Hmm kötü olmuş oda ya, en azından haftasonu yapardın sporunu haftaiçi olmasa dakesinliklee canımmm bol hareket ve unlu gıdalardan uzak durdumu ben kilo vereceğim eminimm
kemerleri sıkma vaktimiz geldi özellikle benimm
bende istiyordumm evime yakın iki salon var oda saatlari bana uygun değil görüştük paket program yapıyorlar
benim gibiler için grup oluşursa sadece c.tesi pazar için yapabilirlerse haber verecekler
Hmmm benim de ucu ucuna işte ayarlıyorum bir şekilde cıınımmbenim vaktim olmuyor salona
çok şükür arkadaşım iyiyimm ya senn nasılsınn
hamdolsun iyiyim canım, Allahım daha iyi etsin hepimizi, sen nasılsın
geçmiş olsun canımiyi diğelim iyi olalım
dün saat 14,00 rahatsızladım doğru eve gittiim bugun iyiyimmmm ama
geçmiş olsun hayır mı niye rahatsızlandın kiiiyi diğelim iyi olalım
dün saat 14,00 rahatsızladım doğru eve gittiim bugun iyiyimmmm ama
geçmiş olsun hayır mı niye rahatsızlandın kii
menü yazayım
sabah
süzme peynir
3-4 dilim yulaf kepeği ekmeği
3 ceviz
kolay gelsin canımgünaydın kızlar bıraz işler yoğun diyet ıyı gıdıyo spor yapamıyorum hafta sonu fırsat yaratıcam artık napim havalar ısınmış olsa en azından eve gelip bahçede yururum şimdi karanlık oluyo bide köpeklerçok malesef
kızlar dün sizinle paylaşamadım kız kardeşim snunda işe girdi kıyamam ünv mezun oldu iş bulamamıştı Rabbim sonunda nasip etti
tebriklerkızlar dün sizinle paylaşamadım kız kardeşim snunda işe girdi kıyamam ünv mezun oldu iş bulamamıştı Rabbim sonunda nasip etti
az mı yiyorsun yasmin acaba,ondan olmuş olabilir mi acabadün niyetli idim ama sanmıyorum orucunu etkisi olduğunu
sabahtan başş dönmesi mide ağrısı ile uyandım geçer dedim geçmedi saat 14,00 eve bir gittim bir yattım saat 16,00 ya kadar
şimdi hafif baş dönmesi var o kadar bakalım devam ederse giderim yarın doktoraa
aminnn ALLAH razı olsun canımhayırlı olsun cnm allah utandırmasınn
sağol canımtebrikler
kızlar dün sizinle paylaşamadım kız kardeşim snunda işe girdi kıyamam ünv mezun oldu iş bulamamıştı Rabbim sonunda nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?