aynen canımCNM DİYET DİYET BAKMA ARTIK
DİYET DEDİKÇE SALDIRIŞA GEÇİLİYORRR
Yeni bir günlük açalım kaptanı da sen ol dün de yazdım ama kimse kale almadıteşekkür ederim canım bende özledim
kızlarrrr artık geleyim de miiii
canımsın
kızlar sıkı sıkı tutun gitmesin bir yere
biz onun kendisini özledik ne yapalım diyeti yoksa
canım kendini sık boğazetme biraz akışına bırak kendini ne zaman hazır hissedersen başlarsın
benim acilen kendime çeki düzen vermem lazım ya
sakın gitme canım, tek gitmelerimiz tatiller olsunayyy buradayım tabii ki de sen gelirsin de ben bir yere gider miyim
canımsın
kilo vereyim dedim olmadı, sürpriz yapcaktım size
aynen öyle yapacağım , güzidecanım kendini sık boğazetme biraz akışına bırak kendini ne zaman hazır hissedersen başlarsın
amaannnn boşver yahu
sen gel bize o bile süpriz canım benim
sakın gitme canım, tek gitmelerimiz tatiller olsun
ay az kalsın görmeyecektim, yeni gördüm, rollam inan hiç diyet modunda değilim, bence burada kalalımYeni bir günlük açalım kaptanı da sen ol dün de yazdım ama kimse kale almadı
valla tatil dedin de benim de tatil de kaçan ayarlarım normale dönmedi henüz
üstüne de regl olunca düşün halimi ama kasmıyorum
regl bitsin bir şekilde olur
kız kim verdi o kadar kiloyu senle ben verdik
şimdi hava da soğuk kış mevsimindeyiz
su bile içemiyoruz
canımız bir şey de yapmak istemiyor
havalar ısınsın başlarız ya boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay az kalsın görmeyecektim, yeni gördüm, rollam inan hiç diyet modunda değilim, bence burada kalalım
ay tatil sonu dönüş, zor olmuştur, ama ne yapalım, her güzelliğin bir sonu oluyor işte..
yaza kadar vereyim diyorum ya, ama şu bir gerçek ki, ilk defa bu kadar iradesiz oldum, nedeni ya bıktım, ya da kış mevsimi
bencede canım burada çok iyi dost olduk, bu yeter zatenbencede yeni bir yere ihtiyaç var mı ki ?
ay tatil sonu dönüş, zor olmuştur, ama ne yapalım, her güzelliğin bir sonu oluyor işte..
yaza kadar vereyim diyorum ya, ama şu bir gerçek ki, ilk defa bu kadar iradesiz oldum, nedeni ya bıktım, ya da kış mevsimi
seni bilmem ama açık ve net ben bıktım
hakikaten zor iş, kim ne derse desin, ama başarmak bizim elimizde, olacak, yapacağızseni bilmem ama açık ve net ben bıktım
bencede canım burada çok iyi dost olduk, bu yeter zaten
BU KONUDA YALNIZ DEĞİLSİNİZZZ
BİZ NE ZAMAN NORMAL İNSANLAR GİBİ DOYASIYA YİYECEZZZZZ ÇOK MERAK EDİYOMMM
yok yasemin, midemizi küçültmemiz lazım, yoksa kat be kat geri alıyoruz,BU KONUDA YALNIZ DEĞİLSİNİZZZ
BİZ NE ZAMAN NORMAL İNSANLAR GİBİ DOYASIYA YİYECEZZZZZ ÇOK MERAK EDİYOMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?