- 29 Mayıs 2010
- 69
- 1
- 296
merhaba arkadaşlar bugün sinirlerimi altüst eden bir durum oldu ben 2008 şubat ayında evlendim severek eşimin annesi yok 2002 yılında ölmüş 3erkekkardeşi birde babası var ailem sorumluluğun çok olur evi yok güvencesi yok diye sıcak bakmadılar evlenmeme ama ben istediğim için evlendik evlendikten 5 ay sonra eşimi işten çıkardılar 8 ay işsizlik maşı bir de ben çalışıyordum bu şekikde idare ettik ama mutluyduk 2009 yılında ilk hatamı yaptım eşime babanlarla birlikte oturalım çalışır ev alırız dedim kayınpederimin o dönemde borçları varmış icra gelecekmiş bende ii niyetliyim ya eşime dedimki düğünden kalan para hesapta duruyordu çek onu babanın borcunu öde dedim neyse ödediler sonra beraber oturmaya başladık sıkıntılar o zaman başladı kayınpederimin her geçen gün biryerlere borcu olduğunu faize girdiğini öğrenmeye başladım ama artık geri dönüş yok mecbur 1 sene içinde emin değilim ama 30.000 gibi bir rakam borç ödedik ve ben ekmek parası bulamadığım günler oldu tam rahatladık borçlar bitti ev almak için para biriktiricez derken kayınpederim 2010 4 ocak da öldü neyse ölüm allahın emri hayatımıza kaldığımız yerden devam edicez ama eşimin kardeşlerinden biri çok sorumsuz ayda 2 kere iş değiştiriyor eve katkısı yok üstelik oda sağa sola borç yapıyor eşim uğraşamadı git kendine ev tut dedi o şimdi bizden ayrı oturuyor ama biz rahatlayamadık kayınpeder oldü ama hala borç için evi aramaya devam ediyorlardı hepsini ödedik bitti derken bugün eve icra için tebligat geldi 2009 yılında kredi çekmiş ödenmemiş taksitleri çok fazla bir mebla değil ama para olmayınca çok geliyor 3200 lira 1 hafta içinde ödememiz gerekiyormuş eşime birşey diyemiyorum çünkü bana karşı kendini mahcup hissediyor yüzüne bakamıyorum diyor ama ben bıktım artık ben evlendikten sonra benim ailem bir kere bile beni zor duruma sokmamışken eşimin ailesi yüzünden evliliğimin ilk yıllarını sıkıntı içinde geçirdim bende eşime daha fazla kimseyi sırtımda taşımicamı 2013 yılında kardeşlerinin bizden ayrılmasını istediğimi söyledim aç kalacaksam kimsenin derdini sıkıntısını çekmeden aç kalırım dedim eşim birşey demedi oda ferkında eşimin kardeşleri çok efendi bana karşı saygılı abisine karşı saygılı ama ileriyi düşünerek hareket etmiyorlar olaylar sadece bununla bitmiyor babası eşimi ve annesini 10 sene boyunca evim var diye kandırmış ev lüleburgazda kayınpederimide aldık birgün gittik ev yok ve hala ısrarla evim var diye diye öldü adam ortada ne tapu var ne anahtar nede adres bunlara rağmen herşey düzelir diye bekledim yeri geldi çok büyük kavgalar ettim artık kaldıramıyorum kendimi artık salak gibi hisssetmeye başladım sizce ben evi ayırmaya karar vermekle haksızmıyım ne olur bir şeyler söyleyin şuan canım çok sıkkın birde şuan hamileyim işe girip çalışma imkanım yok ama huzur istiyorum..
uzun oldu kusura bakmayın...
uzun oldu kusura bakmayın...
Son düzenleme: