- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.424
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ne gibi değişiklikler isterdin ki? evlilik, erkek arkadaş gibi mi?
Hayat geçiyor be nomu yarına çıkacağımızın garantisi yok
Yapmak istediklerini erteleme
bende buraya 3 sene önce giriş yapmışım geriye dönüp baktıkça
yeni yıllar bana hiç bir şey getirmemiş hep benden alıp götürmüş
sadece eskisinden bezginim
nasıl düzelecekse bana da fikir ver lütfen
bende lohusalıktan dolayı bezgin bitkin yorgun vazgeçmiş bi ruh halindeyim. Ama bikaç aya geçecek diye teselli ediyorm kendimi.O zaman da evliydim.
Ama evliliğim için yine ümitsizdim.
Şimdi başka sebeplerle aynı hislerdeyim.
Ortada bir yerde.
Şunu istiyorum bile diyemiyorum gönülden.
Ne istesem hepsinin sonu mutsuzluğa çıkacak sanki..
Evet yaşlanıyoruz
Ben ertelemek istemesem de bazı şeyleri beklemek zorundayım..
Çok can sıkıcı..
Aynen ben de eskisinden bezgin ve ümitsizim.
Hani 3 yıl önce çok istediğim bir şey bugün olsa.
Amaaannn artık olmasan da olur geçti diyecek haldeyim
Belki de cocuk istiyorsundur icten içe? Mal mülk gecici seyler senin manevi huzura ihtiyacin var bence. Dusun dusun nereye kadar.
bunu bende düşünüyorm. 40 ımda geriye baktığımda ne olsun isterdim? 25 yaşındaki heramoraya bir mektup yazmıştım daha okumak için bi buçık senem var ama dün açtım okudum. 3.5 sene önce yazmıştım. O zaman eşimle yeni tanışmışz. Oraya 5 sene sonra onunla evli olacağımı ve iki çocuğumz olacağını yazmışım. Bir çocuk tamam sıra ikincide ama sen ikincide tımarhanelik olursun dedim kendi kendime.bunalıma girmek için erken biz nedek nomu ölelim mi
ne güzel bak sorguluyorsun ..
ne istedinde yapamadın onlara odaklan ..
ama seni biraz kendime benzetiyorum maymun iştahlısın işin sonunu getiremiyorsun gibi geliyor..
40 ında geriye baktığında ne olsun istiyorsun .. herşey senin elinde..
O zaman da evliydim.
Ama evliliğim için yine ümitsizdim.
Şimdi başka sebeplerle aynı hislerdeyim.
Ortada bir yerde.
Şunu istiyorum bile diyemiyorum gönülden.
Ne istesem hepsinin sonu mutsuzluğa çıkacak sanki..
Aynen ben de eskisinden bezgin ve ümitsizim.
Hani 3 yıl önce çok istediğim bir şey bugün olsa.
Amaaannn artık olmasan da olur geçti diyecek haldeyim
bunalıma girmek için erken biz nedek nomu ölelim mi
ne güzel bak sorguluyorsun ..
ne istedinde yapamadın onlara odaklan ..
ama seni biraz kendime benzetiyorum maymun iştahlısın işin sonunu getiremiyorsun gibi geliyor..
40 ında geriye baktığında ne olsun istiyorsun .. herşey senin elinde..
bende lohusalıktan dolayı bezgin bitkin yorgun vazgeçmiş bi ruh halindeyim. Ama bikaç aya geçecek diye teselli ediyorm kendimi.
Sürekli olarak geleceğe umutsuz bakarsan hayat geçmez ki. Evliliğindeki sorunları halledemez misiniz? Sorunlar çok mu büyük?
Niye senin neyine olsun? Eşini seviyor musun? Yoksa bosanmayi aklina koydun mu? Bak farkindaysan hicbir sey seni tatmin etmiyor. Nedense bir bebegin sana iyi gelecegini dusunuyorum. Tabiki istemeden ebeveyn olunmaz ama kendini iyice bir dinlemeni tavsiye ediyorum. Yas ilerliyor ileride ikinci bir bebek daha istiyorsan gec olabilir.Bir ara istiyorum diye düşündüm ama sonra çocuk benim neyime dedim.
Şuanda hamile ve çocuklu arkadaşlarıma bakıp benim de olabilirdi desem de
şuan olmasının bana mutluluk getireceğinden emin olmadığım bir şey çocuk..
Bu yüzden gönülden isteyemem.
Hayırlısı olsun diyorum sadece..
Şimdi bu yorumunuzu görünce düşündüm de ben hayatımda hiç böyle planlar yapmamışım yani şu yaşımda bunu yapacağım diye. Aksine acaba seneye bu zamanlar neler olacak diye hep merak ederim. Belki geleceği planlamak yani kendi kendinizi bir nevi beklentiye sokmak ve planların olmadığını görmek üzüyordur sizi.eskiden hani bu dilek listelerine falan bir sürü şey yazardım
yada ne bileyim gezilecek çokça yer yapılacak bir sürü şey belki gidilecek yeni bir okul bile düşünürdüm
şimdi bir şey yapasım yok insansız bir mağaraya girip burada 10 yıl yaşayacaksın derlerse yok demem
insansız mağara mı, şu an benim için altın değerindeeskiden hani bu dilek listelerine falan bir sürü şey yazardım
yada ne bileyim gezilecek çokça yer yapılacak bir sürü şey belki gidilecek yeni bir okul bile düşünürdüm
şimdi bir şey yapasım yok insansız bir mağaraya girip burada 10 yıl yaşayacaksın derlerse yok demem
bunu bende düşünüyorm. 40 ımda geriye baktığımda ne olsun isterdim? 25 yaşındaki heramoraya bir mektup yazmıştım daha okumak için bi buçık senem var ama dün açtım okudum. 3.5 sene önce yazmıştım. O zaman eşimle yeni tanışmışz. Oraya 5 sene sonra onunla evli olacağımı ve iki çocuğumz olacağını yazmışım. Bir çocuk tamam sıra ikincide ama sen ikincide tımarhanelik olursun dedim kendi kendime.
Sonra yüksek lisans yaptığımı yazmışım. Ama nafile onu şimdiden yarıda bıraktm başlamaya da takatim yok.
Ne hayalperest bi genç kızmışım o zamanlar. Ne safmışm.
40 yaşında olmak istemiyorum
Şaka şaka..
Ay bu şartlarda bir hayatın ortasında olmak istemediğim kesin.