• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım çok monoton ve sıkıcı :(

Ben de o yaşlarda çok sıkılırdm ama şimdi dıyorum ki ne çok vaktim varmış ozamanlar canımın sıkılmaya vaktimiz olması bile ne büyük nimetmiş şimdi başımı kasmaya vaktim yok günde 20 sayfa kitap okuyup uyuyabilirsem kendimi şanslı sayıyorum ve evet evden işe işten eve geçen bi hayatım var evdeki sorumluluklarımın haddi hesabı yok malesef siz de küçük şeylerle mutlu olmaya bakın haftada bir arkadaşlarınızla etkılık yapın arada kendinizi odullendirin ve bu durumun geçici oldugunu hayatınızın bu seneden ibaret olmadığını unutmayin

Ankara ne kadar farklı yer ya.bu haftasonu kızılaydaki meşhur avm ye gittik kızım metroya bınmek istedi diye o nasıl bir avm dir onlar nasıl insanlarıdr çocuk ta korktu ben de herkes ustumuze ustumuze geldi çantamıza telefonumuza korkudan sıkı sıkı yapıştık 30 dakıka zor dayandık.ama kendi semtimizde olan g....n da herkes benim gibi asansörde gülümsüyoruz bızıbırımıze wc de çocuğa sırasını verıyorlar arc.....m da aynı tanımadığım insanlarla kaç kere kahve içtik çocuklarımız oynadı .En buyuk huzur rahat edebileceğimiz ortamlarmış bunu bir kere daha anladım bu hafta

gerçekten Ankara o konuda garip bir yer. ben de safety circle dediğim alanın dışına çıktığım anda kendimi garip hissediyorum. :D

maidan, dora park, florium gibi yerlerdeki starbuckslarda mesela uzun uzun oturup bilgisayarda takılıyorsun, 3 kez üst üste gitsen kesin arkadaş edinirsin yani ama kızılayda resmen 3 dk otursan suriyeli dilenci, 617161 kişilik öküz gibi bağıran liseli ekip vs korkunç oluyor.

ben de bugün bu starbucks olayından muzdarip oldum içimi döktüm :D

Mezun olarak universite sinavina hazirlanmak cok sıkicidir bilirim ama bu aylarda sklmaya baslayip modunu motivasyonumu dusurenler malesef pek yol alamiyorlar ikinci senelerinde.
Ankaradan sklmis olmanizi ya da eskisehir de hukuk kazanirsaniz kotu devlet yurtlarinda kalmak zorunda olacaginiz gibi negatif dusunceleri bir yana birakin bol soru cozun.olumsuz dusunceler sizi asagiya ceker.ogrenim kredileri artik cok da az sayilmaz.aileniz de uc bes katkida bulunursa nerde olursaniz olun rahatgecer ogrenciliginiz.ben ankarada okudum universiteyi simdiki aklim olsa izmirde okurdum.memleketimiz olan mersine uzak diye tercih yapmadim izmirden.

Amac zaten okuyup iyi bir yere gelmekse nerede olursan ol illaki sıkıntı cekeceksin onun icin bunu monotonluk olarak algılama bence... 7x24 ders calismiyorsunuz sonucta burayada yazmaya vakit bulduğunuza göre demekki dışarı çıkıp gezedebilirsiniz heleki Ankara gibi bir sehirden bahsediyoruz... Düzenli bir cizelge hazırlayin kendinize... İnsanlar hayati kendileri monotonlastiriyor birazda sanırım...:KK69:

Merhabalar, ben 18 yaşındayım. Sınava hazırlanıyorum. Hedefim iyi bir ünide İng İşletme ya da İng İktisat okuyup yurtdışına kapak atmak ya da olursa şehir dışı Hukuk. Geçen sene sınavda heyecanlandığım için mezuna kaldım dershaneye gidiyorum.
Yaşadığım şehirden çok sıkıldım. 10 sene önce tayinimiz buraya çıksın diye dua ederdim. Duam kabul oldu ama hayallerim suya düştü. Burası tahmin ettiğim kadar güzel değilmiş. Paramız olmadığı için hiçbir yeri gezemiyoruz. Doğru düzgün arkadaşım da yok. Ne bir sevgilim var ne de bir arkadaşım. Sınav senesi olduğu için sosyal medyayı da kapattım. Sınav bitince açacağım. Tüm gün evdeyim aynı konulara çalışmaktan sıkıldım. Eskişehirde Hukuk ya da İng İktisat tutarsa yazıp okumayı düşünüyorum ama KYK yurtları kötüymüş eve çıkacak param da yok :KK43: Ne yapacağım bilmiyorum bıktım bu monotonluktan. Şehir değiştirip yepyeni bir hayata başlamak istiyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? :KK43:
Bence önce bir kazan ondan sonra düşün bunları

Back