Hayatım yerinde sayıyor ama yaşım?

Öğretmenim..
Ama 7 yıldır öğretmenim yani.
İnsan bir süre sonra ee hani o zamanda böyleydin.
O zamandan bu yana ne yaptın diye soruyor kendine..

Olur mu lutfen iyle dusunmeyin bakin kendimden irnek vereyim hayatim boyunca hep calisip cabaladim ama tabiri caizse hep kurkcu dukkanina donus yaptim

Misal disardan okudum universite icin cabaladim kazandin gidemedim sonra tekrar kazandim ama suan issizim zamaninda calistim tekrar eve dondum yurtdisinda okuma durumum vardi ama neye elimi attiysam hep elimde kaldi sonuc oldugum yerde sayıyorum

Ama dizin oyle degil gelecege nesil yetistiriyorsunuz kendi ayaklarinizin ustune basiyorsunuz sisyalkesmek icin sansiniz var

Benim durumum girsel ornek isterseniz bi dizi vardi biz cocukken belki hatirlarsiniz SIDIKA diye aynen onun gibiyim

Hatta gecen ablam dediki sen olursen ben cok uzulurum hayatta hic bi istedigin olmadi diye

Ama sizin durumunuz farkli en azindan ise yaramaz bi vasfa sahip degilsiniz toplum icinde birek olmayi basarabilmisdiniz

Not hu arada 28 yasindayim

Olur mu lutfen iyle dusunmeyin bakin kendimden irnek vereyim hayatim boyunca hep calisip cabaladim ama tabiri caizse hep kurkcu dukkanina donus yaptim

Misal disardan okudum universite icin cabaladim kazandin gidemedim sonra tekrar kazandim ama suan issizim zamaninda calistim tekrar eve dondum yurtdisinda okuma durumum vardi ama neye elimi attiysam hep elimde kaldi sonuc oldugum yerde sayıyorum

Ama dizin oyle degil gelecege nesil yetistiriyorsunuz kendi ayaklarinizin ustune basiyorsunuz sisyalkesmek icin sansiniz var

Benim durumum girsel ornek isterseniz bi dizi vardi biz cocukken belki hatirlarsiniz SIDIKA diye aynen onun gibiyim

Hatta gecen ablam dediki sen olursen ben cok uzulurum hayatta hic bi istedigin olmadi diye

Ama sizin durumunuz farkli en azindan ise yaramaz bi vasfa sahip degilsiniz toplum icinde birek olmayi basarabilmisdiniz

Not hu arada 28 yasindayim

Teşekkür ederim güzel teselliniz için.
Ama siz de üzülmeyin.
Bir yerde hayırlı bir kapı vaktini bekliyordur.
Mutluluk yakındır umarım hepimiz için..

Aklimdan gecirdim seni , acaba nomunomuchua ne yaptı dedim.
Yorgunluktan çok buraya da bakamiyordum bi gireyim dedim rastladım konuna.

Zaman zaman çoğu insan kapılıyordur bu hisleré.
Kapılmali da bana göre.
Hani pırıl pırıl bir kafayla, amaçsız yaşamak ve bundan rahatsız olmamak olur diğer türlüsü.
Ben de yakın dusuncelerdeydim.
Hayatımda evet değişimler oldu, evlendim bosandim.
Başta bu durumu başa sarma , gerileme olarak da gördüm. Emeklerim boşa gitmişti. Zaman kaybetmistim. Anne olmak istiyordum çok geç kalmadan vs.
Ama hayat seni gel-gitindé bir ileri bir geri surukleyebiliyor bazen. Bunu kabul ettim ve rahatladım sanırım. İlle de şu yaşımda evlenicem , şu yaşımda çocuk yapıcam , şu yaşımda ikinciye hamile kalicam, şu yaşımda da hayatımın başarısını elde edicem diye bişey calismiyor her zaman. Hayat kendi planını uyguluyor. Boyle düşünüp rahatlamak ama yine de hayatı bir gün biteceğini bilerek güzel yaşamak gerekiyor.

Herkes bir şekilde ama buyük ama küçük bir iz bırakabilir bu dunyaya. Her şeye rağmen buna inanmak gerekiyor ve hayırlısını dilemek.
Güzel günler gelecek veya sen ona gideceksin. İnanıyorum canım :)

Seni gorunce aklima esin ve esinin annesi ile uyuz gorumcen geliyor. :KK70: Cok eski bir konundan hatirliyorum. Yerimde sayiyorum diyorsun ama evlisin ve hayat bundan sonra monotona bagliyor sanki biraz. Hani okul bitti vs evlendin vs. Cocuk falan oluyor hayat oyle gidiyor.

Aklimdan gecirdim seni , acaba nomunomuchua ne yaptı dedim.
Yorgunluktan çok buraya da bakamiyordum bi gireyim dedim rastladım konuna.

Zaman zaman çoğu insan kapılıyordur bu hisleré.
Kapılmali da bana göre.
Hani pırıl pırıl bir kafayla, amaçsız yaşamak ve bundan rahatsız olmamak olur diğer türlüsü.
Ben de yakın dusuncelerdeydim.
Hayatımda evet değişimler oldu, evlendim bosandim.
Başta bu durumu başa sarma , gerileme olarak da gördüm. Emeklerim boşa gitmişti. Zaman kaybetmistim. Anne olmak istiyordum çok geç kalmadan vs.
Ama hayat seni gel-gitindé bir ileri bir geri surukleyebiliyor bazen. Bunu kabul ettim ve rahatladım sanırım. İlle de şu yaşımda evlenicem , şu yaşımda çocuk yapıcam , şu yaşımda ikinciye hamile kalicam, şu yaşımda da hayatımın başarısını elde edicem diye bişey calismiyor her zaman. Hayat kendi planını uyguluyor. Boyle düşünüp rahatlamak ama yine de hayatı bir gün biteceğini bilerek güzel yaşamak gerekiyor.

Herkes bir şekilde ama buyük ama küçük bir iz bırakabilir bu dunyaya. Her şeye rağmen buna inanmak gerekiyor ve hayırlısını dilemek.
Güzel günler gelecek veya sen ona gideceksin. İnanıyorum canım :)

Ayy canım içimi açtın :)
Teşekkür ederim.
Hadi biz ona gidelim :KK70:

Şu sabırsız halim ne olacak ayyyy! :)

Seni gorunce aklima esin ve esinin annesi ile uyuz gorumcen geliyor. :KK70: Cok eski bir konundan hatirliyorum. Yerimde sayiyorum diyorsun ama evlisin ve hayat bundan sonra monotona bagliyor sanki biraz. Hani okul bitti vs evlendin vs. Cocuk falan oluyor hayat oyle gidiyor.

Ben evlendim hayatım o b.ktan noktada durdu işte evet :)

O evetle başladı her şey..:işsiz:

O kadar kalıcı mıydı yaa hiç öyle ayrıntılı kötülediğimi hatırlamıyorum yorum olarak
söverdim genelde :KK70:

Bir ara istiyorum diye düşündüm ama sonra çocuk benim neyime dedim.

Şuanda hamile ve çocuklu arkadaşlarıma bakıp benim de olabilirdi desem de
şuan olmasının bana mutluluk getireceğinden emin olmadığım bir şey çocuk..

Bu yüzden gönülden isteyemem.
Hayırlısı olsun diyorum sadece..
valla ayni beni anlatmissin. 23 yasimdan sonrasini hatirlamiyorum bi bakmisim 30 olmusum. hayatta istedigim hicbirseye sahip olamadim birbirinin ayni olan gunler gecti gitti gozumun onunden yasanmamis ne cok zamanim kalmis gerilerde. ama belki hayatim degisir diye cocuk istedim isteyince olmadi 1 sene sonra oldu. dogdu buyuyor hayatim gene ayni bom bos geciyor. hatta bu sefer anneligimide sorgulayarak geciyor. ama o cocuk varya o cocuk keske olmasaydi diyemeyecegin kadar guzel.. bir mucize bir isik.. kendim icin yasayamiyorum ama onun icin yasamaliyim dedigin tek sey..

Ben evlendim hayatım o b.ktan noktada durdu işte evet :)

O evetle başladı her şey..:işsiz:

O kadar kalıcı mıydı yaa hiç öyle ayrıntılı kötülediğimi hatırlamıyorum yorum olarak
söverdim genelde :KK70:
Kendi hayatimdan birileriyle eslestirdigim icin bende bu kadar kalici oldu. :KK53: evlenmek seni neden bu kadar pisman etti

Nomu sen neden çakalsın:deli::deli:

Yok yahu hıyar da olsa öküz de olsa bir can yoldaşın var pffff ben çok yalnızım.

Öküze, hıyara öyle doydum ki istemem :)
Ay Cherry öküz dolu ortalık be, öküz de olsa yeter ki biri olsun diye mis gibi yalnızlık bırakılmaz bence :)
Sen de o yüzden yalnızsın zaten.

valla ayni beni anlatmissin. 23 yasimdan sonrasini hatirlamiyorum bi bakmisim 30 olmusum. hayatta istedigim hicbirseye sahip olamadim birbirinin ayni olan gunler gecti gitti gozumun onunden yasanmamis ne cok zamanim kalmis gerilerde. ama belki hayatim degisir diye cocuk istedim isteyince olmadi 1 sene sonra oldu. dogdu buyuyor hayatim gene ayni bom bos geciyor. hatta bu sefer anneligimide sorgulayarak geciyor. ama o cocuk varya o cocuk keske olmasaydi diyemeyecegin kadar guzel.. bir mucize bir isik.. kendim icin yasayamiyorum ama onun icin yasamaliyim dedigin tek sey..

O mucizeye sahipsiniz ne hoş..
Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah.

Kendi hayatimdan birileriyle eslestirdigim icin bende bu kadar kalici oldu. :KK53: evlenmek seni neden bu kadar pisman etti

Konularıma baştan sona göz atsan canım..

Kısaca şöyle diyeyim.
Eşim sağolsun 4 yıldır bir sebebi alıp yerine yenisini koyarak o pişmanlık duygusunun
içimden çıkmasına hiç fırsat vermedi :)

İnce düşüne düşüne yol alamıyorum işte.

İnşallah bakış açım değişir biraz..

İki tarafa da gidemeyen kararsız yolun ortasında duran biri gibisin.Düşüne düşüne tüketiyorsun kendini.Bence artık bir karar vermelisin ya hep ya hiç.

Vazgeçilebilecek gibi olsaydı çoktan vazgeçerdin eşinden.Demek ki sevgi var hala içinde Umudun var.Eşininde seni sevdiğini düşünüyorum.Sende çaresizlik olduğunu düşünmüyorum.Gençsin,çalışıyorsun seni bağlayan hiç ama hiçbir şey yok.

Madem duruyorsun o zamanda seni mutlu edecek şeyler yapmalısın.En fazla 2.5 sene var.O arayıda kendini o yolda hazırlayarak geçirebilirsin.

Son düzenleme:
Konularıma baştan sona göz atsan canım..

Kısaca şöyle diyeyim.
Eşim sağolsun 4 yıldır bir sebebi alıp yerine yenisini koyarak o pişmanlık duygusunun
içimden çıkmasına hiç fırsat vermedi :)

Senin esin babama cok benziyor:110: Allah sana ve anneme sabir versin:anne:

Nomu ya kocana verdiğin şansa gerçekten inanıp emek verecek ya da çekeceksin kendini. Sen sanki hep ortadasın,bence seni yoran da bu. Biçok kişi hissediyordu emin ol şu yaşadıklarını. Mesela benim geçen yılım, anlattıkların bazında o kadar felaket bir yıldı ki:KK43: (Allah bi daha yaşatmasın) senin yazdıkların solda sıfır kalır. Kurtuldum,erdim,nirvanaya yükseldim edasında söylemiyorum,yanlış anlama lütfen. Her karanlığın bir sonu vardır. Buna inan, dua et. Beynini de olumsuz düşüncelerden kurtar.
Not:başka bir üyeliğimden senin konularına sık sık yazardım,onu kapattım. Sevgiler:KK200:

X