Hayatım Diyet

akşam en azından bildiğim hareketleri yaparım en azından ufaktan ufaktan başlıyorum spora mekik kardiyo yapabildiğimi yapıcam işte

INSTGRAMIN VAR İSE EBRU ŞALLI YI TAKİP ET UFAK UFAK ONUN HARKETLERİNDE YAPPP

tartıda ben dünle aynı çıktımm
tartımı bozuldu yoksa

BUGUN BENDE tartıldım hiç iç açıcı değildiiii

ben naptım bılıyo musunuz netten lesliyi açtım tlf videoya çektim akşam nasipse yapıcam

1 milin tamamını indirmedim canım mükellef gidip geliyor hemen hemen 9 buçuk 10 dk sını çektim bende onları 30 dk tamamlarım

toplam 50 mekik çekıcem biraz da kardiyo yaptım mı tamamdır dimi canım valla olucak bu iş olucak başka yolu yok 10 kilo bu bedenden gidecek

ben naptım bılıyo musunuz netten lesliyi açtım tlf videoya çektim akşam nasipse yapıcam

süpersin kızzz telefona indireydin yaaaa

kesin seninde bozuktur tartın

kesinnnn cnmmmm

toplam 50 mekik çekıcem biraz da kardiyo yaptım mı tamamdır dimi canım valla olucak bu iş olucak başka yolu yok 10 kilo bu bedenden gidecek

ben 5 kg vercem diye diye yukarlara çıkıyommmmm

pcye indirmedim canım iş yerinde her şey takip ediliyor bı şey olur falan dıye evdede tlf dedım eşime ındır onu da unuttuk tlf netınde sorun var açmıyor benımde aklıma az nce bu geldi bunu yaptım bı anlık kıvılcım çaktı

bende evde fazla spor yapamıyorum
çok suda içiyorum ya wc hareketlerime başlayacam

aman bu sefer bırakmayalım benim sıkıntım düzensiz yemek yeme bir düzenli yesem olacak

örneğim pazar günü saat12,00 kahvaltı yaptım ertesi sabaha kadar bişi yemedimmm

yasmin 4 günde 1,5 kilo aldım kızzz aman yarabbim

cnm ben de birde erken menopaz var gibi 50 güne yakın oldu regl olmuyomm bekliyodum zati doktor 4 sene önce söylemiştii otlarla çöplerle çözüyodum şimdi oda işe yaramıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…