hoşgeldin aramıza:)Slm kizlarSarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum
senin için...daha ne yiyebilirsin diyeeeNiye düşündün öyle arkadaşım
Slm kizlarSarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum
canım yaseminin bazı rahatsızlıkları var tiroid, haşimota vs., bu nedenle zor kilo veriyor, ama tanıdığım en istikrarlı kişi kendisi, burada bize örnek olacağına inanıyorumslmmm hoşgeldinn 85 den 66 ya geldiysennn 6 kilo senin için zor olmamalı
canım yaseminin bazı rahatsızlıkları var tiroid, haşimota vs., bu nedenle zor kilo veriyor, ama tanıdığım en istikrarlı kişi kendisi, burada bize örnek olacağına inanıyorum
Slm kizlarSarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
canım hoşgeldin
gece derken, sen öyle bir şey yapmazdın, bence yinede kontrollü yiyosundur, en azından benim gibi değilsindir
buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı kilolarımız, 65-70 arası takılıyoruz, amagenic ve F frenzy80 hariç diğerlerimiz istikrar sağlayamadık, yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hepimiz 60 kg ın altına inmeye çalışıyoruz
slmmm hoşgeldinn 85 den 66 ya geldiysennn 6 kilo senin için zor olmamalı
canım senin boyun güzel zaten 65 ideal, bu kiloda kalmaya çalış, sende koruma taktikleri ver bizehoşgeldin uğra mutlaka arkadaşım
motive olalım toparlanalım
ben korumaya razıyım şuan
zaten istesem de 60 altını göremem
bencede son kilolar çok zor gidiyor, ben ilk 2 ayda 10 kilonun üzerinde vermiştimhastalıklar bir tarafa
en en zoru o 5-6 zaten ilk gidenler ya da şimdiye kadar gidenler daha rahat gidiyor
canım senin boyun güzel zaten 65 ideal, bu kiloda kalmaya çalış, sende koruma taktikleri ver bizebelki bir gün bizde ulaşırız ideal kilomuza
kızlar ben regli olucam sanırım belirtilr başladı
bencede son kilolar çok zor gidiyor, ben ilk 2 ayda 10 kilonun üzerinde vermiştim
canım, bu yeme düzenini bırakmamalısın bence, ben bir anda saldım kendimi, öyle olmuyor, hani sağlıklı beslenme diyoruz ya hep, işte o beslenmeyi bırakmamamız lazımkız benden önce sen varsın
ne güzel vermişsin işte kilolarını sonra ne oldu da aldın
yani ne yapmamalıyım sen söyle asıl
ben ilk 2 ay güzel verdim, sonra ise 2 verip 1 aldım9 ayda 14 kg verdim evet ilkler kolay gitti sonra durdu
sonra da zaten aralıkta verdim kalan 2-3 kg bende
afiyet olsun canımİki kıymalı biber dolması ve yoğurt
Yedim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?