• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Hayatımda duyduğum en saçma soru'

Gecenlerde benzer bir tartisma oldu isyerinde. Ben yuksek gelirli bir aileden gelmeme ragmen, en basiti anadoludaki akrabalarimdan duyduklarimdan ve universitedeki "amerikali" hocamin, Turkiye'de aldigim saglik hizmetini dunyada hic bir yerde almamistim, demesinden yola cikarak Sagliktaki duzelmelerden bahsetmistim. Masamda oturanlar da, bir kere ozel hastanelerin nasil kotulestigini anlatip durdular. Hepsi CHP secmeni.
suan kesinlikle hic bir secmen kitlesini hedef almiyorum, herkese saygi duyuyorum cunku insanlarin "kendi oncelikleri" var. Ama o kisiler hastaneler kotulesti derken,aslinda ozel hastanelerde, kaybettikleri imtiyazlardan sikayet ediyorlardi.
Cunku ozel hastanelerin muhattap olduklari "kesim" degistiginden, yani halka indiginden, artik ozel hastanelere gittiklerinde, karsilastiklari muamele daha kotu hanfendiciklerin.

kimse bana girismesin, ilismesin. Dedigim gibi insanlarin "oncelikleri var" herkes, kendi hayatindaki eksikliklere gore oy veriyor. hayattan beklentisine gore oy veriyor. Senin oyun "daha ozgur bir ulke" icin olabilir, bir baskasinin ki "cocuguna ilac alabilmek" icindir.
hiç kimse seni alkışlamadı yahu bir tek ben alkışladımm halbuki yazdıkların ne doğru..

sana cevap vermicem canım git büyüde gel çünkü ortalık senin gibi gençlerle dolu o daldan bu dala atlayann..
Bu ne cirkin bir laf tam da sana yakisir sekilde :) sen ne benim biyolojik yasimi bilirsin, ne de akil yasimi... Ortalik iyi ki benim gibi genclerle dolu. Senin gibi 40 yasina gelmis ama hala iki lafi bir araya getiremeyenlerle dolu olacagina...

:63::63::63:ne hikmetse neden sana inanamıyorum kılıçdaroğlu.. neden samimi gelmiyo sözleriniz.. ne yaptınız ,nasıl bir güvensizlik yaptınızda . bu millet size güvenmiyor,,neden halbuki çokda iktidar olmadınız ama neden,, neden bu güvensizlik...???
chp ye guvenmıyorum ınanmıyorum dersen mantıklı olurda , kılıcdaroğlu dersen cok saçma olur...
adam ıktıdara gelmedıkı , calıp cırpmadıki güvensizlik yaşıyorsun !
önyargılısın sanırım azcık..

Bu ne cirkin bir laf tam da sana yakisir sekilde :) sen ne benim biyolojik yasimi bilirsin, ne de akil yasimi... Ortalik iyi ki benim gibi genclerle dolu. Senin gibi 40 yasina gelmis iki lafi bir araya getiremeyenlerle dolu olacagina...
naptın 40 yaşş :KK57::KK57::KK57:etrafımda çok varsınız .. ondan biliyorumm sayıyo sayıyo bana sonra diyorum yaşın kaç 22.. 23.. ve sen 15 sene evvelini biliyormusun diyorum sadece kem kümm..

valla sezarın hakkı sezara.. ilk yıllar sağlık gerçekten çok ama çok iyiydi.. çocuklarımı özel hastahaneye götürüyordum, 30 lira ile muayene olup 15 lira ile CRP bakılıyordu.. hatta 2 sene öncesine kadar böyleydi.. sonra ne oldu bilmiyorum muayene ücretleri 85-90 liraya, CRP 50 liraya çıktı.. doktor aynı doktor, tahlil aynı tahlil.. şimdi 2 çocukla girdiğimizde rahat 300 liradan çıkıyoruz bir de bizimkiler alerjik astım bronşit, düşünün olanları.. bir de bunun yanında eczaneye gittiğimde extra ücret çıkıyor, neye çıkıyor bilemiyorum..

özetle sağlık sistemi eski haline dönmüş durumda, başımız sağolsun..

chp ye guvenmıyorum ınanmıyorum dersen mantıklı olurda , kılıcdaroğlu dersen cok saçma olur...
adam ıktıdara gelmedıkı , calıp cırpmadıki güvensizlik yaşıyorsun !
önyargılısın sanırım azcık..
yanlışş kılıçdaroğlu derken chp yi kasteddim sözleriniz, ve ne yaptınız diyorum yani şunu diyorum geçmişte ne yaptı atalarınızda size güvenilmiyo diyorumm

naptın 40 yaşş :KK57::KK57::KK57:etrafımda çok varsınız .. ondan biliyorumm sayıyo sayıyo bana sonra diyorum yaşın kaç 22.. 23.. ve sen 15 sene evvelini biliyormusun diyorum sadece kem kümm..

Bugünü biliyor ya yetmez mi?
Eğer senin mantığınla bakacaksak akpden sonra gelecek hiçbir iktidara hiçbir eleştri yapamıyacağız.

Ulke hakkinda yorum yapabilmem icin yasli mi olmam gerekiyor. 24 yasindayim diye bu ulkenin vatandasi degil miyim? Ayni mantikla senin de hic ataturk hakkinda, osmanli hakkinda vs yorum yapmaman gerekiyor. Gormedigimiz donemler hakkinda susup oturalim oyleyse. Bu ne sacma bir arguman...

Bu ne cirkin bir laf tam da sana yakisir sekilde :) sen ne benim biyolojik yasimi bilirsin, ne de akil yasimi... Ortalik iyi ki benim gibi genclerle dolu. Senin gibi 40 yasina gelmis ama hala iki lafi bir araya getiremeyenlerle dolu olacagina...
niye kadına şimdi sen diye hitap ettin ...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
işte genel tavrınız bu ama hep böyle bir açık veriyorsunuz...yapmayın biraz kendiniz biraz doğal olun..:KK67:

Ulke hakkinda yorum yapabilmem icin yasli mi olmam gerekiyor. 24 yasindayim diye bu ulkenin vatandasi degil miyim? Ayni mantikla senin de hic ataturk hakkinda, osmanli hakkinda vs yorum yapmaman gerekiyor. Gormedigimiz donemler hakkinda susup oturalim oyleyse. Bu ne sacma bir arguman...
ben senin gibi sözde demokrat değilim canım eğer osmanlıyı eleştirirsem osmanlı tü kaka dememm.. iyi taraflarınıda söylerim eksilerinide,, atatürkü de eleştiririm ama yaptığı hizmetleride söyler ama keşke şurda şunu yapmasaydıda derimm.. kimse mükemmel değildir.. siz gençlere kızdığım odur sevmiyormusunuz bitmiştir sizin için.. hiç bir yönetim kötü değildir eskileride vardır artılarıda.. hani sana genç diyorum kii gençsinn.. 8 yaş ufaksın bendenn mevlam ömür versin sanaa.. sağlık ve huzur..

niye kadına şimdi sen diye hitap ettin ...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
işte genel tavrınız bu ama hep böyle bir açık veriyorsunuz...yapmayın biraz kendiniz biraz doğal olun..:KK67:
yok hayatım bana sen diyebilir herkess ama anladım sana çatmıştı sen dersen alıntılama beni diye..

yok hayatım bana sen diyebilir herkess ama anladım sana çatmıştı sen dersen alıntılama beni diye..
evet garibime gitti ki bi ara benim topicte muhabbet etmiştik ona da sempatim vardı .... böyle dediğinde şaşırdım...madem öyle sen demek saygısızlık neden kendisi söylüyor....kızdığım nokta seni saygısız gibii gösterip kendilerine gelince hür olmaları...

Back