- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
- Konu Sahibi bahberella
İlk ikisini nerde oldunjz?Teşekkür ederim. Daha önce iki defa olmuştum. Burnum sırtım çökme vardı. Şimdi iyice maf oldu. Eldeki burnumdan oldum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ikisini nerde oldunjz?Teşekkür ederim. Daha önce iki defa olmuştum. Burnum sırtım çökme vardı. Şimdi iyice maf oldu. Eldeki burnumdan oldum..
Çok teşekkür ederim.Nefes almam muhtesem değil çünkü iki burun içi deliğim de eşit değil horlama problemim var. Görüntü de olduğu gibi iç kısmı da iyi değil maleserlfÇok geçmiş olsun nefes alma durumunuz nasil peki
Başka bi klinikteİlk ikisini nerde oldunjz?
Baska bır klınık neresi? Bılelım ki önlemımızı alalım cunku burada hayatı akbas ı acık net söyluyorsunuz dıger 2. Ameliyatınız da basarısız sonuclanmıs ama onları sadece baska bır klınık dıyıp soylemıyorsunuz.. nasıl hayati akbaş ı söyleyıp burada gıtmememız gerektıgı tedbırını alıyorsak oncekı basarız “ baska bir klınık” onları da söylersenız tedbırımızı almış oluruzBaşka bi klinikte
Şunu oncelikle belirtmek isterim. Önceki ilk operasyonunun üstüne trafik kazası gecirrdim ve ikinci ameliyatımi oldum . burun ucu kırılmış ti . Kırık burun ile iki yıl yaşadım. Ve Ercan Demiray tarafından ameliyat oldum. Zamanla kıkırdağım çöktü fotoğraflarda da belli zaten.on yıl sonra da Hayati akbaş a oldum .. tekrar inceleyebilirsiniz fotoları...Baska bır klınık neresi? Bılelım ki önlemımızı alalım cunku burada hayatı akbas ı acık net söyluyorsunuz dıger 2. Ameliyatınız da basarısız sonuclanmıs ama onları sadece baska bır klınık dıyıp soylemıyorsunuz.. nasıl hayati akbaş ı söyleyıp burada gıtmememız gerektıgı tedbırını alıyorsak oncekı basarız “ baska bir klınık” onları da söylersenız tedbırımızı almış oluruz
ıkısını
alSıtede meme büyütmeden tutun yuz germeye kadar revızyon ıle alakası olmayan her yere hayatı akbasa olmayın yazıp magdurıyetınızı yazdıgınız için ve oncekı 2 amelıyatı başka bır klınık dıye gecıstırıp her yer hayatı akbas hakkında olumsuz yorumlar yazdıgınız ıcın acıkcası koydugunuz fotoğraflardakı amelıyatı gercekten hayatı akbas mı yaptı dıye düşündüruyor. 4 kez basarısız amelıyatınızın son ıkısını hayatı akbas yapmıs oncekı ıkısı de basarısız olunmuş ama onlarla ılgılı olumsuz yorumunuz yok bu arada hayatı akbas ı savundugumu sanmayınız bu mesajımı yazdıktan sonra sosyal medyadan ısmını arayıp bakıcam
Ercan demıray demenız yeterliydi cok gecmıs olsun teşekkür ederımŞunu oncelikle belirtmek isterim. Önceki ilk operasyonunun üstüne trafik kazası gecirrdim ve ikinci ameliyatımi oldum . burun ucu kırılmış ti . Kırık burun ile iki yıl yaşadım. Ve Ercan Demiray tarafından ameliyat oldum. Zamanla kıkırdağım çöktü fotoğraflarda da belli zaten.on yıl sonra da Hayati akbaş a oldum .. tekrar inceleyebilirsiniz fotoları...
İlk ameliyatınız da sonuç güzel miydi? Kaza geçirmeden önceŞunu oncelikle belirtmek isterim. Önceki ilk operasyonunun üstüne trafik kazası gecirrdim ve ikinci ameliyatımi oldum . burun ucu kırılmış ti . Kırık burun ile iki yıl yaşadım. Ve Ercan Demiray tarafından ameliyat oldum. Zamanla kıkırdağım çöktü fotoğraflarda da belli zaten.on yıl sonra da Hayati akbaş a oldum .. tekrar inceleyebilirsiniz fotoları...
Teşekkür ederimErcan demıray demenız yeterliydi cok gecmıs olsun teşekkür ederım
Doğal ve estetk olmuş gibi değildi...İlk ameliyatınız da sonuç güzel miydi? Kaza geçirmeden önce
Ne güzel sonra kırılmasaymışDoğal ve estetk olmuş gibi değildi...
Ben adamı tanımıyorum bıle hanfendı sız ısmını söyledınız kım bu adam dıye sosyal medyadan mesajımdan sonra yazdım sıteyı talan etmedım daha once hangi dr a amelıyat oldugunuzu söylemedıgınız ıcın 25 mesajınız varmıs mesaj sayınız az oldugu ıcın onlara baktım daha once kı doktorunuzu da yazmıs olabılırsınız dıye o sırada meme cene ne varsa her yere bu adamın ısmını yazdığınızı gördüm bakınız bu adam diyorum bu dıye hıtap ettıgım bırıyle yakından uzaktan baglantımın olması söz konusu bıle olamaz ki ben mersınde yaşıyorum revızyonumu daha geçen hafta olmuş bırıyım.. aklınıza hemen asıstanı hostesı mısınız gelıyorsa bende sızın gıbı düşünüp acaba hsngı unlu dr un asıstanı da bu adamın adını verıyor diye mı dusuneyım?? Siz en baştan seffaf olup defalarca ılk 2 amelıyatınızı kımın yaptıgı soruldugu halde ısrarla cvp vermeyıp konuyu bu dr a getırdıgınız ıcın soru ısaretlerı oluşturup kafa karıştırdınız durduk yere boyle bır algı olusmadı oncekı dr unuz ısrarla soruldugu halde bı klınık seklınde söylememenızdı bıraz cvplarınızı okursanız anlayacagınızı düşünüyorum daha fazla konuyu uzatmak ıstemıyorum olay adını dahı aklımda tutamadığım neydı soyledıgı dr un adı dıye bır yst mesajlara konu baslıgına bakmak durumunda kalıyorum bı o kadar umrumda degıl yani sıze de tekrar geçmiş olsun ıyı aksamlar dılerim.
Zaman ayırıp yazdığın iz herşey için teşekkürler... Size de çok geçmiş olsun.. umarım istediğiniz en güzel sonucu alırsiniz...iyi askamlar...Ben adamı tanımıyorum bıle hanfendı sız ısmını söyledınız kım bu adam dıye sosyal medyadan mesajımdan sonra yazdım sıteyı talan etmedım daha once hangi dr a amelıyat oldugunuzu söylemedıgınız ıcın 25 mesajınız varmıs mesaj sayınız az oldugu ıcın onlara baktım daha once kı doktorunuzu da yazmıs olabılırsınız dıye o sırada meme cene ne varsa her yere bu adamın ısmını yazdığınızı gördüm bakınız bu adam diyorum bu dıye hıtap ettıgım bırıyle yakından uzaktan baglantımın olması söz konusu bıle olamaz ki ben mersınde yaşıyorum revızyonumu daha geçen hafta olmuş bırıyım.. aklınıza hemen asıstanı hostesı mısınız gelıyorsa bende sızın gıbı düşünüp acaba hsngı unlu dr un asıstanı da bu adamın adını verıyor diye mı dusuneyım?? Siz en baştan seffaf olup defalarca ılk 2 amelıyatınızı kımın yaptıgı soruldugu halde ısrarla cvp vermeyıp konuyu bu dr a getırdıgınız ıcın soru ısaretlerı oluşturup kafa karıştırdınız durduk yere boyle bır algı olusmadı oncekı dr unuz ısrarla soruldugu halde bı klınık seklınde söylememenızdı bıraz cvplarınızı okursanız anlayacagınızı düşünüyorum daha fazla konuyu uzatmak ıstemıyorum olay adını dahı aklımda tutamadığım neydı soyledıgı dr un adı dıye bır yst mesajlara konu baslıgına bakmak durumunda kalıyorum bı o kadar umrumda degıl yani sıze de tekrar geçmiş olsun ıyı aksamlar dılerim
Burun hassaslasıyor ufak bır darbe de zonkluyor soğukta üşüyor kızarıyor hanfendının kazası olmus ki o buyuk bır kaza ılk darbeyı en hassas olan burun alıyor maalesefNe güzel sonra kırılmasaymış
Sonraki yasiyacaklarim varmış... Nasip... Dikkat etmekte fayda var...Ne güzel sonra kırılmasaymış
Çok teşekkür ederım sıze cok cok gecmıs olsun acil şifalar ve en guzel çözümü dılıyorum gelısmelerı haberdar edersenız memnun olurum.Zaman ayırıp yazdığın iz herşey için teşekkürler... Size de çok geçmiş olsun.. umarım istediğiniz en güzel sonucu alırsiniz...iyi askamlar...