İkinci ameliyatınolmak zorundaydım disk patlamıştı zaten ilk ameliyatta bi darbe aldı ya tabi yırtılır.dün devlet hastanesindeki dr gittim sıkı takip ediyorum artık MR istedi Cumartesi çekilecek o dr dediki biz diskİlk fıtık olduğumu öğrendiğimde hafif bir bacakta çekme vardı dr fizik uygulayalım olmazsa iyi bi cerrah bul dedi ben 8 yıllık evli ve çocuğum yoktu tüp bebek yaptıracaktım fizik tedavi de çok kötü oldum iki büklüm yürüyemez hale geldim dr ilk hafta ağrıların artacak Ve sonra azalacak demişti tam tersi oldu ağrılarım dayanılmazdı utuyamıyordum bile aslında tedaviye başlarken test yaptırdım bişey yoktu bir hafta tedavi beni mahvetti ve yine test yaptırdım hamileydim bebeği aldıramazdım fizik tedaviyi bıraktım beyin ve sinir cerrahlarını dolaşmaya başladım büyüm alanya Antalya daki hastaneleri gezdim lazer dedim olmaz dediler enjeksiyon dedim olmaz ille ameliyat dedi hepsi de İstanbul'da medyatik bi dr gittim sürüne sürüne oda dedi yatalak kalırsın seni ameliyat kurtarmaz diye felç olmamak için ameliyat oldum Ve anestezi yada ağrı kesici almadım Bebek yaşasın diye çok ağrılar çektim ameliyat sonrası bebekte iki ay sonra düştü bende pıhtılaşma çıktı gebelikte iğne kullanmam gerekiyormuş birde onun için üzüldüm ameliyatı boşa olmuş oldum yani bu arada ben fıtıkların hepsi diskten bağımsız içinin dışa çıkması olarak biliyordum ama değilmiş 4 aşama fıtık varmış benimki 2. Aşamaymış bana bunu açıklayan bi doktor hiç olmadı aman hamilesin kesin felç kalacaksın dediler hayatımın hatasını yaptım
Sağlam ise kılıfını yırtmak için çekiçle giriyoruz dedi ama yırtık olan disk dokunduğunda dökülür dedi ben kendimi tutamadım bir ağladım bir ağladım dışarı attım kendimi dr da üzüldü Ve dediki bişey çıksa bile ben sana bir daha ameliyat önermem dedi üç kere kapalı ameliyat olacağına bir kez açık ameliyat olsan bunları yaşamazdın dedi belim hala ameliyatlık kayma Ve mesafe kaybı yüzünden