- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi ZincirKirma
Bu arada akşam yemeğinde 8 kasik etli sebze yemeği 6 kasik pilav 5 parça pancar turşusu yedim iyi ki erken yedik anca sindiririm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iki tabak mantı yedim inşallah pazartesi kaslı bir sabaha uyanırımKızlar az önce koca bir tabak aynı yemekten yedim dayanamadım
Yememin nedeni moralim çok bozuktu.
Böyle dönemlerden daha çok yiyorum modem düşük spor yapmak yerimden kalkmak bile istemiyorum
Kas olur bişeycik olmazKızlar az önce koca bir tabak aynı yemekten yedim dayanamadım
Yememin nedeni moralim çok bozuktu.
Böyle dönemlerden daha çok yiyorum modem düşük spor yapmak yerimden kalkmak bile istemiyorum
Kilo verme sürecinde yaşadığım zorlukları yanlışları doğruyu bulma yolumu anlatıyorum tüm gercekligiyle bunu sadece ben yaşamıyorum inanın sadece dile getirmiyorlar. Özellikle benim gibi kilolu olanlar .Kas olur bişeycik olmaz
Bi de kafana göre nasıl yiyorsun. Buraya da yazıyorsun yediklerini çok saçma
Aynen oyle yalan oldu ama "batti balık yan gider" olayım yok kendime kızmıyorum da hatalarımdan ders çıkarmaya çalışıyorum bir sonraki adımım bu yazdıklarıma bakarak atmak istiyorum.Ooo naptiniz diyet yalan oldu yarin kaldiginiz yerden devam edin kizlar birde hergun tartilmayin buda moralinizi bozar mesela yarin sabah tartilicaksiniz ve bugun yedikleriniz kaynakli fazla cikicaksiniz kizip yine yiceksiniz. Aksam yemegi zaten karbonhidrat dolmus sahlep kek seker karbonhidrat duzen saglamaniz gerekli
2 ogun beslenmeyi denediniz mi 3 ogun yapiyorsunuz sanirimAynen oyle yalan oldu ama "batti balık yan gider" olayım yok kendime kızmıyorum da hatalarımdan ders çıkarmaya çalışıyorum bir sonraki adımım bu yazdıklarıma bakarak atmak istiyorum.
Benim olayım zaten karbonhidrat günlük aldığım yag oranım dengeli karbonhidratim çok protein az on yüzden bu ikisini dengelemek çalışacağım tavuk hiç sevmem ama hatima sokmaya çalışıyorum özellikle göğüs hiç sevmem ama yemem gerek böylece karbonhidrat azaltabilirim diye dusunuyorum
Aslinda 6 öğün besleniyordum diyetisyenim spor yapıyorsanız ara öğün yapın spor yapmadığınız günlerde 3 öğün yapın dedi2 ogun beslenmeyi denediniz mi 3 ogun yapiyorsunuz sanirim
Peki bunu başka diyet gruplarına gidip onların yaptıklarını kötüleyerek mi?Kilo verme sürecinde yaşadığım zorlukları yanlışları doğruyu bulma yolumu anlatıyorum tüm gercekligiyle bunu sadece ben yaşamıyorum inanın sadece dile getirmiyorlar. Özellikle benim gibi kilolu olanlar .
Kendi yolumu bulmaya çalışıyorum sadece.
Kalıcı başarının sonuna geldiğimizde onlara geçen kötü gunlerimin de olduğu göstermek istiyorum. ;(
her türlü eleştiriye açığım ben sıkıntı degil kendini geliştirmek için olumlu olumsuz eleştiriler olmalı insanın hayatında sürekli beni alkışlayan insanlar beni geliştirmez.Peki bunu başka diyet gruplarına gidip onların yaptıklarını kötüleyerek mi?
Aynısını sende yaparken iyi başkası yapınca saçmalık değişik düşünce
Tabiki eleştiriye açık olacaksınız bu iyi birşey ama gidip başkasının yediğine kastan gidiyor bu ne biçim beslenme demeyeceksiniz.her türlü eleştiriye açığım ben sıkıntı degil kendini geliştirmek için olumlu olumsuz eleştiriler olmalı insanın hayatında sürekli beni alkışlayan insanlar beni geliştirmez.
Ben yaptığımın doğru olduğunu iddia etmiyorum .
Yaşadıklarımı yazıyorum. Eleştirisini de dikkate alacağım
Yaptığım sana eleştiri değildi kendin yaptığını başkası yapınca yorumlama hakkı doğmuyor demektiher türlü eleştiriye açığım ben sıkıntı degil kendini geliştirmek için olumlu olumsuz eleştiriler olmalı insanın hayatında sürekli beni alkışlayan insanlar beni geliştirmez.
Ben yaptığımın doğru olduğunu iddia etmiyorum .
Yaşadıklarımı yazıyorum. Eleştirisini de dikkate alacağım
2 ana 2 ara olarak planyabilirsiniz aslinda daha rahat olur sizeAslinda 6 öğün besleniyordum diyetisyenim spor yapıyorsanız ara öğün yapın spor yapmadığınız günlerde 3 öğün yapın dedi
İş hayatınızda beynin aktif olduğu bir işiniz olduğu içi öğlen yiyin dedi onun dışında sabah akşam yeterli dedi
Bugün 2 öğün yedim is hayatim yomtu bugun öğlen kek sahlep atıştırmalık yaptım. Ve çalışmadığım günler 2 öğün beslenmeyi planlıyorum çalıştığın dönem tavuklu salata öğünü yada to balıklı salata gibi
Ara öğünlerde ne yiyebilirim ona bağlı çünkü 06.00 da kahvaltı yapıyorum onun dışında kahvaltı yapacak vaktim olmuyor öğle aram da yarım saat2 ana 2 ara olarak planyabilirsiniz aslinda daha rahat olur