Hayatım Diyet

cnm en son 1 ay olacak salonda tartıldım 62 kg idim

bütün değerlerimin hepsi iyi bu arada metobolizma yaşım 32 hoş ben kendim 25 hisediyorum amaa :rapci::rapci:

ama 36 beden rahat oluyorrrrrr

bugun yine spor var hoş hergün varrr
maşallah canım, spor candır can, sana hep derdim hatırla, yoksa vefaya mı diyordum:rolleyes:

haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum hafta içi 40 dk yürüyüş oluyor, ama ben akşamları yaptığım sporu özlüyorum, vıcık vıcık terleyip, sonrasında duş alıp, o huzuru yeniden yaşamak istiyorum, başlıycam ama ne zaman bilemiyorum.

eğer plan program yaparsan başlayamazsın
boş bulduğun an başla canım

bende spinig yapıyor inan nefes almakta zorlanıyor tişörtüm taytım sırılsıklam oluyorrrrr

yüzme hiç katılamadım clubte varr aslında havuzu çok fazla sevmiyorum birde bay bayan karışık işemede gelmiyor açıkcasıııııııı bahanelerimi görüyonmuuuuu:rapci::rapci:

eğer plan program yaparsan başlayamazsın
boş bulduğun an başla canım

bende spinig yapıyor inan nefes almakta zorlanıyor tişörtüm taytım sırılsıklam oluyorrrrr

yüzme hiç katılamadım clubte varr aslında havuzu çok fazla sevmiyorum birde bay bayan karışık işemede gelmiyor açıkcasıııııııı bahanelerimi görüyonmuuuuu:rapci::rapci:
ben ancak evde video açıp yapabilirim sanırım.

ben ancak evde video açıp yapabilirim sanırım.

cnm düne kadar bende senin gibiyidimm bu sadece benim biranda gelişen bir drum olduu değilse salona gidecek ne güçüm ne zamanım vardı bir anda oldu iyide oldu haftanın 5 günü gidiyorum ruhen çok iyiyimm bundan sonra hayatımda spor her daim olacak inş....

vefam nasılsın canım, kızlarla arada görüşüyoruz da seninle pek görüşemiyoruz, ne var ne yok oğluşun nasıl

iyiyimm canım işler yoğun uğraşıp duruyoruz

oğluş iyi maşallah canım okula gidip geliyor

evet görüşemedik senle ben bu diyet konusunda bi ileri iki geri :-):-):-)

bak yasemine spora adadı hatun kendini

sende ne var ne yok

G guziss35 kuzum seni nasıl unuturum, nasılsın tatlım, hamilelik nasıl gidiyor
ayyy canım benimm iyiyim ne olsun bebişte bende buyuyoruz bakalım bi aksilik olmazsa mayısın 12 sinden sonra yıllık izin sonrasında doğum iznine ayrılıcam benım tayın durumum olmadı malesef geçici görevle izmire gelmiştim o da mayısta bitiyo bu bebek gerçekten rabbim bize hediyesi diye düşünüyorum biz bebk düşünmüyoduk şu an için ama şyikide olmuşş Rabbim ne eylerse güzel eyler sağ salim kucağıma alırım inşş
Allah herkesin evlatlarını bağışlasın olmayanlarada nasip etsin

iyiyimm canım işler yoğun uğraşıp duruyoruz

oğluş iyi maşallah canım okula gidip geliyor

evet görüşemedik senle ben bu diyet konusunda bi ileri iki geri :-):-):-)

bak yasemine spora adadı hatun kendini

sende ne var ne yok

iyilik güzellik, bende ev iş çocuklar uğraşıp duruyorum, Allah hepimize sağlık sıhhat mutluluk versin

ayyy canım benimm iyiyim ne olsun bebişte bende buyuyoruz bakalım bi aksilik olmazsa mayısın 12 sinden sonra yıllık izin sonrasında doğum iznine ayrılıcam benım tayın durumum olmadı malesef geçici görevle izmire gelmiştim o da mayısta bitiyo bu bebek gerçekten rabbim bize hediyesi diye düşünüyorum biz bebk düşünmüyoduk şu an için ama şyikide olmuşş Rabbim ne eylerse güzel eyler sağ salim kucağıma alırım inşş
Allah herkesin evlatlarını bağışlasın olmayanlarada nasip etsin

inşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canlarımm nasılsınız özlemişim sizleri
ben gene yoğun gene yoğun

hep yoğun hep yoğun olmaz ki ama:110:

X