- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyetisyene giderken bu liste vardı ama pazartesiden itibaren öğlen ve akşamki ekmekleri çıkarıcam 15 gün buliste 15 gün ekmekleri azaltmış olucam zamanla azaltırım kılo verdıkçeguziş 7 dilim ekmek fazla değil mii
bugünün özetini yazayım kardeş sana vakit geçer hem
kahvaltı
1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilimekmek az yeşillik
ara 8 adet çiğ fındık 1 mandalina
öğle 6 ymk kaşığı kıymalı kapuska 4 ymk kaşığı yoğurt 2 dilim ekmek
ara 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 mandalina
akşam 2 adet köfte salata 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara1 bardak süt
lahanayı bende yapıyorum dün akşam tencerede biraz yumuşattım sonra yoğurtladım ama favorım KAPUSKAafiyet olsunnnn
CNM ben lahana geçen gün dereotlu bol limonlu taze soğanlı salata yaptım enfes oldu lahanaya dereotu çok yakıştııı
lahanayı bende yapıyorum dün akşam tencerede biraz yumuşattım sonra yoğurtladım ama favorım KAPUSKA
zeytinyağlı ve kıymalı çok hoşuma gidiyo bağırsaklarıda baya yumuşatıyo
çookkk kolay canım lahanaları doğra soğanı doğra kavurmaya başla kıymalı yapcaksan kıymasını ekle soğanla kavurmaya devamet salçacını ekle bıraz daha kavur lahanaları ekle bır ıkı döndür suyunu ekle üzerine çıkıcak kadar tuzunu baharatını ekle pişmeye bırak lahanalar yumuşayınca tamamdıray bende bugun kapuska yapayım ama hiç yapmadımmm
çookkk kolay canım lahanaları doğra soğanı doğra kavurmaya başla kıymalı yapcaksan kıymasını ekle soğanla kavurmaya devamet salçacını ekle bıraz daha kavur lahanaları ekle bır ıkı döndür suyunu ekle üzerine çıkıcak kadar tuzunu baharatını ekle pişmeye bırak lahanalar yumuşayınca tamamdır
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
zeytin
yeşillik
siz sadece beğeninn gelmeyin yazmayın
artık bende yazmayacamm
Afiyet olsun cnm bende eski günlere dönmek istiyorum ama bir halsizlik bitkinlik bi bıkmış lık var bende dün kan verdim bugün sonuç alicam bakalımgünaydınlarrr kızlarrrrrr
hadi eski günlerimize dönelim
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
yeşillik
aç karnına limonlu su