• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayati Akbaş tarafından iki kez burun revizyonu oldum.

Fotoğraflarınızı görünce sizin adınıza üzüldüm ancak Hayati Akbaş’ın zaten yaptığı sonuçlar bence hemen hemen sizinki gibi yani çok şaşırtıcı olmamış. İstediği kadar ünlü olsun yani ben onun sayfasını inceleyip ve de yaydığı negatif enerjiyi hissedip kendimi ona asla emanet etmezdim. Ve inanın bana ameliyatımı ücretsiz yapacağını teklif etse bile bunu yapmazdım. Sanırım yaptığı operasyonları incelemeden bu kararı almışsınız. Yaptığı burunlar devlet hastanesinde burun yapmaya yeni başlamış doktorların elinden çıkmış gibi. Ya da bilmiyorum yaydığı o negatif enerjiyi bir tek ben mi buram buram hissediyorum. Ama bundan sonrası sizin için daha iyi olacaktır. Dualarım sizinle 😊 Her şey gönlünüzce olsun.

Baska bır klınık neresi? Bılelım ki önlemımızı alalım cunku burada hayatı akbas ı acık net söyluyorsunuz dıger 2. Ameliyatınız da basarısız sonuclanmıs ama onları sadece baska bır klınık dıyıp soylemıyorsunuz.. nasıl hayati akbaş ı söyleyıp burada gıtmememız gerektıgı tedbırını alıyorsak oncekı basarız “ baska bir klınık” onları da söylersenız tedbırımızı almış oluruz
Evet ben de bunu anlamadım pek. Neden ilk iki ameliyatiniz dan bahsetmiyorsunuz hiç?

Fotoğraflarınızı görünce sizin adınıza üzüldüm ancak Hayati Akbaş’ın zaten yaptığı sonuçlar bence hemen hemen sizinki gibi yani çok şaşırtıcı olmamış. İstediği kadar ünlü olsun yani ben onun sayfasını inceleyip ve de yaydığı negatif enerjiyi hissedip kendimi ona asla emanet etmezdim. Ve inanın bana ameliyatımı ücretsiz yapacağını teklif etse bile bunu yapmazdım. Sanırım yaptığı operasyonları incelemeden bu kararı almışsınız. Yaptığı burunlar devlet hastanesinde burun yapmaya yeni başlamış doktorların elinden çıkmış gibi. Ya da bilmiyorum yaydığı o negatif enerjiyi bir tek ben mi buram buram hissediyorum. Ama bundan sonrası sizin için daha iyi olacaktır. Dualarım sizinle 😊 Her şey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok güzel tespitler yapmışsınız. Bedavaya bile olunmaz . Bazen insanın gözü görmez kulağı sağır olurmuş aynen öyle. Ben sanırım büyük konuştum asla olmam diye . Negatif enerjisini hissetmiştim . Göz göre göre kendimi ateşe atmışım. Hayatımın salak ligi o doktor u tercih etmem olmuştur ...yüz yüze verdiği enerji çok başka baba gibi sıcacık... Ama gerçek yüzünü görmem zaman aldı bedeli ağır oldu benim için ...🌺🌺

Teşekkür ederim cevap icin 🌸. Takip ediyorum. Mesut kayayı da...
İlk görüşme ücretsiz sanırım. Yakın ildeyseniz Keşke fikir alsanız. Ben çok inanıyorum sizin de yüzünüzü güldürebilecek bir dr. Ameliyat olmasanız bile böyşe bir insanı tanımak drlara güveni artırıyor.

İsya
İlk görüşme ücretsiz sanırım. Yakın ildeyseniz Keşke fikir alsanız. Ben çok inanıyorum sizin de yüzünüzü güldürebilecek bir dr. Ameliyat olmasanız bile böyşe bir insanı tanımak drlara güveni artırıyor.
İstanbul da yasıyorum. İl fark etmiyor benim için... Yeter ki son olsun, ☺️

Hiç bir para benim iki yılımı akıttigim göz yaşlarımi zamanimi geri veremez elbette. Kıkırdak alındı iki burun bi kaburga ameliyatı oldum. Çok zor surecler bunlar. Yaşamayan bilemez ama görüntü ortadan ne hissettiğini bilen kişiler var. Teşekkür ederim size... İnsanları bilinçlendirme amaçlı fotoğraf paylaştım. İki defa estetik merkezine gittim. Olumsuz sonuçları çok hasta vardı . Tekrar amleiyat ettigi.
Gerçekten çok üzüldüm canım. Benim anlamadığım bu dr ınstagramda olağanüstü güzel estetik ameliyatlarını paylaşıyor. Nasıl oluyor gerçekten anlamadım. Çok geçmiş olsun ınşallah düzeltilebilir

Gerçekten çok üzüldüm canım. Benim anlamadığım bu dr ınstagramda olağanüstü güzel estetik ameliyatlarını paylaşıyor. Nasıl oluyor gerçekten anlamadım. Çok geçmiş olsun ınşallah düzeltilebilir
Sevimli halktan biri olarak gösteriyor kendini dikkat edin storilerini ...samsunu mayami diye tanıtıyor 🤣🤣 samsun yanağı bilmem ne. Bana kıydığı gibi başka kurbanlari da. İki defa gittiğim için sonucu kötü olan estetik hastalarinida hastanede görevli rum Çok teşekkür ederim. İnşallah. Araştırıyorum. İyi bı Dr olsun son olsun artık çok yoruldum.

Çok merak ettiğimden soruyorum gerçekten olağanüstü güzel hangi hastasını gördünüz 😊 Hep orta yaş üstü kadınlar, garip yapay yüz germeler, aynı tip alından başlayan ucu kalkık şişmiş aşırı yapay burunlar.

Çok merak ettiğimden soruyorum gerçekten olağanüstü güzel hangi hastasını gördünüz 😊 Hep orta yaş üstü kadınlar, garip yapay yüz germeler, aynı tip alından başlayan ucu kalkık şişmiş aşırı yapay burunlar.
nadir de olsa var. Hayatımın en büyük hatası ni yaptım. Salak lik benim kisi

Instagrama bakmadın mi acaba ? Gerçekten güzel örnekleri çok. Orta yaş üstü evet...ama güzel. Bilemiyorum burada çok şikayet var. Konu sahibinin yaşadıkları da çok ciddi sorunlar. Instagrama çok güvenmiyorum zaten.Ama resimler ciddi güzel.

Sevimli halktan biri olarak gösteriyor kendini dikkat edin storilerini ...samsunu mayami diye tanıtıyor 🤣🤣 samsun yanağı bilmem ne. Bana kıydığı gibi başka kurbanlari da. İki defa gittiğim için sonucu kötü olan estetik hastalarinida hastanede görevli rum Çok teşekkür ederim. İnşallah. Araştırıyorum. İyi bı Dr olsun son olsun artık çok yoruldum.
Canım çok üzüldüm. Çok sıkıcı durum. Reklama kanmamak lazım

Instagrama bakmadın mi acaba ? Gerçekten güzel örnekleri çok. Orta yaş üstü evet...ama güzel. Bilemiyorum burada çok şikayet var. Konu sahibinin yaşadıkları da çok ciddi sorunlar. Instagrama çok güvenmiyorum zaten.Ama resimler ciddi güzel.
Öncelikle bana ‘sen’ diye hitap etmezseniz sevinirim. Instagrama bakıp da göremediğim için size sordum. Ucu aşırı kalkık, yapay, alından başlayan burun seviyorsanız ayrı tabi.

Öncelikle bana ‘sen’ diye hitap etmezseniz sevinirim. Instagrama bakıp da göremediğim için size sordum. Ucu aşırı kalkık, yapay, alından başlayan burun seviyorsanız ayrı tabi.
Beğenmemek zorunda mıyım? Burada fikir paylaşıyoruz.
Kızım 60 yaşındayım ben. " sen " samimiyet ifadesidir. Bana burada çok kişi "sen " der. Senin gibi tepki vermedim. Kaldı ki dr u tanımam !!

Sizin için çok uzuldum o kadar ameliyat sonrası sonuç bu olmalıydı yasal olarak haklarınızı arayın Dr vicdan yapıp parayı geri iade etmekle olmadığını gorsun lütfen inşallah iyi bir Dr bulunup bu zor süreçten biraz yüzünüz gülerek kurtulursunuz
Mahkemelerin tazminat davasi olarak ne kadar ceza verdiginden haberin var mi canim ben de cok arastirdim genelde ( yuzde 95) ameliayatta odedigin paradan biraz daha fazlasi kazanirsan. Burada 2-3 baslik var tazminat ile ilgili okursan anlarsin ne kadar zor bisey oldugunu dava kazanmanin ve surecin. ama bencede acmali, gercei burda dr hakkinda gercekleri yazmasi o doktora daha cok zarar veriyor. bu yorumu okuyan bi cok kisi o doktora ameliyat olmaktan vazgecmistir eminim ayda 3 hastasini engellese yilda 36 hasta yaparki 300-400 milyar para :)))

Hayır Instagram a bakmadım. Yzu yüze görüşünce ikna oldum ve amelî timi oldum
İyi bir enerji veriyor m şöyle güzel olcak böyle güzel olacak diye bı konuya giriyo hooop ameliyat masasında sin. İnst fotoları da herkes iyi olan
ı koyuyor . Kimse olmususuz u paylaşmıyor . Bakmakta fayfa var en azından yorum yapabiliyorsun sivri kalkık küçük vb gibi... Tarzını anliyotsun Dr un

Mahkemelerin tazminat davasi olarak ne kadar ceza verdiginden haberin var mi canim ben de cok arastirdim genelde ( yuzde 95) ameliayatta odedigin paradan biraz daha fazlasi kazanirsan. Burada 2-3 baslik var tazminat ile ilgili okursan anlarsin ne kadar zor bisey oldugunu dava kazanmanin ve surecin. ama bencede acmali, gercei burda dr hakkinda gercekleri yazmasi o doktora daha cok zarar veriyor. bu yorumu okuyan bi cok kisi o doktora ameliyat olmaktan vazgecmistir eminim ayda 3 hastasini engellese yilda 36 hasta yaparki 300-400 milyar para :)))
Hadi inşallah 😊😊 beni mağdur ettiyse kendi de mağdur olmalı . Adalet mülkün temelidir...

Back