sabah bi döviz on1 olmamıştı, diyor ki bnm takip ettigim bankada olmuş, yaa sebep anlatmadan olmuyor bak . Ben dedim ki birine aaa 1o bir oluyor dedim, yaklaşmış tarzı.dediğim kişi de başka birine seslendi, 11 olmuş dedi,ben de "11 oldu demedim ya, yaklaştı dedim" derken dediğimi duymadı sanırım, dedi ki hee evet 11 oldu bı ara, yani takip ediyorum,her şeyden haberim var misali yaptı, ben yalan söylediğini düşünüyorum, ya biliyorum çok saçma bı konu ama ufacık şey için yalan niye, baktım nete hiç görmemişti sabah, yanına gittim,bı şey dicem ama kabul etmicen kesin dedim, böyle böyle olmuştu ya dedim, internetten baktım,hiç öyle bı şey yokmuş dedim. Hee ben gördüm tipi bı şey dedi,ben de içeri gittim,sen bakana kadar su işimi hallediyim. Sonra ses seda yok,ben de tartışma çıkmasın diye konuya girmedim, kendisi dışarı çıktıktan sonra, dedim ,ilk dediğim kişiye, görüyo musun yalana ne gerek var ,gururundan dedim,o da bana hak vermedi, yanlış görmüştür vb dedi. Yeminler verdim, sakın gelince konuyu açma dedim, geldiğinde kendisi soruyomus gibi yaptı. Nerde gördün sabah dedi (anlaşıldı kesin de bnm taktiğim) o da .... Bankasında dedi, ben de bu bankadan takip eden birine sorsam iyi olacak, ama sabah görse Google da illa bı sitede çıkardı