• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

Slm kizlar Sarayca Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum:KK60:

selam cnm hoşgeldin

bu topikte herkez tam dövmelikk

istikrar bir türlü olmuyorrrr

canım hoşgeldin

gece derken, sen öyle bir şey yapmazdın, bence yinede kontrollü yiyosundur, en azından benim gibi değilsindir

buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı kilolarımız, 65-70 arası takılıyoruz, ama genic genic ve F frenzy80 hariç diğerlerimiz istikrar sağlayamadık, yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hepimiz 60 kg ın altına inmeye çalışıyoruz:KK22:

ben mi yok anam ben hepten saldım yılbaşından beri toparlayamadım bir türlü kendimiii

işleri de bir görmelisiniz berbat yoğunnn

canım, bu yeme düzenini bırakmamalısın bence, ben bir anda saldım kendimi, öyle olmuyor, hani sağlıklı beslenme diyoruz ya hep, işte o beslenmeyi bırakmamamız lazım

tamam ben de bırakmıyorum beslenmeyi de sporu da almamam lazım kesinlikle
vermesem de almamalıyım

İki kıymalı biber dolması ve yoğurt
Yedim kızlar

rollacım gayet kararında yemişsin
hatta aç hissettiysen kendini yanında salata gibi yeşillik falan da yiyebilirdin

ben ilk 2 ay güzel verdim, sonra ise 2 verip 1 aldım

yok iyi gittim ben de

selam cnm hoşgeldin

bu topikte herkez tam dövmelikk

istikrar bir türlü olmuyorrrr

ben mi yok anam ben hepten saldım yılbaşından beri toparlayamadım bir türlü kendimiii

işleri de bir görmelisiniz berbat yoğunnn

yasmin şunun şurasında sadece bir kaç gün düzen bozulmuş
bir şey olmaz hepimizin hayatında bu iniş çıkışlar oluyor
biraz pozitif ol bakiyim hadi :stop::stop::stop:

yasminimmm
saraycammmm
guzişimmm
rollammmmm
kendimmmm
yaza şunun şurasında ne kaldı kiii
kendinizi beyaz dar tşörtlerin içinde hayal edinnn
size imrenerek bakan arkadaşlarınız geldi mi gözünüzün önüneee
ya o her seferinde lafı kilonuza geiren arkadaşınızzz nasılda imrenerek bakyor sizeee

yasminimmm
saraycammmm
guzişimmm
rollammmmm
kendimmmm
ya o her seferinde lafı kilonuza geiren arkadaşınızzz nasılda imrenerek bakyor sizeee
:KK76::KK73:

yasminimmm
saraycammmm
guzişimmm
rollammmmm
kendimmmm

ver coşkuyu verrrrrrrrrrrrr:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back