Hayatıma giren her erkek beni terk ediyor

Bu duygusallık değil ki. Ben de duygusalim, yengeç burcu gibi duyguları yöneten dengesiz bir burcun mensubuyum
İşte senin hatalarindan biri kötü giden ilişkide onlar tarafından terkedilmeyi bekliyorsun. Madem kötü "ben daha iyilerine layigim" de, sen ayrıl. Özsaygısi olan insan bunu yapar .
Bir exim vardı, bizi ayrılığa götürecek kötü bir şey yapmıştı. Ben tabii sinirle bağırmaya başladım vs sonraki konuşmalarımızdan birinde. Adam dedi ki "seni çok sevmem bana böyle davranmana izin vereceğim anlamina gelmez. Şimdi telefonu kapatıyorum,lütfen sakinleşince beni ara"
Adama hala kızgındim ama kendine duyduğu saygı benim de ona saygı duymamj sağladı. alışkınım çünkü "söv döv ama nolur terketme" modundaki tr erkeklerine. Sonra sakinleşince konuştum, tekrar tekrar konuştuk, buluştuk yine konustuk vs, sonra baktık ki bu olay dönmez, daha iyi olamayız ayrıldık yine
Son ilişkim vardı uzak Mesafe ilişkisi. Orda gerçekten çocuğun bana asla bi saygısızlığı kötü davranması olmadı diğerlerinden gibi. Ama o da ilerisini göremiyorum dedi bitirdi. Hala takipleşiyoruz ve zor tutuyorum kendimi yine yazmamak için

Şu ana kadar kaç ilişkim olduysa istisnasız hepsi beni bıraktı ortada ciddi sebep yokken. Yaptıkları açıklama ise “ sen çok iyi birisin ama gelecek görmüyorum.” Yani anlamadığım hayatıma aldığım hiç kimsemi benimle evlilik boyutunu görmez. Max 1-2 ay hayatımda kalıp bunları söyleyip gidiyolar. Gerçekten sıkıldım artık kendimi sorguluyorum nerde hata yapıyorum ya da yeterince güzel değil miyim bu yüzden mi devam etmiyolar. Yani çünkü birisi yapsa sorun onda derim ama 10 kişi girdiyse hayatıma 10u da böyle yapmıştır. Hiç bi şekilde kimseyle ilerleyemiyorum.
konularınıza bakınca bana normal geldi aşırı şekilde isteklisin aranıyorsunuz resmen bu da siz fark etmeseniz bile karşıya o enerjiyi geçiriyor sadece siz farkında değilsiniz karşınızdaki de illaki hissediyordur bu düzgün ilişki aşk meşk işleri cafede gördü insta istedi yok omeglede gördüm instada ekleştik vs şeklinde maalesef olmuyor bu tavırlarla hep aynı tipleri hayatınıza çekersiniz . Biraz salın ipin ucunu bırakın rahatlayın

Yeni bi ayrılık daha yaşadım. Takipteyiz hala birbirmizi. Ben hep ona göndermeli şeyler beğenip ediyorum. Yapmamalı mıyım çünkü görüyordur eminim
E bu yaptığın adamın g.tunu kaldirmaktan, "vay be ben neymisim" dedirtmekten, "hele bir gönlümce dolanayim daha iyisini bulamazsam zaten Merve var" özgüvenini duymasindan başka neye yarayacak?

Bi de mesela kendimde en sevmediğim özellik aşırı duygusal olmam. Hep karşılarında ağlarım mesela
Ya duygusal olmanızı anlarım ama bunu güçsüzlük olarak görüp hoşlanmazlar. Duygu yönetimiyle ilgili araştırma yapın internette. Kendinize odaklanıp katı olacaksınız. Hiçbir erkek peşinden koşulmayı hak etmiyor. Mesleğiniz var mı? Onda ilerleyin. Neler sizi mutlu eder? Onlara vakit ayırın. Sosyal çevrenizde sağlam, size iyi gelen arkadaşları ve aile bireylerini tutun. Bir gecede değişemezsiniz. Zaman lazım. Bir de değeri karşı tarafa yansıtmak diye bir şey yok. Yansıtmak biraz olmayan bir şeyi hissettirmek gibi. Siz kendiniz değerli olacaksınız, onu içselleştirip yaşayacaksınız. Karşı taraf bunu zaten görür sizin bir şey "yansıtmanıza" gerek kalmadan.

Evet peşinden koşma olayını çok yapıyorum. Mesela beni terk ediyor yürümeyeceğini söylüyor ben belli bi süre sessiz kalıp tekrar adım atıyorum. Kendime engel olamıyorum maalesef
Hayır işte. O boşluğu onunla ya da başka bir erkekle doldurmayın. O boşluk kendinizi iyileştirmekle, mesleğinizle, ilgi alanlarınızla, kaliteli arkadaşlıklarla, seyahatle, sevdiğiniz aile bireylerine zaman ayırmayla dolsun.

konularınıza bakınca bana normal geldi aşırı şekilde isteklisin aranıyorsunuz resmen bu da siz fark etmeseniz bile karşıya o enerjiyi geçiriyor sadece siz farkında değilsiniz karşınızdaki de illaki hissediyordur bu düzgün ilişki aşk meşk işleri cafede gördü insta istedi yok omeglede gördüm instada ekleştik vs şeklinde maalesef olmuyor bu tavırlarla hep aynı tipleri hayatınıza çekersiniz . Biraz salın ipin ucunu bırakın rahatlayın
Saldım zaten ya soğudum açıkçası ikili ilişkilerden

Şu ana kadar kaç ilişkim olduysa istisnasız hepsi beni bıraktı ortada ciddi sebep yokken. Yaptıkları açıklama ise “ sen çok iyi birisin ama gelecek görmüyorum.” Yani anlamadığım hayatıma aldığım hiç kimsemi benimle evlilik boyutunu görmez. Max 1-2 ay hayatımda kalıp bunları söyleyip gidiyolar. Gerçekten sıkıldım artık kendimi sorguluyorum nerde hata yapıyorum ya da yeterince güzel değil miyim bu yüzden mi devam etmiyolar. Yani çünkü birisi yapsa sorun onda derim ama 10 kişi girdiyse hayatıma 10u da böyle yapmıştır. Hiç bi şekilde kimseyle ilerleyemiyorum.
Evliliğin güzellikle hiçbir ilgisi yok. Bu yüzden mi diye düşünmeyin. Muhtemelen aile yapısı, evlilikten beklenti gibi konularda uyumsuzluk olmuştur..

E bu yaptığın adamın g.tunu kaldirmaktan, "vay be ben neymisim" dedirtmekten, "hele bir gönlümce dolanayim daha iyisini bulamazsam zaten Merve var" özgüvenini duymasindan başka neye yarayacak?
Peki nasıl bi adım izlemeliyim sessiz mi kalmalıyım

muhtaçlık enerjisi mi yayıyorsunuz acaba çok fazla? Karşı tarafa sana ihtiyacım var enerjisi yolluyor olabilirsiniz.

Aynı tarz ve karakterde adam seçiyorsunuz belki en başta tercihleriniz yanlış olabilir .Belki ilişki de sınırınız yoktur bu da erkeklerde çabuk soğumaya neden oluyor.Cok özverili iseniz gerçekten karşı taraf kendini bir şey sanıyor

Aynı tarz ve karakterde adam seçiyorsunuz belki en başta tercihleriniz yanlış olabilir .Belki ilişki de sınırınız yoktur bu da erkeklerde çabuk soğumaya neden oluyor.Cok özverili iseniz gerçekten karşı taraf kendini bir şey sanıyor
Aslında tam tersi bulduğum erkeklerin birbiriyle hiç alakası yoktur karekter olarak. Ben sorunun tamamen benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü başta çok iyiken sonradan uzaklaşıyolar benden hepsi

Bunu çok yapıyorum evet ona muhtaç olduğumu çok hissettiriyorum

O zaman her zaman terk edileceksiniz. Yalnızlık öcü değil, hayatınızda biri olmadığında çirkin, ezik, evsiz falan olmuyorsunuz. Hayatında birisi yok diye kendi haline üzülüyorsun sanırım. O yüzden buldugun her insana biricikmiş gibi davranıyorsun. Önemli olan sensin. Kendini yalnızlıgınla sevmeyi ögrenirsen hayatına girecek insan, bu kız kendini zaten seviyor bana ihtiyacı yok deyip senin kendine olan ozguvenine hayran kalarak hayatına dahil olmak ister.

X