• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz
ara 1 meyve 2adet ceviz
öğle 3 köfte 1 tatlı kaşığı yağla salata 1 kepçe çorba 1 dilimekmek
ara 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 meyve
akşam 1 kepçe çorba 8 ymk kaşıgı sebze yemeği 4 ymk kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek
akşam yatmadan 2 saat oncede 1 bardak süt ya da 4 ymk kaşığı yoğurt
sabah ekmek yok mu güzis

güzis bende çok kısma taraftarı değilim

menü güzel, 1 hafta uygula bakalım sonuç ne olacak eğer eksi görürsen aynen devam edersin.

kahvaltım 1 yumurta 1 kk peynır 2 dilim ekmek domates salatalık maydanoz 5 zeytin
ara 1 elma fınfık kırıntılı olduğu için sayamadım ama en fazla 10-12 falandır

kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah çıktım tartıldım sonra terlik giydim üstüme bişeyler aldım tartıldım300 gr fazla
sonra tekrar soyunup tartıldım 300 gr fazlaaa
noluyozzzz dedimm

kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah çıktım tartıldım sonra terlik giydim üstüme bişeyler aldım tartıldım300 gr fazla
sonra tekrar soyunup tartıldım 300 gr fazlaaa
noluyozzzz dedimm
bazen benımkıde saçmalıyo napsın garıpler o kadar çok ınıp çıkıyorum kı kafası gıdıp gelıyo:)

Bende yazıyım sabahtan beri yediklerim
Sabah
Ekmek peynir tereyağı bal yağda yumurta
Ama ölçüleri az değil doyana kadar yedim :KK23: sonra işe gelirken bir simit aldım gorunce canim cekti bugün araba bakıma gitti otobüsle işe geldim gelince peynir zeytin çayla yedim simiti sonra canım tatlı istedi kuru üzüm fındık ceviz karışımı yedim bir küçük kâse akşama kadar birşey yemesem de dengelenmez bu menü biliyorum :mad::mad:

Bende yazıyım sabahtan beri yediklerim
Sabah
Ekmek peynir tereyağı bal yağda yumurta
Ama ölçüleri az değil doyana kadar yedim :KK23: sonra işe gelirken bir simit aldım gorunce canim cekti bugün araba bakıma gitti otobüsle işe geldim gelince peynir zeytin çayla yedim simiti sonra canım tatlı istedi kuru üzüm fındık ceviz karışımı yedim bir küçük kâse akşama kadar birşey yemesem de dengelenmez bu menü biliyorum :mad::mad:
canım olur öyle, tam olarak adapte olamadık, ondan bu hallerimiz, ama bir yerde başlıycaz... biliyorum,inanıyorum

Back