• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

hep diyorum hepinize diyorum kızlar
ben yapıyorsam siz hayli hayli hem sağlıklı beslenip hem de spor yapabilirsiniz
bırakın artık bahanelerinizi kenara evet özellikle durumlar hariç hastalık sağlık
onun dışında herkes bunları yapabilir :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

duydun mu sarayca-kriztanem-rollaa

IMG-20151222-WA0008.webp
bu pasta ya insan nasıl dayana bilir ki

Kızlar hayırlı kandiller oruç tutanların oruçlarını allah kabul etsin bu akşam kızımın doğum günü sabah çıkmadan pastasını yaptım yanında dereotlu poğaça ve patates salatası olacak dayanamam yerim kesin kazam mübarek olsun

cnm lütfen nefisini terbiye et biraz topla kendiniiiii

SABAH
2 DL TBEKMEĞİ
PEYNİR

ÖĞLEN
TAVUK
SALATA
YOĞURT

afiyet olsun cnmmm

genic genic zaten istikrarlı bi sen varsın,
ama toparlanacağız hepimiz, inanıyorum, inanmak istiyorum en azından:KK51:

aynen genic çok istikrarlı

ay çok güzel görünüyor tarifi alalımm

benim oğlan pek sever böyle pastalarıı
Cnm belli bir tarifi yok biraz uydurmasyon oldu ama güzel oldu evdeki malzemeler le keki üçgen kek diye bir kek var onun keki nete yazınca çıkar dışı krem santi içi hazır kakaolu pasta kreması içine biraz çikolata parçaları dışına toz fındık süsleme için yazdan buzluga konan vişneler bu kadar

_SARAYCA_

akşam michel jillian 1 level yaptım sonra 1 saat ebru şallını platesini yaptım yılbaşına kadar hergün yapmayı planlıyorum

normalde kolay gibi görünüyor ama harketler oldukça zor hele topun üsütnde durması çok zorr:KK53::KK53::KK53:
canım güzel harikasın

ben akşam başlıyayım artık olmuyor böyle, ama haftada 2-3 ancak yapabilirim, yapmışkende jillianın nmtz sini yaparım herhalde

Cnm belli bir tarifi yok biraz uydurmasyon oldu ama güzel oldu evdeki malzemeler le keki üçgen kek diye bir kek var onun keki nete yazınca çıkar dışı krem santi içi hazır kakaolu pasta kreması içine biraz çikolata parçaları dışına toz fındık süsleme için yazdan buzluga konan vişneler bu kadar
oğluşumun doğum gününde yaparım belki, evde var hepsinden, ama yapan yok :))

_SARAYCA_

akşam michel jillian 1 level yaptım sonra 1 saat ebru şallını platesini yaptım yılbaşına kadar hergün yapmayı planlıyorum

normalde kolay gibi görünüyor ama harketler oldukça zor hele topun üsütnde durması çok zorr:KK53::KK53::KK53:
Evet gerçekten zor topun üstünde durması
Hiç bir şey yapmasan topun üstünde durmaya çalışsan bile insan helak oluyor

Eki Görüntüle 1724894 bu pasta ya insan nasıl dayana bilir ki

rollacım bana tarif verebilir misin sen bunu kendin yapmışsın
martta bende yapacağım küçüğümün d.günü mutlaka bana tarif verebilir misin ama en ince ayrıntısına kadar da anlatman lazım...

bu arada prensesin de doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara

Benimde vardı pla
_SARAYCA_

benimde vardı plates topu çıkariyimda sisireyim bari

Back
X