- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.541
Bizde bele çekirge ancaYe bakam afiyet olsun geç kalmışsın öyle olmaz mideye oturur aplacım
E hadi öyle ossun bakalımBizde bele çekirge anca
Mıtmahdaydım nerde olabilirim
Ohh afiyet olsun yarasın bol eksilerMıtmahdaydım nerde olabilirimyeşil çayımı aldım geldim ama
Bu şarkıma kimse birşey demedi bi dinlen kocacıklarınıza armağan edinBenden size
Benimki daha gelmedi hiç armağan ney edemem ona kendime ederimBu şarkıma kimse birşey demedi bi dinlen kocacıklarınıza armağan edin
Tamam et tabi önce kendin zatenBenimki daha gelmedi hiç armağan ney edemem ona kendime ederim
Seninkide askermiş benim gibi evde çok yalnız kalıyorsan gel bi dertleşelimTamam et tabi önce kendin zaten
Yok ben yalnız kalmıyorum aşçı benimki evde hepSeninkide askermiş benim gibi evde çok yalnız kalıyorsan gel bi dertleşelim
Ama göreve giden arkadaşları oluyor sürekli eşleri çok zorlanıyor vala Allah yardımcıları olsun kocaları göreve gidenlerinYok ben yalnız kalmıyorum aşçı benimki evde hep
Ayyy ne güzel kız yemekleri o mu yapıyor valla ben hiç ellemezdim seninkiler daha güzel oluyor diyeYok ben yalnız kalmıyorum aşçı benimki evde hep
Arada o yapıyor onun yapıp beğendiğim şeyleri hep o yapar meselaAyyy ne güzel kız yemekleri o mu yapıyor valla ben hiç ellemezdim seninkiler daha güzel oluyor diye
bn sabah günaydın yazdim size sonra ise geçtim yeni geldim eve siz napıyonuz
Anladım. Biz napalım goy goy yaptık herkes yine kaçtıbn sabah günaydın yazdim size sonra ise geçtim yeni geldim eve siz napıyonuz
bende camdaki kizi izliyorum kahvemi ictim keyifteyim şuan :)Anladım. Biz napalım goy goy yaptık herkes yine kaçtısen nasılsın napıyorsun camdaki kız izliyorum izleyen var mı ?
Ooo afiyet olsun iyi giderbende camdaki kizi izliyorum kahvemi ictim keyifteyim şuan :)