Spor şart bende hiç sevmiyorum spor yapmayı ne yapıyıminşallah canım, başlamam lazım
bu arada yürüyüş yattı kızlar, hava yağmurlu, üzerimi giyindim çıktım ve geri döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor şart bende hiç sevmiyorum spor yapmayı ne yapıyıminşallah canım, başlamam lazım
bu arada yürüyüş yattı kızlar, hava yağmurlu, üzerimi giyindim çıktım ve geri döndüm
yapmamız lazım rolla, yoksa gitmez bu kilolarSpor şart bende hiç sevmiyorum spor yapmayı ne yapıyım
afiyet olsun tebrik ederim yemediklerin içinöğle 1 kepçe yoğurtlu etli çorba
etli taze fasulye domates salatası 1 dilim ekmek
yemediklerim
patatesli börek
trileçe tatlısı :)
teşekkürler canımafiyet olsun tebrik ederim yemediklerin için
süper tatlımmmöğlen
et haşlama
pirinç pilavı
portakal vardı
ve yedim :)
günlük 4 dilim ekmek veriyorum kendime
2 sini sabah yedim
2 si öğlen (pirinç yerine) yedim
akşam ekmek yok
bişeyler ye rolla, akşama kadar aç durma benceSabahtan beri o kadar şey yedim yine acıktım yaaaa
Sabahtan beri o kadar şey yedim yine acıktım yaaaa
Spor şart bende hiç sevmiyorum spor yapmayı ne yapıyım
yasom7272 canım, buraya gel lütfen, sana ihtiyacım var..
kızlar yasom benim reelde arkadaşım, arhavide tanıştık, kendisinin diyet konusunda tecrübesi çok iyi, zaten sağlıkçı, belki buraya gelirse bizler içinde iyi olur.
ne dersiniz
bende sevmiyorum ama yapğıyorum mecburiyetten
gelsin tabii güzel olur gel gel gel
Niye düşündün öyle arkadaşım
canım hoşgeldinSlm kizlar Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum
Hoş geldinSlm kizlar Sarayca m canim benim benimde sana ihtiyacim var birinin beni dovmesi lazim ne olur azarla beni gece yemelerine basladim bugun soz verdim kendime 21 gun gece yememek icin cizelge yaptim yedigim hergune ceza kesecem kendime.
Bu arada kendimi tanitayim 44 yasinda evli 1 cocuk annesi memur diyete gecen subat basladim 85 kiloyla suan 66 kiloyum veremedim 6 kiloyu cok uzgunum bu konuda saraycam simdi komsuculuk oynayacam gelirim kuzum