• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

Günaydın kızlarrrr

sabaj kalkınca 1 bardak limonlu ılık su

Kahvatı

2 dilim ekmek arası lor
1 biber
1 domates
1 fincan yeşil çay

ara

1 tane ceviz
1 elma
1 kivi bol tarçınlı

öğle
karnabahar haşlama
1 biber

ara
1 elma

akşam
bol salata
1 kase yoğurt

ve 1 saat yürüşşşşş

akşamları açlık hissedersem 1 bardak süt içiyorum bazen de bol yeşillik yiyommmm
nasıl gidiyo canım azkaldı dimi inşş güzel sonuç alacaksın

cnm az kaldı ama bugun kahvaltıyı değiştirdimmm

regl den dolayı çok açıkıyorummmm

yani yalan oldu detoksss

dün fazladan yeşilik yedim elma yedimm
olsun canım ayça kayanın kitabında bı tarıf var canım çok tatlı ıstediğinde yapıcam
1 adet elma tarçın karanfil ceviz Hindistan cevizi yarım paket limonlu diyet bisküvi şekersiz olanından
elmayı rendele tavada( elmalı kurabıye içi hazırlar gibi)elmayı karanfil cevizi tarçını kavur bizküviyi içine ufala toplar yap Hindistan cevizine bula bu tarifi deniycem inşş bir gün

olsun canım ayça kayanın kitabında bı tarıf var canım çok tatlı ıstediğinde yapıcam
1 adet elma tarçın karanfil ceviz Hindistan cevizi yarım paket limonlu diyet bisküvi şekersiz olanından
elmayı rendele tavada( elmalı kurabıye içi hazırlar gibi)elmayı karanfil cevizi tarçını kavur bizküviyi içine ufala toplar yap Hindistan cevizine bula bu tarifi deniycem inşş bir gün

biliyorum cnm ayça kayanın kitabı bende varrrrr

deneyelim

ben şimdi bıraz onun diyetine bakarak gidiyorum bi de böyle denicem diğer diyetimle çok fark yok bakalım bu pazar 3.haftaya giricez eşimle eşim şu anda 3.5 kilo verdi

Back