Yaniii guzel içilmeyecek gibi değillltadı nasıl beğendin mi ???
Bayağı idrar söküyor, atıyorum ödemleriii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaniii guzel içilmeyecek gibi değillltadı nasıl beğendin mi ???
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm başlayalım bakalımmGünaydon kızlarrrr
herkes cuma gün kilosunu yazsın bakalımmm kadığımız yerden devam edelimmm
DÜn akşam menü
1 yk bulgur pilavı
2 kanat
1 kepçe tavuk çorbası
salata
yoğurt
Ara : 1 bardak tarçınlu süt
1 saat yürüş yaptım
Sabah Kalkınca 2 kuru kaysı ve 1 bardak su
Kahvaltı
1 yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık biberr
günaydın
kız bunlar hikayeeeeeeeee
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm başlayalım bakalımm
Ama spora başlıyorumşaşırma canım doğru sen sağlıklı beslenirsen onlar sadece destek olur tek başına işe yaramazz
günaydın canım
kaç kilosunnnnnnn
aynen öylegeç kaldık bak bahar geldi kapıya arkasından yaz
ne kız o açılmıyor sayfaa
sen karar ver
akşam yemek sonrası kıyafetli 64,4
sabah aç karnına kıyafetsiz 62,7
sence kaç kiloyum???
selam kızlar benimde diyette 4. günüm bu sefer çoook istekliyim iyi gidiyor . bu 6-7 ay önce 63.5 kiloydum tatilde 66.5 oldum ve o 3 kiloyu veremedim. 1 ay içinde ise 68 kiloya çıkınca gidişata dur deme ihtiyacı hissettim yoksa aldıkça alacam kiloları kısa zamanda aldığım için belki kolay veririm diye düşündüm. zaten ben abur cubur yüzünden kilo alıyorum.suan cayıma dahi şeker koymuyorum. tatlı krizim için 44 kalorilik stick çıkolata aldım ama daha hiç yemedim:) 2 gündür evde bisiklete biniyorum saua eşofmanım ile terim çıkıyor. inşallah hepimiz incecik oluruz
21.02 67.9
22.02 66.6
23.02 66.0
24.02 65.4
günaydın kızlar
Diyet yemekleri gönderiyorlar sabah akşam öğlen ikindiii, hem sağlıklı hem kalorisiz şeylerrr, ah para olucaktı kiiiine kız o açılmıyor sayfaa
evden hazırlayıp kendin götürsene.Diyet yemekleri gönderiyorlar sabah akşam öğlen ikindiii, hem sağlıklı hem kalorisiz şeylerrr, ah para olucaktı kiiii
Ay nassıı hazırlıyayım hergün diyet yemekleriii benn , orda çeşit çeşit ve sağlıklı şeylerr var ve kalorisizz ewde okadar çeşidi nasıl bulayım hergün, ara öğünü war birdeeevden hazırlayıp kendin götürsene.
ay ben onları alana acıyorum ya, 3 kuruşluk yemeğe binlerce para ödüyorlarDiyet yemekleri gönderiyorlar sabah akşam öğlen ikindiii, hem sağlıklı hem kalorisiz şeylerrr, ah para olucaktı kiiii
aynenevden hazırlayıp kendin götürsene.