- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.501
ÖlürümmmmSeversin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÖlürümmmmSeversin mi
Hepinizde hastası çıktınız haagelin o zaman buralara taşının hahaha bir de leahmacununu yeyin offff
Gelemeyeceğimizi biliyorsn tabiiHepinizde hastası çıktınız haagelin o zaman buralara taşının hahaha bir de leahmacununu yeyin offff
Hahahaha sen ağrıdaymışsın gel yedireyim sana sen yakınmışsın az da olsaGelemeyeceğimizi biliyorsn tabii
Ağrının neyi meşhur gııHahahaha sen ağrıdaymışsın gel yedireyim sana sen yakınmışsın az da olsa
Heheheh hiç işteGelemeyeceğimizi biliyorsn tabii
DağıAğrının neyi meşhur gıı
Yok be Canm bende 2 ay oldu İstanbulluyummHahahaha sen ağrıdaymışsın gel yedireyim sana sen yakınmışsın az da olsa
Allah seni biliyordum bu espriyi birinizin yapacağını
Hâllolmuş sevindimElimdeki herşeyi tek tek kaybediyor gibi hissediyorum en ufak şeyler bile takıntı olmaya başladı artık kusuruma bakmayın sizlerinde zamanını almayım ben bi kendimi toparlayım
Geçmiş olsunkarnımağrıyorrrrrr.com
Estağfirullahrose nun topiğini gaspettik yaa
abbana surat yapma çekirge
@sebbo Sanırım doğru etiketlemişimdir sen nerelerdesin beğendin gittin mesajları
Amin , Allah şifa versinEvimi barkımı dağıtıp İstanbul'a geldim hemen tüp bebeğe başlayıp 2 ayda anne olacam diye ama işler hiç de benim düşündüğüm gibi gitmedi Zeynep Kamil de başladım işte daha doğrusu başlamaya çalışıyorum
Eşimle gittik tüm tahliller ultrason filmler hallettik işte dediler ki size tüp bebek değil aşılama yapcaz dedik ona da razıyız hani birşey olsun yeter ki
Sonra gittik işte dosya açacaklar heyete yollanacak faln bu sefer de dediler ki sende mantar var onu tedavi etmek lazm sonra dosya açarız ilaç verdi kullandım gittim tekrar kültür verdim bu seferde mantar gitmiş bakteri gelmiş bu seferde onun için ilaç verdi kullanıp tekrar kültür vercem temiz çıkarsa dosya açılacak temiz çıkmasa beni enfeksiyon a yönlendireceklermiş daha ağır ilaçlar verceklermiş ne zaman test temiz çıkarsa o zaman dosya açılır işte git diyorlar gidiyorum gel diolar geliyorm Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasn ya
Hayalet çizgiyi bu sefer ben de gördüm ama son artıklarında göremedimBiraz bekledim bunda da aynı sanki hayalet çizgi var gibi yakınlaştırıp bakınız lütfen
mavispreyboya
bir mucizee
Sağol anlatmak istersem pekiAnlatmak istersen dinleriz ablam sıkma canını
Sağol teşekkür ederimFatmazell inde değdiği gibi anlatmak istersen dinleriz canım insan rahatlıyor neye sıkıldıysan da geçer inşallah
13 saniye beklemem gerekti yapmasam çatlardımAllah seni biliyordum bu espriyi birinizin yapacağını
Yaa bizde 2023 de taşınıyoruz artık buradan allah izin verirse en çok yemeklerini özleyeceğiz biz aslen konyalıyız memlekete gittiğimizde eşimle biryere otururuz yemek yemeye hiç ne meze var ne bir şey hep buradakileri takdir ederiz vallahi adamlar yapıyor elleri dert görmesin inşallahYok be Canm bende 2 ay oldu İstanbulluyumm
İnanki burda etin tadı zerre yok en çok onu özlüyorum
Ehehehe gonyaya mı Geliyon ben de çeyrek konyalı sayılırımYaa bizde 2023 de taşınıyoruz artık buradan allah izin verirse en çok yemeklerini özleyeceğiz biz aslen konyalıyız memlekete gittiğimizde eşimle biryere otururuz yemek yemeye hiç ne meze var ne bir şey hep buradakileri takdir ederiz vallahi adamlar yapıyor elleri dert görmesin inşallah
Teşekkür ederim dostum, anlatmak istersem, pekiAnlatmak istersen dinleriz kuzum her ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin inşallah kalbini ferahlatsın
Ooooyy bebişi vurun vurunnn
Diyarbekir yoluna ey Diyarbekir yoluna...
Hee vallah ben gonya isterim de eş kişisi pek istemez aileler orada olunca bakalım nasipEhehehe gonyaya mı Geliyon ben de çeyrek konyalı sayılırım
Kendini toparla gel bekliyoruzTeşekkür ederim dostum, anlatmak istersem, peki
Evet yeme konusunda oralar bi başka ya gelirken bol bol et getir sen lazm olur amaaa cidden ne et ne tavuk hiç tadı yok dışarda olunca faln sırf karnımız doysun diye yemek yeriz yani öyle zevk ala ala yemedim hiçYaa bizde 2023 de taşınıyoruz artık buradan allah izin verirse en çok yemeklerini özleyeceğiz biz aslen konyalıyız memlekete gittiğimizde eşimle biryere otururuz yemek yemeye hiç ne meze var ne bir şey hep buradakileri takdir ederiz vallahi adamlar yapıyor elleri dert görmesin inşallah
evet rose aplacım @Rose36Kendini toparla gel bekliyoruz
Eş kişisi cenderme miHee vallah ben gonya isterim de eş kişisi pek istemez aileler orada olunca bakalım nasip
Sadece mezeleriyle doyar insan çok memnunuz burdan ama memlekete uzak ve sıcakkEvet yeme konusunda oralar bi başka ya gelirken bol bol et getir sen lazm olur amaaa cidden ne et ne tavuk hiç tadı yok dışarda olunca faln sırf karnımız doysun diye yemek yeriz yani öyle zevk ala ala yemedim hiç