- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
siz vefayla çıkmadınız mı halaa
hiç hiç anlamamazlığa gelme
seni de davet ettik sen bizi beğenmedin işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz vefayla çıkmadınız mı halaa
siz beraber çıktınız ama bana yalnız çık dediniz gibi gibi hatırlıyorum sankihiç hiç anlamamazlığa gelme
seni de davet ettik sen bizi beğenmedin işte
kolay gelsin canımkızlar kızlarr acayip yoğunum şu an pestilim çıkmış gibiyim maalesef yazamıyorum okuyorum ama
akşamfırsatım olunca yazarım öptüm hepinizi
Vercez cnm bende aynı düşünüyordum ama bak bir haftadır iyi gidiyorum sebde başla olacak bak görof hakkaten kendime gıcık oluyorum ya, neredeyse yaz gelecek ve hala veremedim şu kiloları
inşallah canım ya, bir türlü başlayamadım gittiVercez cnm bende aynı düşünüyordum ama bak bir haftadır iyi gidiyorum sebde başla olacak bak gör
çeken biri olarak karanfil yağının çok faydasını gördüm uyuşturuyor canım bilgin olsunsağol canım, ağrı kesici aldım, biraz önce daha iyiyim
Pazartesi değil bak yarın başla hafta sonunu atlatirsan bak gerisi gelecek tecrübe ile sabitinşallah canım ya, bir türlü başlayamadım gitti
teşekkür ederim canım, bilmiyordumçeken biri olarak karanfil yağının çok faydasını gördüm uyuşturuyor canım bilgin olsun
pazar oğluşun doğum günü varPazartesi değil bak yarın başla hafta sonunu atlatirsan bak gerisi gelecek tecrübe ile sabit
oyy oyy maşallahhhh uzun sağlıklı ömür versinnn nice güzel yaşlarapazar oğluşun doğum günü var
amin, teşekkür ederim canım,oyy oyy maşallahhhh uzun sağlıklı ömür versinnn nice güzel yaşlara
Oğlunun doğum günü kutlu olsun cnm bende cuma başladım pazar günü kahvaltıda annem teyzem Ablam vardı Teyzem patatesli el açması börek yapmış ama ben bir lokma bile yemedim yanı sınavı bir geçersen gerisi gelirpazar oğluşun doğum günü var
inşallah canım, öğlen yemeklerinide hiç beğenmiyorum, diyetlik değil, hep karbon.. bakalım neler olacakOğlunun doğum günü kutlu olsun cnm bende cuma başladım pazar günü kahvaltıda annem teyzem Ablam vardı Teyzem patatesli el açması börek yapmış ama ben bir lokma bile yemedim yanı sınavı bir geçersen gerisi gelir
pazar oğluşun doğum günü var
canım hava güzel olursa dışarı çıkarız, evde küçük bi pasta işi görürsağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü güzel yaşları olsun paşanın .....
eeee ne yapacaksın onu da anlat