- 31 Mart 2023
- 403
- 89
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
19 yaşında güzel ilgi çeken ve diş hekimliği okuyan bir kızım. Üniversitede fakültemle bir çocukla beş aylık bir ilişki yaşadık, ilk cinsel duygularımı vs. onunla yaşadım. Herhangi bir cinsel birliktelik yaşamasak da ikimiz de gençliğin verdiği şeyle çok sık konuşuyorduk bu tarz şeyler. Ama fiziksel olarak elimi bile tutamadı okullar kapandığı için. Bu kişi daha ilişkiye başlarken ben susarım susarım yavaşça gider sonra da bir anda bitiririm geri dönüşü de olmaz gibi bir şey söylemişti. Öyle de oldu. Beş ayda üç defa beni terk etti. İkisinde geri döndü. Üçüncüsünde dönmedi ama bir ay arayla napıyorsun ne ediyorsun gibi mesajlar atmaya, arkadaşlarıma “ona iyi olun hassas biri” demeye falan başladı, her seferinde tersledim. hatta bi kere benimle cinsel konuşmaya başladı, ben barışmak istediğini düşündüm konuşmanın sonunda barışmak istemediğini sadece durumumu merak ettiğini yazıp gitti. Geçen ay instagramda blog hesabımın fotoğrafını beğendi, sorunca haberim yok deyip yeminler etti hatta. her konuştuğumuzda bana canım gülüm bilmem ne diyor, sevgili değiliz, bitirdiğini söyleyip bana böyle davranıyor. Benim onda önemli eşyalarım kalmıştı, kargoyla yollayacaktı, mecbur iletişim kurdum nasılsın ne editorsun diyince de kendimi hiç ezdirmedim gayet iyi olduğumu söyledim. Konuşurken de bebeğim gülüm canım diyor bu arada ama severek ayrıldığını vazgeçtiğini ve bir daha geri dönüşü olmayacağını kaç defa söyledi. İşte sevgili kalsak ne olurduyu falan konuştuk.. bir yerden sonra ben onunla tatmin olmak istedim kullanmak istedim hatta intikam duygusuyla, ilk bir keyifli geldi ama üzüldüm çok. Gelgitleri beni o kadar yıpragıyor ki. Engelliyorum her yerden sonra açarken buluyorum kendimi. Ona göre o çok iyi ben çok iyiyim ama biz iyi değilmişiz
insanın suratına vurası geliyor üzüldüğümü bile bile hala bana gülüm vanım demesi koyuyor bana. İlk ilişkim olduğu için mi bilmiyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum, ne onunla ne onsuz yapabiliyorum, lütfen dalga geçmeyin benimle 4 aydır düzeörmedim. Kendini hatırlatıp hatırlatıp “iyi kalalım en azından”a getirmeye çalışıyor, insan eski sevgilisine bebeğim der mi ya? takmıyormuşum gibi davransam da takıyorum, onun umrunda değil hayatına devam ediyor eminim. Bilmiyorum ben bu durumu nasıl atlatabilirim