• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

sen kilo verrrr de ben papağan gibi her sayfaya yazarımm :KK45::KK45::KK45::KK45:
Ama liste en başta olsa daha rahat edicez, kaçıncı sayfadaydı liste diye araştıracak mıyız sayfa sayfa...
Konuşuluyor haliyle sayfa ilerliyor, zaten yoğun uğraştırmayın len insanı F frenzy80

Vefaaa ekmeği kess :D

Ama liste en başta olsa daha rahat edicez, kaçıncı sayfadaydı liste diye araştıracak mıyız sayfa sayfa...
Konuşuluyor haliyle sayfa ilerliyor, zaten yoğun uğraştırmayın len insanı F frenzy80

Vefaaa ekmeği kess :KK70:
TAMAM KESİYORUMMM:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

karikatur.jpg

sabah
2 kaşık yulaf kepeği
2 yumurta ile omlet
2 ceviz

öğlen

1 tavuk but fırında
az patates kızartması
1 kase şehriye çorba
salata

akşam

karnabahar
yoğurt

ara

1 sütlü Türk kahvesi

sabah
2 kaşık yulaf kepeği
2 yumurta ile omlet
2 ceviz

öğlen

1 tavuk but fırında
az patates kızartması
1 kase şehriye çorba
salata

akşam

karnabahar
yoğurt

ara

1 sütlü Türk kahvesi
yulaf kepeğini neyle karıştırıp yiyorsun nasıl tüketiyorsun canım bende aldım yoğurtla karıştırdım midemi bozdu da.

yulaf kepeğini neyle karıştırıp yiyorsun nasıl tüketiyorsun canım bende aldım yoğurtla karıştırdım midemi bozdu da.
yulaf kepeği, az tuz, biraz süt katıp bir kapta karıştırıyorum, sonra 1 tkaşığı tereyağı koyduğum tavada omlet gibi pişiriyorum, çok lezzetli oluyor :)

krepi güzel oluyorrrr
yulaf kepeği, az tuz, biraz süt katıp bir kapta karıştırıyorum, sonra 1 tkaşığı tereyağı koyduğum tavada omlet gibi pişiriyorum, çok lezzetli oluyor :)

BENDE dün aldım a101 yulaf kepeği yarın krep yapcammmmm

benimde iştahım yok hiççç :(
sabah
birdilim k.ekmek
yumurta haşlanmış 1 tane
bir parça peynir

öglen
mercimek çorbası
salata
kibrit kutusu kadar yağsız et

şimdi kekik çayı içiyorum halsizim uykum var çok

Back