Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben heryerdeyimöte tarafa alalım sizi efendimn
evet vefa yaz geliyor, bence de artık dikkat etmek gerekiyorgünaydınn canımmm burdayımmmm
artık kendime dur demeliyim bahar geliyorrr
kim bilir kaç kilo oldum
egzersize başladımm
ooo süper ya, bende evde yaparım , vakit bulursam tabiBurdayımmmmmmmmmmmm nabersinn spora yazıldımm
günaydın canım bende öyle, dikkat ettim dün, bu gün devamı gelecek gibigünaydın millet ancak gelebildim
bende dünden beri dikkatliyim inşallah böyle devam edebilirim bu hafta o zaman düzene girmiş olacağım kesinlikle
günaydın canım bende öyle, dikkat ettim dün, bu gün devamı gelecek gibi
Ewde ben yapamıyorum ya, zor oluyor spor salonu şarttıooo süper ya, bende evde yaparım , vakit bulursam tabi
benim vaktim olmuyor salonaEwde ben yapamıyorum ya, zor oluyor spor salonu şarttı
günaydın canımGünaydın Kızlarrrrrrr
günaydın canım
hamdolsun iyiyim canım, Allahım daha iyi etsin hepimizi, sen nasılsınnasılsınız bakalımmmmm
kesinliklee canımmm bol hareket ve unlu gıdalardan uzak durdumu ben kilo vereceğim eminimmevet vefa yaz geliyor, bence de artık dikkat etmek gerekiyor
kemerleri sıkma vaktimiz geldi özellikle benimmgünaydın millet ancak gelebildim
bende dünden beri dikkatliyim inşallah böyle devam edebilirim bu hafta o zaman düzene girmiş olacağım kesinlikle
Ewde ben yapamıyorum ya, zor oluyor spor salonu şarttı
nasılsınız bakalımmmmm