- 13 Eylül 2018
- 1.710
- 2.694
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Aslında ben sosyal medyadaki paylaşimlara çok inanmıyorum çünkü cok defa vitrindekile vitrinin arka yuzunde durumların aynı olmasigina birebir şahitlik etmiş biriyim ama verdigim örnekleri özellikle şu açıdan verdim hayatının olumsuz ilerledigini bildiklerim bile çocuklariyla beraberken hayat onlar icin çok guzel oluyor çocuk insanı hayatın tün olumsuzluklarindan uzaklastiran bi guzellik oluyor bunun için mutlu bi yuvam bi ailem olsun isterdim.Bir kere burasi adi uzerinde bir derdim var sayfasi. Karamsar yazmaniz en dogrusu, suan oyle hissediyorsunuz. Niye rol yapasinizki? Bence en yanlis davranis boyle anlarda sosyal medyada dolasmak olur. Bak ben aldatildim. Ogrenir ogrenmez ayrildim ama ogrenmeden yani ayrilmadan bir hafta once cocugumu babasi ile kresten almaya gitmistik. Sonra ayrildigimizi bi anne ogrenince ben sizi cok mutlu gormustum o an demisti. Sonra arkadasimin ablasi instada cok mutku gorunuyordunuz dedi. Yani herkesin icini bilemezsin. Tabii insallah mutludurlar ama kimsenin hayati sorunsuz değildir. Bence inaniyorsan Allah tan iste ne istiyorsan. Ben de senin gibi yalnizliktan muzdaripim. Kiz kardesim bencilligi yuzunden bana ve aileye rest çekti ve suan konuşmuyoruz. Bende artik mutlu bi yuvam ve arkadaslarim olsun istiyorum. O yuzden seni cok iyi anlıyorum. Ablanida bosver. Bende en kotu zamanlarimda kardesim tarafından yalniz birakildim. Allah isterse kardes gibi arkadaslar gonderir. Birbirimize dua edelim olurmu. Hersey guzel olacak. Siz yeterki Allah tan umudunuzu kesmeyin. Sevgiler
Olumsuz bakma nedenime gelincede birkac nedenden dolayi ben 35 ten sonra anne olmayi istemeyen biriyim 34de bi kac gun kaldi yani istesemde artık o istedigim evreye yetişemiyorum
Yinede tüm iyi dilekleriniz için gercekten cok tesekkur ederim
Umarım hayatınızda güzellikler tekrar baslar yeni bir baslangıc kapilarinizi güzelliklere acar