• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

yasom7272 yasom7272 canım, buraya gel lütfen, sana ihtiyacım var..

kızlar yasom benim reelde arkadaşım, arhavide tanıştık, kendisinin diyet konusunda tecrübesi çok iyi, zaten sağlıkçı, belki buraya gelirse bizler içinde iyi olur.

ne dersiniz:KK24:

öğlen
et haşlama
pirinç pilavı
portakal vardı

ve yedim :)

günlük 4 dilim ekmek veriyorum kendime

2 sini sabah yedim

2 si öğlen (pirinç yerine) yedim

akşam ekmek yok

Spor şart bende hiç sevmiyorum spor yapmayı ne yapıyım

bende sevmiyorum ama yapğıyorum mecburiyetten

yasom7272 yasom7272 canım, buraya gel lütfen, sana ihtiyacım var..

kızlar yasom benim reelde arkadaşım, arhavide tanıştık, kendisinin diyet konusunda tecrübesi çok iyi, zaten sağlıkçı, belki buraya gelirse bizler içinde iyi olur.

ne dersiniz:KK24:

gelsin tabii güzel olur gel gel gel

Slm kizlar Sarayca Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum:KK60:

Slm kizlar Sarayca Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum:KK60:
canım hoşgeldin

gece derken, sen öyle bir şey yapmazdın, bence yinede kontrollü yiyosundur, en azından benim gibi değilsindir

buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı kilolarımız, 65-70 arası takılıyoruz, ama genic genic ve F frenzy80 hariç diğerlerimiz istikrar sağlayamadık, yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hepimiz 60 kg ın altına inmeye çalışıyoruz:KK22:

Hoş geldin

Back