- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
güle güle kullan canım
bana da balık tavasını kv dem trabzondan almıştı geçen sene evdeki eskiyince
sende güle güle kullan şekerimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım
yasmin ben 65 i teğet geçip 31 aralıkta daha da altında bir kilo da olacağım için sorun yok canım
ve bu konuda da cidden iddialıyım
güle güle kullan canım, bundan sonra balık yapınca ızgara yapacağım, aslında bi de tv de bol reklamı çıkan çiftli tava almak istiyorum, bu gün ablamla konuştuk almış ve çok memnun kalmış, bununla sadece balık yaparım, diğeriyle köfte, tavuk falan yaparım diyorumgüle güle kullan canım
güle güle kullan canım, bundan sonra balık yapınca ızgara yapacağım, aslında bi de tv de bol reklamı çıkan çiftli tava almak istiyorum, bu gün ablamla konuştuk almış ve çok memnun kalmış
balık sevilmez mi kız, sende annem gibisin, oda hiiç evde balık yaptırmaz,schwerr ürünleri herzaman iyidirrr
ben balık yapmayı hiç sevmem yemesini de sevmem
güle güle kullan canım, bundan sonra balık yapınca ızgara yapacağım, aslında bi de tv de bol reklamı çıkan çiftli tava almak istiyorum, bu gün ablamla konuştuk almış ve çok memnun kalmış, bununla sadece balık yaparım, diğeriyle köfte, tavuk falan yaparım diyorum
schwerr ürünleri herzaman iyidirrr
ben balık yapmayı hiç sevmem yemesini de sevmem
Kızlar ya, bizim topik cidden diyet topiği değil ya, bizi motive edecek sağlam biri lazım buraya diyet konusunda...
Yaniii ne bilim...
Bence her hafta değişik bir liste yapalım onları uygulayalım we onun dışına çıkmayalım...
Yenilik şart bu diyet topiğine bence
denizden babam çıksa yerimm o dereceyimmm bennnn
??????????????????????????????????????????????????????????????????yok onu görmedim o nasıl bir şey
hayır güzel ve kullanışlı ise düşünebilirim yoksa evde kalabalık yapmasına gerek yok
aslında ben daha çok fırın kullanıyorum onu fark ettim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yasmin ciddi olamazsın balık candır can
??????????????????????????????????????????????????????????????????
denizden babam çıksa yerimm o dereceyimmm bennnn
zıkkım kökünü ye emmiii
manyakkkkkkkkk
burası tam bir eğlence topiği oldu
aslında diyet değil yaşam tarzı haline getirsek herşeyi olacak da nerdeeee
ayda bir kendimize ödül versek ne güzel olurr
ama burda bunlara kım uyacakkk
zıkkım kökünü ye emmiii
manyakkkkkkkkk
burası tam bir eğlence topiği oldu
aslında diyet değil yaşam tarzı haline getirsek herşeyi olacak da nerdeeee
ayda bir kendimize ödül versek ne güzel olurr
ama burda bunlara kım uyacakkk
cankuşlar 15 dk ya kadar ben kaçar oğlanın okulda toplantısı var
Tamam ama ne bilim bi tablo liste yapalım dewamlı.canımsın sen bak kaç gündür gayette güzel gidiyorsun menülerde sıkıntı yapma menü durumunu diyorum
Vefaaa hayrete gelsen, gaz versek birbirimizee lütfeennnnnnnnnn denizden baban çıksa da yeme artık Noluryahadi bakalım güzel haberlerle inşallahh
Vefaaa hayrete gelsen, gaz versek birbirimizee lütfeennnnnnnnnn denizden baban çıksa da yeme artık Nolurya