sabah ekmek yok mu güziskahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz
ara 1 meyve 2adet ceviz
öğle 3 köfte 1 tatlı kaşığı yağla salata 1 kepçe çorba 1 dilimekmek
ara 1 kk peynir 2 dilim ekmek 1 meyve
akşam 1 kepçe çorba 8 ymk kaşıgı sebze yemeği 4 ymk kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek
akşam yatmadan 2 saat oncede 1 bardak süt ya da 4 ymk kaşığı yoğurt
aynen canım ayda 2 kilo falan verıyodumgüzis bende çok kısma taraftarı değilim
menü güzel, 1 hafta uygula bakalım sonuç ne olacak eğer eksi görürsen aynen devam edersin.
çok güzelaynen canım ayda 2 kilo falan verıyodum
ayy var canım 2 dilimsabah ekmek yok mu güzis
tahmin ettimayy var canım 2 dilim
güzis 8 dilim ekmek yiyecek her gün,bende dedim ilk günden guziş naptıı 2 dilim ekmek yemiş
ilk başladığımda 10 dilimdi:)güzis 8 dilim ekmek yiyecek her gün,
bazen benımkıde saçmalıyo napsın garıpler o kadar çok ınıp çıkıyorum kı kafası gıdıp gelıyo:)kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah çıktım tartıldım sonra terlik giydim üstüme bişeyler aldım tartıldım300 gr fazla
sonra tekrar soyunup tartıldım 300 gr fazlaaa
noluyozzzz dedimm
öyle çok tartılırsan, kafası karışır tartının :)kızlar benim tartı kafayı yedi
sabah çıktım tartıldım sonra terlik giydim üstüme bişeyler aldım tartıldım300 gr fazla
sonra tekrar soyunup tartıldım 300 gr fazlaaa
noluyozzzz dedimm
canım olur öyle, tam olarak adapte olamadık, ondan bu hallerimiz, ama bir yerde başlıycaz... biliyorum,inanıyorumBende yazıyım sabahtan beri yediklerim
Sabah
Ekmek peynir tereyağı bal yağda yumurta
Ama ölçüleri az değil doyana kadar yedimsonra işe gelirken bir simit aldım gorunce canim cekti bugün araba bakıma gitti otobüsle işe geldim gelince peynir zeytin çayla yedim simiti sonra canım tatlı istedi kuru üzüm fındık ceviz karışımı yedim bir küçük kâse akşama kadar birşey yemesem de dengelenmez bu menü biliyorum
Başlıcaz dimi ama lütfen yaz gelmeden olsun şimdi kalın montlar var yazın ince tshirt ler olacakcanım olur öyle, tam olarak adapte olamadık, ondan bu hallerimiz, ama bir yerde başlıycaz... biliyorum,inanıyorum
ben başladım diyorum ama, haftaya ancak belli olur, amacım bu hafta cızsız geçirmek, bakalım neler olacakBaşlıcaz dimi ama lütfen yaz gelmeden olsun şimdi kalın montlar var yazın ince tshirt ler olacak
Başlıcaz dimi ama lütfen yaz gelmeden olsun şimdi kalın montlar var yazın ince tshirt ler olacak
ben başladım diyorum ama, haftaya ancak belli olur, amacım bu hafta cızsız geçirmek, bakalım neler olacak
bayıldım buna sen çok yaşa emi
göreceğiz bakalım cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?