- 25 Nisan 2020
- 84
- 51
- 3
- 38
- Konu Sahibi bahberella
-
Kime oldunuz ameliyat inizi . Ne kadar süre geçti üzerinden...Geçmiş olsun sizde mi oldunuz? Bana doktor kendi burnun gibi olacak demeseydi olmazdım. Şimdiden şişmanım
Yaaa ablaniz için çok üzüldüm. O da benim gibi mağdur olmuş. Altı ameliyat çok fazla hele ki burun için. Benim gibi o da. Kaderdasimmis. Ablaniza da size de çok geçmiş olsun. Memnun mu ablaniz da siz de? Sakincawi yoksa özelden Dr ismini yazar msiz?Cook cok gecmis olsun ablamda 6.revizyonunu oldu ilk ameliyatini yasiyorsa eger 20 yil once bugra çöllü yapmisti tek magdurda o degil sonrasinda farkli dr larâ oldu fakat malzeme eksik burunda zor simdi son revizyonunu 1 ay once oldu benim dr uma burnuna bir materyal koydu kaburgaya gerek kalmadi simdi memnun sekli en azindan nefes yerine geldi.Bakalim gidisati merak ederseniz paylasirim ayni anda mini yuz germe boyun germé cene dudak dolgu oldu .Surda bi rino olup ah vah ediyorlar 3 gun sonra ev gostermeye gitti emlakci kendisi
Hayati akbaş!Kime oldunuz ameliyat inizi . Ne kadar süre geçti üzerinden...
Orta halli diyeyeyim. Horlamam var hala..tam rahat nefes alamıyorum.Çok geçmiş olsun nefes alma durumunuz nasil peki
Teşekkür ederim. İkinci ameliyatım son üç ve dördüncü ameliyatimda n milyon kez daha iyi idi. Kaburgamdan da ameliyat oldumFotoğrafları inceledım çok üzücü bır durum yasamış ve cok sancılı bır surec gecırmıssınız halen de acınız devam edıyor ısrarla bır cok kişi 2 amelıyatınızı kıme oldugunuzu sordukları halde cevap vermeyıp bır klınık seklınde soylememenız konuyu adamın ısmını unuttum sıkayetcı oldugunuz dr a getırmenız kafamı karıstırmıstı daha oncekı amelıyatı da kımın yaptıgını söyledınız kafa karısıklıgum gitmiş oldu ve 3. Ameliyat olmadan once burnunuz guzelmıs
Çok teşekkür ederim çok tatlı yorumlar yapiyorunuz. İyki bu konuyu açmışım... Geç kalmışım hatta. Benim için de on profil çok önemli yıllardır on profilden pozum yok. Ve çok üzülüyorum. Psikolojik men insanlar acaba benim burnumamai bakıyor olumsu şeyler düşünüyorlar diye düşünüyorum . Belki pskilojik belki gerçekten de öyle. Makyaj da bakımda önemli tabi . Ne demialwer çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bı fon bi rimel bile bizleri çok değişiyor iyi hissettiriyor. Evet benimde hayatındaki şanssız ligin burnum sanırım Allah başka dert vermesin. Kurtulurum insalalh iyi bir cerrah tarafından... Dr araştırmasi da yapıyorum...sizin burnunuzun iyi olmasına çok sevindim. Benim gibi kişiler i görünce kendi derdimi unutup onlara üzülüyorum. Daha kötü halde olanlar da var. Evrene güzel enerji verin olumlu düşünün olumlu olsun ...geçmiş olsun. yine de çirkin bir kadın değilsiniz. insanlar bizlere yan profilden bakmıyor genelde. önden baktıkları için makyajınıza ve saçınıza gereken önemi verin, ön plana çıkarın ki burun çıkmasın.
son kez iyi bir doktor bulun ameliyatınızı olun. burda uff bu ne böle yaptırmasam mı vs diyenlere bakmayın. ben estetik oldum ve gerçekten çok güzel bir burnum oldu. ama benim hayatımda yaşadığım tek şans da burun oldu. herkesin yaşadığı inanın çok kötü şeyler var siz burnunuzda şanssız oldunuz. önemli değil canınız sağolsun. iyi bir doktor bulun maddi gücünüz yetiyorsa risk almayın.
geçmiş olsun tekrar...
Sagol canim evet burun isi zor is.Dr cok onemli bizim dr umuz burnu ilk yapilmis bir burunmus gibi yapti simdi cok iyi ilerde ne olur bilemem fakat nefes aliyor artik attim ozeldenYaaa ablaniz için çok üzüldüm. O da benim gibi mağdur olmuş. Altı ameliyat çok fazla hele ki burun için. Benim gibi o da. Kaderdasimmis. Ablaniza da size de çok geçmiş olsun. Memnun mu ablaniz da siz de? Sakincawi yoksa özelden Dr ismini yazar msiz?
Teşekkür ederim. Ömürlük olsunSagol canim evet burun isi zor is.Dr cok onemli bizim dr umuz burnu ilk yapilmis bir burunmus gibi yapti simdi cok iyi ilerde ne olur bilemem fakat nefes aliyor artik attim ozelden
Amin kuzum ins.Teşekkür ederim. Ömürlük olsun☺☺
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet beterin beteri var.. Bu kez olacak umid ediyorum. Daha genç sayılırım. Bu burun ile ömürlük yasaya an. Taktım burnuma. Odak noktam oldu. Allah hepimizi kasap gibi drlar dan korusun.Tekrar çok geçmiş olsun..arkadaşın söylediğine katiliyorum..yüz sadece burundan ibaret değil..nefesinizde çok problem yoksa bence birdaha elletmeyin derim..çünkü her ameliyatta başarı şansı biraz daha düşüyor..ama nefes sorununuz varsa tabiki düzelttirin..evet zor bir durum ama bazen beterin beteri var diyip kabullenmek gerekiyor..herkesin bir imtihani oluyor bu hayatta sizinki de bu olmuş..Allah daha beterinden korusun..üzmeyin kendinizi
Sizde çok geçmiş olsun. İnşallah hayalinizdeki burna kavusursunuz... Burun ameliyatı süreci cok zor Bi surec. Sonrası ceken bilir...Çok geçmiş olsun inanın bu burun ameliyatı o kadar zor bir şeymiş ki çekmeyen yaşamayan anlamıyor benimde 4. Ay burnumda kemik oluştu 2. Ameliyat olacak büyük ihtimal ve o kadar korkuyorum ki özellikle böyle şeyler okuyunca daha da korkuyorum bu hayal kırıklığı anlatılmaz oysaki ne hevesli mutlu girmiştim .. 5. Ameliyat gerçekten dediğiniz gibi zor ama her zaman en iyisini düşünün insşlallah son ameliyatınız olur ve bütün sorunlarınız çözülür ❤
İzledim. Videoyu benımde ilk ameliyat olduğum tarihi 2018 yılı. Doğru yu söylemiş beğenmiyorsan Bi daha yapıyo beğenmiyorsan çat başından savuyo. Kahkaha attığı evladı olsa bizim yerimizde. Kendileri ünlü ünlü hastalar u üReımddn prim yapıyo. Hadı benı de ekrana çıkarıp bu burnu bu hale ben getirdim diye övünse ya... Teşekkür ederim cevabı nız için...Bu adamı tv de izlerken bi keresinde dedi ki
-Bana geliyorlar bu burnu ben mi yapmışım diyorum beğenmiyorum bi daha isterse düzeltme yapıyorum dedi kahkaha attı.
Zahide de hiç sorgulamadı. Normal görüyorlar galiba. Geçmiş olsun tekrar.
Sonuna kadar izleyin videoyu.
Canınızı sıkmayın Allah'ından bulur elbet yanına kalmaz.İzledim. Videoyu benımde ilk ameliyat olduğum tarihi 2018 yılı. Doğru yu söylemiş beğenmiyorsan Bi daha yapıyo beğenmiyorsan çat başından savuyo. Kahkaha attığı evladı olsa bizim yerimizde. Kendileri ünlü ünlü hastalar u üReımddn prim yapıyo. Hadı benı de ekrana çıkarıp bu burnu bu hale ben getirdim diye övünse ya... Teşekkür ederim cevabı nız için...
Çok inanıyorum. Yaradanin adaletine... Teşekkür ederim..Canınızı sıkmayın Allah'ından bulur elbet yanına kalmaz.
Teşekkür ederim. Ben de cok üzülüyorum. Ön profilden hiç foto cekilrmiyorum. burnum inanılmaz kusurlu çok kötü görünüyor... Cok üzülmek bişi değiştirmiyor. Burnum İle Psikolojim bozuldu. Beddua etmek istemiyorum. Cocuklarının sucu yok. Yapamıyacak doktor ellemem diyor. Benom de son sansım. Son olur güzel olur inşallah. Cok gecmıs olsun sizde. Ne burublar var estetik yapılan hıc gerek yokken hem de..çok üzüldüm gerçekten.Ben de iki kez ameliyat oldum, az çok biliyorum o psikoloji. Ben de tam olarak memnun olmasam da şükrediyorum artık. Burun kanadımda çöküklük var örneğin, dolgu yaptırmayı düşünüyorum oraya. Şimdilik kapatıcıyla görüntüyü hafifleterek geçiştiriyorum. Şu an burnumda gölge şeklinde olan yerler var ve bunlar yüzünden bazen burnum eğri görünüyor, kapatıcıyla burnu iyice gölgelerden arındırıyorum daha sonra kendi gölgelendirmemi kendim yapıyorum, bu şekilde kusursuz görünüyor. Burun deliklerim de biraz orantısız, amaaaan diyorum, doktordan başka kim aşağıdan eğilip burnuma bakacak. Benim de herkese tavsiyem çok büyük kusurlar yoksa bıçak altına yatmamak...
Canınızı sıkmayın Allah'ından bulur elbet yanına kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?