Hayatıma nasıl bir plan yapabilirim ?

Birde formasyon alırsam eğer hafta sonu olacak eğitim .Bu durumda 7 gün ayrı olacağız o yüzden de kreş konusnu erteledim kafamda aslında

Ben de gectim benzer yollardan, sizi çok iyi anlıyorum. Ögretim görevlisi kadrosu özellikle küçük üniversitelerde (köklü okullarda doktora şartı isteniyor) o şehrin ileri gelen ailesinin gelini ya da damadına, şehirdeki bu ailelerin çocuklarına, üniversitede çalışan ama öğretim üyesi ya da araştırma görevlisi olamayacak durumda olan kişilerin eşleri için açılan bir kadroya döndü.

Çocuğunuzla ilgili asla vicdan azabı duymayın. O da sizin koşullarınıza ayak sağlamak zorunda. Onun doğumundan önce halletmeniz gerektiğini de düşünmüyorum. Önünüzde koca bir hayat var. İşinizde yükselmeye çalışabilirsiniz, yasam koşullarınızı iyileştirmeye çalışabilirsiniz, kendinizi farklı alanlarda geliştirmeye çalışabilirsiniz. Bunların kaçını çocuğunuzdan önce yapabilirsiniz ki? Hayat boyu pek çok savaşı onunla birlikte vereceksiniz. O da size yol arkadaşı ve iyi bir destekçi olacak :)

Bence kpssye yogunlasmalisin yada akademisyenlige hepsini biarada yurutemezsn senin gonlunden gecen hangisi?hepsi fazlaca emek ve caba istiyo bitaraftan kucuk cocuk vr bakacak kimse ve ilgi alaka baba zaten cok yogun ee gece calisinca gunduz uyuyolar aksama kdr onlarada hak veriyorumm bu yollardan gecmis biri olarak kolay degil haa cocuk olsaydi benimde bnde biraz zor yerlesirdim hakkinda hayirlisi olsun cokta yipratma kendini daha oncesindede konusmstuk

İllaki hakkıyla alan yerler vardır ama çoğunluk dediğiniz şekilde hele bazı özel şartlar konuluyor ki bir isim soyiisim eksik .Ne diyeyim herkesin vicdanına bırakıyorum ....
Doğru söylüyorsunuz gerçekten yol arkadasim oldu bu küçücük yaşında . Yalnız olduğumuz için herşeyi ikimiz savaşıyoruz bazen de üçümüz :)

Bilmiyorum bazen kızıyorum k ndime iste neden zamanında biraz daha fazla ugrasamdim diye gerçi hep 80 üstü puanlar aldım ama neyse konu sapmasin
Çok teşekkür ediyorum sağolun:)

Gönlümden geçen akademisyenlik tabiki yani ogretmenlikten bir tık önde .Ama kadrolar düzenli açılmıyor eskisi gibi yani Ocak ayından beri açılmadı mesela o yüzden öncelikle atanip dışarıdan kadroları takip etmek daha mantıklı gibi duruyor :)
Evet isim zor farkindatim çünkü bir hastalik vs durumunda yardımcı olacak kimsem yok eşimden başka o da evde olursa tabi ...
Yani çocuk olmasa yemek bile yapmam sadece çalışırım ama çocuk olunca olmuyor zaten çok yemek seçen ve istahsiz bir çocuk . Böyle olunca yemek vs ,oyun oynat,parka götür banyo yaptir yatır bilmem ne toplamda en az 2-3 saatimi alıyor .
Bugün saat kurup 6.30 da kalktim herzaman 10 da uyanan çocuk 7 de kalktı zor olacak iyice anladım ama inşallah basaririm ne diyeyim çok teşekkür ediyorum

Heves baltalamak istemem ama hepsi çok yoğun uğraş gerektiren şeyler. Her dala konmak istiyorsunuz. Bekar insanlar bunların biriyle bile zor başa çıkıyor. Çocukla çok daha zor. Hedefinizi bire düşürmeniz gerekiyor. Gerçekçi ve ulaşılması daha mümkün olan hedef KPSS gibi duruyor. Akademisyenlikte eş dost tanıdıklar daha ön planda tutuluyor. Maalesef ülkenin gerçekleri. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Estağfurullah baltalamiyosunuz aksine her yorum bana fayda sağlıyor :) evet tabiki ağır basan akademisyenlik ama dediğiniz gibi birçok yerde insan kayırma var bunu yaşadım maalesef ..Dediğiniz gibi kpss öncelik vermek daha mantıklı .Atandıktan sonra yine kadroları takip edebilirim veya doktora yapabilirim kafam daha rahat olur teşekkür ediyorym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…