Merhaba.
Yazdıklarınızı okuyunca bana bir arkadaşımı hatırlattınız. Ama diğer yorumları okuduğumda ona benzemediğinizi düşündüm. Onun sorunu kıskanç olup flörtlerini aşırı sıkması, bazen çok verici olup bazen de her şeye küsüp darılması, her şeyi sorun etmesi, yazmadın etmedin, gördün de on dakika cevap vermedin vs. O bu yüzden kaçırıyor bence etrafındakileri, henüz bir çözüm de bulamadı.
Sizin ise sessiz olduğunuzu söylemiş eski partnerleriniz. Bence sebep bu olabilir çünkü birlikte güzel vakit geçirebilmek önemlidir. Kesinlikle güzellik ile ilgili değildir, öyle düşünmeyin, güzel olduğunuza da eminim, mütevazi bir yapınız var. Zaten sorun güzellik olsa 1 ay da sürmezdi, başlamazdı belki. Benim size naçizane tavsiyem dünyanızı zenginleştirmeye çalışmanız olur. Belki yeterince zengindir ama sessiz durmamak için sürekli beslenmek gerekiyor hayattan. Sürekli kitaplar okuyup, filmler izleyip gezip dolaşmak, yeni arkadaşlar edinmek, etkinliklere katılmak vs insanı çok besliyor. Hayatınızı ve düşüncelerinizi bu şekilde daha da zenginleştirmeniz sessizliği ortadan kaldırabilecek yegane formüldür diye düşünüyorum. Ve yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi tek başınıza da yapabilirsiniz çoğu şeyi. Ben de çok severim kendimi sinemaya tiyatroya götürmeyi.
Doğru insanla karşılaşınca da bu durum ortadan kalkar tabii ama işte bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız yazmak istedim. Hayatı zenginleştirmek iyi geliyor insana her türlü.