- Konu Sahibi EbrarinAnnesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puanın iyi ise her yeri tercih etme...Merhaba arkadaşlar, daha önce çocukla kpss çalışmak hayal mi diye bir konu açmıştım, bu sene çocukla çalışarak 3. girişimde yüksek bi puan aldım bölümde derece içindeyim atanmam inşallah garanti.. Oğlum 14 aylık şimdi kara kara düşünüyorum bilmediğim bi şehirde 6 sene ne yapacağım oğluma kim bakacak..Gittiğimizde 17 ay civarında olacak ek ders almazsam az süre çalışırım kreşe mi bakıcıya mı vereceğim ne yapacağım/: Ama diğer yandan o bi şekilde büyüyecek ben tercih yapmazsam geriye dönüp keşke diyeceğim.. Bulunduğum şehir İstanbul burası açılmıyor genelde Doğu ve G.Doğu açılıyor.. Annem benimle gelemez başka da kimsem yok.. Eşim de burdaki projesi bitince yurtdışına çıkmak istiyor bekarken ordaydı şuan doların yükselmesiyle ayda 25 binlik teklif aldı düşününce çocuğumuz için yatırım olacak hem evimiz de yok birkaç sene sıkıntı çeker sonra bi araya geliriz evimiz ve ikimizin de işi olmuş bi şekilde diyoruz.. Ama kafam allak bullak.. Bu arada eşim müh. dolayısıyla şantiyede çalışıyor ve kampta kalıyorlar genelde bu şantiyeler şehirden çok uzakta dağ başında yerlerde oluyor hani bazıları şimdi aldatma vs açısından bakabilir o konuda içim rahat yapacak erkek her yerde yapar sonra yaparsa kendi bilir neyse anlattığım kadarıyla bu durumda ne yapardınız siz olsanız.. Çok teşekkürler şimdiden
Alabilirsin bebek 2 yaşına gelene kadarDoğum yapmadan önce memur olmadığımdan sanmıyorum alınabileceğini .. Yine de bilen varsa yardımcı olursa..
Kızlarım 4 ve 7 yaşında iken bende Güneydoğu'ya atandim...kendi sehrime 300 km uzakliga....eve 3 günlüğüne bakıcı ayarladim... 15 saat ders aldım, çarşamba gittim cuma eve geldim...1 yılı bu şekilde geçirdimMerhaba arkadaşlar, daha önce çocukla kpss çalışmak hayal mi diye bir konu açmıştım, bu sene çocukla çalışarak 3. girişimde yüksek bi puan aldım bölümde derece içindeyim atanmam inşallah garanti.. Oğlum 14 aylık şimdi kara kara düşünüyorum bilmediğim bi şehirde 6 sene ne yapacağım oğluma kim bakacak..Gittiğimizde 17 ay civarında olacak ek ders almazsam az süre çalışırım kreşe mi bakıcıya mı vereceğim ne yapacağım/: Ama diğer yandan o bi şekilde büyüyecek ben tercih yapmazsam geriye dönüp keşke diyeceğim.. Bulunduğum şehir İstanbul burası açılmıyor genelde Doğu ve G.Doğu açılıyor.. Annem benimle gelemez başka da kimsem yok.. Eşim de burdaki projesi bitince yurtdışına çıkmak istiyor bekarken ordaydı şuan doların yükselmesiyle ayda 25 binlik teklif aldı düşününce çocuğumuz için yatırım olacak hem evimiz de yok birkaç sene sıkıntı çeker sonra bi araya geliriz evimiz ve ikimizin de işi olmuş bi şekilde diyoruz.. Ama kafam allak bullak.. Bu arada eşim müh. dolayısıyla şantiyede çalışıyor ve kampta kalıyorlar genelde bu şantiyeler şehirden çok uzakta dağ başında yerlerde oluyor hani bazıları şimdi aldatma vs açısından bakabilir o konuda içim rahat yapacak erkek her yerde yapar sonra yaparsa kendi bilir neyse anlattığım kadarıyla bu durumda ne yapardınız siz olsanız.. Çok teşekkürler şimdiden
Kesinlikle git iş mafddi manevi çok önemli...bakicı kreş falan halledersin..ben de doğudayim gel ayarlarız bir bakicı..:)Merhaba arkadaşlar, daha önce çocukla kpss çalışmak hayal mi diye bir konu açmıştım, bu sene çocukla çalışarak 3. girişimde yüksek bi puan aldım bölümde derece içindeyim atanmam inşallah garanti.. Oğlum 14 aylık şimdi kara kara düşünüyorum bilmediğim bi şehirde 6 sene ne yapacağım oğluma kim bakacak..Gittiğimizde 17 ay civarında olacak ek ders almazsam az süre çalışırım kreşe mi bakıcıya mı vereceğim ne yapacağım/: Ama diğer yandan o bi şekilde büyüyecek ben tercih yapmazsam geriye dönüp keşke diyeceğim.. Bulunduğum şehir İstanbul burası açılmıyor genelde Doğu ve G.Doğu açılıyor.. Annem benimle gelemez başka da kimsem yok.. Eşim de burdaki projesi bitince yurtdışına çıkmak istiyor bekarken ordaydı şuan doların yükselmesiyle ayda 25 binlik teklif aldı düşününce çocuğumuz için yatırım olacak hem evimiz de yok birkaç sene sıkıntı çeker sonra bi araya geliriz evimiz ve ikimizin de işi olmuş bi şekilde diyoruz.. Ama kafam allak bullak.. Bu arada eşim müh. dolayısıyla şantiyede çalışıyor ve kampta kalıyorlar genelde bu şantiyeler şehirden çok uzakta dağ başında yerlerde oluyor hani bazıları şimdi aldatma vs açısından bakabilir o konuda içim rahat yapacak erkek her yerde yapar sonra yaparsa kendi bilir neyse anlattığım kadarıyla bu durumda ne yapardınız siz olsanız.. Çok teşekkürler şimdiden
Merhaba arkadaşlar, daha önce çocukla kpss çalışmak hayal mi diye bir konu açmıştım, bu sene çocukla çalışarak 3. girişimde yüksek bi puan aldım bölümde derece içindeyim atanmam inşallah garanti.. Oğlum 14 aylık şimdi kara kara düşünüyorum bilmediğim bi şehirde 6 sene ne yapacağım oğluma kim bakacak..Gittiğimizde 17 ay civarında olacak ek ders almazsam az süre çalışırım kreşe mi bakıcıya mı vereceğim ne yapacağım/: Ama diğer yandan o bi şekilde büyüyecek ben tercih yapmazsam geriye dönüp keşke diyeceğim.. Bulunduğum şehir İstanbul burası açılmıyor genelde Doğu ve G.Doğu açılıyor.. Annem benimle gelemez başka da kimsem yok.. Eşim de burdaki projesi bitince yurtdışına çıkmak istiyor bekarken ordaydı şuan doların yükselmesiyle ayda 25 binlik teklif aldı düşününce çocuğumuz için yatırım olacak hem evimiz de yok birkaç sene sıkıntı çeker sonra bi araya geliriz evimiz ve ikimizin de işi olmuş bi şekilde diyoruz.. Ama kafam allak bullak.. Bu arada eşim müh. dolayısıyla şantiyede çalışıyor ve kampta kalıyorlar genelde bu şantiyeler şehirden çok uzakta dağ başında yerlerde oluyor hani bazıları şimdi aldatma vs açısından bakabilir o konuda içim rahat yapacak erkek her yerde yapar sonra yaparsa kendi bilir neyse anlattığım kadarıyla bu durumda ne yapardınız siz olsanız.. Çok teşekkürler şimdiden
Öğretmenim ve atanmanızı can-ı gönülden isterim. Eşiniz yurt dışında bir sene kalacak ve işi bitince yanınıza gelecek olsa katlanılır ama senelerce sürecek bir ayrılıktan bahsediyorsunuz. Evlilik diye bir şey kalmaz ortada. Sadakati zaten unutun. Hayati bir tercih yapmanız gerekiyor, umarım en doğru kararı verirsiniz.
En iyi ihtimalle ücretsiz izin alabilseniz çocuğunuz 24aylık olana kadar izin kullanırsınız. Ayrıca Atansanız da atanmasanız da tek başına çocuğunuza bakmanız gerekecek. Ev almak için büyük bir risk. Siz çalışınca zaten daha rahat birikim yaparsınız hem. Ev mi aileniz mi tercihini eşiniz yapmalı bence. Biraz ağır oldu belki bu ifade ama o kadar zaman gurbette çok zor. Yakın akrabam küçük çocuğu ortaokula giderken gitti kazakistana mühendis olarak (iflas etmişti ve mecburdu bir nevi) yine de çok zorlandılar ailece. 8yıl kaldı, borçlarını bitirdi, üstüne birikim yaptı ama yeni evlilerin kaldırabileceği bir durum mu bilemem.
İzin mevzusunu bilmiyordum şuan çok mutlu oldum en azından 2 yaşına kadar bakmak istiyorum umarım vardır böyle bi hakkım
Atandığınız doğu ya da güneydoğu illerinde eşiniz iş bulabilecek mi peki?Eşim senelerce kalmayacak bir ya da iki sene oluyor projeler ben işe başlayana kadar kalıp atandığım şehre gelecek eğer tek yapamazsam..
Atandığınız doğu ya da güneydoğu illerinde eşiniz iş bulabilecek mi peki?
Doguya giderseniz bir aile ferdini de goturun yaninizda. Cunku ders saatleri cok oluyor muhtemelen tam gun okulda olursunuz. Ayrica adaylik egitimleri olabiliyor aksam veya haftasonlari. Bebeginizi her an birakabileceginiz biri olmali yaninizda. Yine eger doguya giderseniz esyali apart daireler var orada kalirsiniz. 6 sene muhabbeti yumusayacaktir bence atanma sansinizi degerlendirin. Hayirli olsun