Hayati Akbaş tarafından iki kez burun revizyonu oldum.

Yaaa ablaniz için çok üzüldüm. O da benim gibi mağdur olmuş. Altı ameliyat çok fazla hele ki burun için. Benim gibi o da. Kaderdasimmis. Ablaniza da size de çok geçmiş olsun. Memnun mu ablaniz da siz de? Sakincawi yoksa özelden Dr ismini yazar msiz?

Teşekkür ederim. İkinci ameliyatım son üç ve dördüncü ameliyatimda n milyon kez daha iyi idi. Kaburgamdan da ameliyat oldum

Çok teşekkür ederim çok tatlı yorumlar yapiyorunuz. İyki bu konuyu açmışım... Geç kalmışım hatta. Benim için de on profil çok önemli yıllardır on profilden pozum yok. Ve çok üzülüyorum. Psikolojik men insanlar acaba benim burnumamai bakıyor olumsu şeyler düşünüyorlar diye düşünüyorum . Belki pskilojik belki gerçekten de öyle. Makyaj da bakımda önemli tabi . Ne demialwer çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bı fon bi rimel bile bizleri çok değişiyor iyi hissettiriyor. Evet benimde hayatındaki şanssız ligin burnum sanırım Allah başka dert vermesin. Kurtulurum insalalh iyi bir cerrah tarafından... Dr araştırmasi da yapıyorum...sizin burnunuzun iyi olmasına çok sevindim. Benim gibi kişiler i görünce kendi derdimi unutup onlara üzülüyorum. Daha kötü halde olanlar da var. Evrene güzel enerji verin olumlu düşünün olumlu olsun ... Sizede geçmiş olsun...

Sagol canim evet burun isi zor is.Dr cok onemli bizim dr umuz burnu ilk yapilmis bir burunmus gibi yapti simdi cok iyi ilerde ne olur bilemem fakat nefes aliyor artik attim ozelden

Merhaba bestanne bütün ameliyatlarini açık ameliyat mi oldu acaba..burnu o kadar açmak çok büyük risk gerçekten..iyi olmasina sevindim..kaburgadan yada kulaktan kıkırdak alındımı..bende resmini görebilirmiyim mümkünse birde doktorun ismini ögrenebilirmiyim

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet beterin beteri var.. Bu kez olacak umid ediyorum. Daha genç sayılırım. Bu burun ile ömürlük yasaya an. Taktım burnuma. Odak noktam oldu. Allah hepimizi kasap gibi drlar dan korusun.

Sizde çok geçmiş olsun. İnşallah hayalinizdeki burna kavusursunuz... Burun ameliyatı süreci cok zor Bi surec. Sonrası ceken bilir... İyi düşünün iyi olsun. Karamsar olmayın.

İzledim. Videoyu benımde ilk ameliyat olduğum tarihi 2018 yılı. Doğru yu söylemiş beğenmiyorsan Bi daha yapıyo beğenmiyorsan çat başından savuyo. Kahkaha attığı evladı olsa bizim yerimizde. Kendileri ünlü ünlü hastalar u üReımddn prim yapıyo. Hadı benı de ekrana çıkarıp bu burnu bu hale ben getirdim diye övünse ya... Teşekkür ederim cevabı nız için...

Canınızı sıkmayın Allah'ından bulur elbet yanına kalmaz.

çok üzüldüm gerçekten.Ben de iki kez ameliyat oldum, az çok biliyorum o psikoloji. Ben de tam olarak memnun olmasam da şükrediyorum artık. Burun kanadımda çöküklük var örneğin, dolgu yaptırmayı düşünüyorum oraya. Şimdilik kapatıcıyla görüntüyü hafifleterek geçiştiriyorum. Şu an burnumda gölge şeklinde olan yerler var ve bunlar yüzünden bazen burnum eğri görünüyor, kapatıcıyla burnu iyice gölgelerden arındırıyorum daha sonra kendi gölgelendirmemi kendim yapıyorum, bu şekilde kusursuz görünüyor. Burun deliklerim de biraz orantısız, amaaaan diyorum, doktordan başka kim aşağıdan eğilip burnuma bakacak. Benim de herkese tavsiyem çok büyük kusurlar yoksa bıçak altına yatmamak...

Teşekkür ederim. Ben de cok üzülüyorum. Ön profilden hiç foto cekilrmiyorum. burnum inanılmaz kusurlu çok kötü görünüyor... Cok üzülmek bişi değiştirmiyor. Burnum İle Psikolojim bozuldu. Beddua etmek istemiyorum. Cocuklarının sucu yok. Yapamıyacak doktor ellemem diyor. Benom de son sansım. Son olur güzel olur inşallah. Cok gecmıs olsun sizde. Ne burublar var estetik yapılan hıc gerek yokken hem de..

Srvgili konu sahibi Ankara da mesut hoca yı araştırdınız mı? Revizyonlarda da harikalar yaratmış. Ben oldum kendisine. Sanffrancisco sokaklarındaki adamın burnuna benzer burnum vardı. Hiç kimsenin ameliyatımı anlamadığı doğal bir burun oldu. Sadece selfie çektiğimde hafif yamukluk oluyor. Hiç kimse farketmiyor normalde. Dr bey Hep arkasında işinin. Bi tanışabilse keşke her ameliyat düşünen. Çok isterim.

Zaten şimdi görüşseniz ocak ayına ancak amliyat günü olur tahminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…