• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

Slm kizlar Sarayca Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum:KK60:
hoşgeldin aramıza:)

Slm kizlar Sarayca Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum:KK60:

slmmm hoşgeldinn 85 den 66 ya geldiysennn 6 kilo senin için zor olmamalı En Büyük TÜRKİYE

hoşgeldin uğra mutlaka arkadaşım
motive olalım toparlanalım

canım hoşgeldin

gece derken, sen öyle bir şey yapmazdın, bence yinede kontrollü yiyosundur, en azından benim gibi değilsindir

buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı kilolarımız, 65-70 arası takılıyoruz, ama genic genic ve F frenzy80 hariç diğerlerimiz istikrar sağlayamadık, yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hepimiz 60 kg ın altına inmeye çalışıyoruz:KK22:

ben korumaya razıyım şuan
zaten istesem de 60 altını göremem :KK60::KK60::KK60:

hoşgeldin uğra mutlaka arkadaşım
motive olalım toparlanalım

ben korumaya razıyım şuan
zaten istesem de 60 altını göremem :KK60::KK60::KK60:
canım senin boyun güzel zaten 65 ideal, bu kiloda kalmaya çalış, sende koruma taktikleri ver bize:KK60: belki bir gün bizde ulaşırız ideal kilomuza:110:

canım senin boyun güzel zaten 65 ideal, bu kiloda kalmaya çalış, sende koruma taktikleri ver bize:KK60: belki bir gün bizde ulaşırız ideal kilomuza:110:

kız benden önce sen varsın
ne güzel vermişsin işte kilolarını sonra ne oldu da aldın

yani ne yapmamalıyım sen söyle asıl

kız benden önce sen varsın
ne güzel vermişsin işte kilolarını sonra ne oldu da aldın

yani ne yapmamalıyım sen söyle asıl
canım, bu yeme düzenini bırakmamalısın bence, ben bir anda saldım kendimi, öyle olmuyor, hani sağlıklı beslenme diyoruz ya hep, işte o beslenmeyi bırakmamamız lazım

Back