sağol canımm Allah razı olsunCNM allah kabul etsinnn
rabbim güç kuvvet versinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımm Allah razı olsunCNM allah kabul etsinnn
rabbim güç kuvvet versinnn
Sizler ne yidiniz söyleyin yazın da topik canlansin
Ben üç dört gündür iyi gidiyorum eksiler görmeye başladım hayırlısı inşallahSELAM CANIM
EVET YA HERKES SALDI GİTTİİ
Ben üç dört gündür iyi gidiyorum eksiler görmeye başladım hayırlısı inşallah
Pro bana yaramıyor kabız oluyorumsakın bozmaa hayırlısıı olur bende 2 ci gğnğm pro+sebze yapıyom
sporda yapıyom zatennnn
Pro bana yaramıyor kabız oluyorum
tebrik ederim rolla sakın bozma canım hepimiz ,için geçerli bozmayalım azar azar da gidecek bu kilolarPro bana yaramıyor kabız oluyorum
bugun yeşillik alıcam kızlar dıyet yapınca daha doğrusu düzenli beslenince evdekı yeşillikler bozulmadan bıtıyo hemen
bugun yeşillik alıcam kızlar dıyet yapınca daha doğrusu düzenli beslenince evdekı yeşillikler bozulmadan bıtıyo hemen
aynen caımbende alıcamm
lahana al özellikle müthiş bağırssak çalıştıyorrr
salatasını yeee
yok canım hiçç sorun değil evet lahana alıcam salatasını kapuskasını falan yaparım eşimde sevıyo kapuska falan
gidip gelip yemıyorum kahvaltılarda sandviç arasına ve salatalarda kullanıyorum ama dediğim gibi düzenli yıyınce çabuk bıtıyoevey canım hemen tüketilince daha iyi oluyor
hele ben gibi gidip gelip yiyorsan hızlıca tükeniyor
gidip gelip yemıyorum kahvaltılarda sandviç arasına ve salatalarda kullanıyorum ama dediğim gibi düzenli yıyınce çabuk bıtıyo