Hayati Akbaş tarafından iki kez burun revizyonu oldum.

Çok teşekkür ederım sıze cok cok gecmıs olsun acil şifalar ve en guzel çözümü dılıyorum gelısmelerı haberdar edersenız memnun olurum.
Rica ederim... Bende teşekkür ederim. Kaderdas sayılırız... Umarım bu kez son olur... Mutlaka son ameliyat imi da paylaşacağım. Revizyon doktoru arayan kişilere ışık tutmak benim için önemli bi mevzu... Şuan için iki yıl üst üste ameliyat oldugum ve dokularimin zedelenmesinden dolayı beklemee sürecin deyim araştırmaya devam edeceğim. Siz hangi ilde ameliyat oldunuz. Sonuçtan memnun musunuz?

Mersınde oldum ben 1 yıl once olmustum hafıf egrılık fark edıyordum ama sadece ben fark edıyordum kımse fark etmıyordu ılk 6 ay yoktu bu baktım sureklı ayna karsısındayım yıne aynı dr uma gıttım hafıf burun sırtı evet egılmıs cok bellı degıl ama senı rahatsız edıyor ıse 45-50 dakıkalık küçük bır ıslem revızyon degıl o egılen kısmı tekrar eskı yerıne oturtucam dedı dun atel bant cıktı ödemler var şuan memnunum umarım böyle devam eder cunku 3. Yü yapmam ıyı bak burnuna dedi dr cunku artık orası deforme oluyor aç kapa ödem ameliyat işlemler derken

Burun yapısı kikirraktan oluştuğu için her zaman risk taşıyor. Her opera syon dokulara zarar veriyor. Kangren bile olanı duydum. Çok dikkat edin koruyun kollayin kendinizi... Ameliyatın malesef küçüğü büyüğü olmuyo. Narkos yiyip ciğerler cihazlara bağlanınca hep bi risk oluşuyor. Vücut deformasyon a uğruyor. Benim çok saçım döküldü... Morluklarım çok uzun süre geçmedi... kikirrdak alınan yer her hapsurfugum da ağrıdı.. zor surecler. Neyse geçmiş gitmiş sizin. Çok geçmiş olsun yeniden...

Sakın çok reklam yapan drlara güvenmeyin. Nerde çok reklam yapan dr varsa iyi değil. Sadece reklam sayılarını arttırıp ne kadar çok para kazanabilirim derdinde.
Malesef bunu başıma gelince anladım... Keşke önceden Anlasaymisim. Samsun'da esnaf lokantalarınin kolonya mendilleribin üstünde bile reklamı olan bı Dr.. Allah iyiler ile karşılaştırsın... Para ölünce kimseye lazım olmuyor. İnsanlar hiç ölmeyecek gibi sırt para hırsı ile yaşıyorlar...

Uf ya korkuyorum böyle şeyler görünce benimkide toprak ama kimbilir ne hale getirirler.

Ben sağlıkçı olarak şunu anladım ki başarılı hekimler reklam yapmıyor, çünkü ihtiyacı yok. Çevreden tavsiye ile gelen o kadar çok hastaları var ki. Başarısız olanlar da reklam peşinde. Bence bir Dr a gidecekseniz daha önce o Dr a ameliyat olmuş kişilere danışmalısınız. Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra iyi bir Dr ile karşılaşıp beğeneceksiniz bir görünüme kavuşursunuz.

İnşallah çok teşekkür ederim. İyi insanlar çıksın hep karşımıza...

Uf ya korkuyorum böyle şeyler görünce benimkide toprak ama kimbilir ne hale getirirler.
Toprak derken ucumu etli anlayamadım. İyi Bi cerrah ucunu düzeltme yapabilir. Korkmak gerekiyor buru n hassas darbe alamamak lazım ameliyat oyu gecse bile korunmak cok önemli. Gecmiş olsun

geçmiş olsun. yine de çirkin bir kadın değilsiniz. insanlar bizlere yan profilden bakmıyor genelde. önden baktıkları için makyajınıza ve saçınıza gereken önemi verin, ön plana çıkarın ki burun çıkmasın.

son kez iyi bir doktor bulun ameliyatınızı olun. burda uff bu ne böle yaptırmasam mı vs diyenlere bakmayın. ben estetik oldum ve gerçekten çok güzel bir burnum oldu. ama benim hayatımda yaşadığım tek şans da burun oldu. herkesin yaşadığı inanın çok kötü şeyler var siz burnunuzda şanssız oldunuz. önemli değil canınız sağolsun. iyi bir doktor bulun maddi gücünüz yetiyorsa risk almayın.

geçmiş olsun tekrar

Tekrar çok geçmiş olsun..arkadaşın söylediğine katiliyorum..yüz sadece burundan ibaret değil..nefesinizde çok problem yoksa bence birdaha elletmeyin derim..çünkü her ameliyatta başarı şansı biraz daha düşüyor..ama nefes sorununuz varsa tabiki düzelttirin..evet zor bir durum ama bazen beterin beteri var diyip kabullenmek gerekiyor..herkesin bir imtihani oluyor bu hayatta sizinki de bu olmuş..Allah daha beterinden korusun..üzmeyin kendinizi

Çok geçmiş olsun inanın bu burun ameliyatı o kadar zor bir şeymiş ki çekmeyen yaşamayan anlamıyor benimde 4. Ay burnumda kemik oluştu 2. Ameliyat olacak büyük ihtimal ve o kadar korkuyorum ki özellikle böyle şeyler okuyunca daha da korkuyorum bu hayal kırıklığı anlatılmaz oysaki ne hevesli mutlu girmiştim .. 5. Ameliyat gerçekten dediğiniz gibi zor ama her zaman en iyisini düşünün insşlallah son ameliyatınız olur ve bütün sorunlarınız çözülür

Bu adamı tv de izlerken bi keresinde dedi ki
-Bana geliyorlar bu burnu ben mi yapmışım diyorum beğenmiyorum bi daha isterse düzeltme yapıyorum dedi kahkaha attı.
Zahide de hiç sorgulamadı. Normal görüyorlar galiba. Geçmiş olsun tekrar.
Sonuna kadar izleyin videoyu.

Son düzenleme:
Cook cok gecmis olsun ablamda 6.revizyonunu oldu ilk ameliyatini yasiyorsa eger 20 yil once bugra çöllü yapmisti tek magdurda o degil sonrasinda farkli dr larâ oldu fakat malzeme eksik burunda zor simdi son revizyonunu 1 ay once oldu benim dr uma burnuna bir materyal koydu kaburgaya gerek kalmadi simdi memnun sekli en azindan nefes yerine geldi.Bakalim gidisati merak ederseniz paylasirim ayni anda mini yuz germe boyun germé cene dudak dolgu oldu .Surda bi rino olup ah vah ediyorlar 3 gun sonra ev gostermeye gitti emlakci kendisi

Toprak derken ucumu etli anlayamadım. İyi Bi cerrah ucunu düzeltme yapabilir. Korkmak gerekiyor buru n hassas darbe alamamak lazım ameliyat oyu gecse bile korunmak cok önemli. Gecmiş olsun
Topak yani, şu darbe almamak ne kadar geçerli Acaba

Sizin için çok uzuldum o kadar ameliyat sonrası sonuç bu olmalıydı yasal olarak haklarınızı arayın Dr vicdan yapıp parayı geri iade etmekle olmadığını gorsun lütfen inşallah iyi bir Dr bulunup bu zor süreçten biraz yüzünüz gülerek kurtulursunuz

Geçmiş olsun sizde mi oldunuz? Bana doktor kendi burnun gibi olacak demeseydi olmazdım. Şimdiden şişmanım

Amin çok teşekkür ederim. Keşke daha önce konuyu acsaymisim. İyi yorumlar beni çok mutlu ediyor. İyi insanlar çıksın hep karşımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…