- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.321
Hahahahah allah seni yap da hepimizi ölümcül vuruşunla öldürYok kız şaka bunlar ama Fatal StoKke bi hoşuma gitmedi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah allah seni yap da hepimizi ölümcül vuruşunla öldürYok kız şaka bunlar ama Fatal StoKke bi hoşuma gitmedi değil
Düşünsene ciddi bi konuya yorum yapıyorum nickleHahahahah allah seni yap da hepimizi ölümcül vuruşunla öldür
Bekliyorum kuzucumDur geliyorum bi yenilik yapayım ben Fatmazell cim gerçi kimse kalmadı gruptada yakında kendi başıma takılırım deli gibi burda
Onay bekliyor kuzumBekliyorum kuzucum
Profilin harika olmuş sende mi Pinterestte takılıyorsunOnay bekliyor kuzum
Sağol kuşum bi ara takılıyordum şifremi unuttum girmedim ama bu resmi google'da pinterestten buldumProfilin harika olmuş sende mi Pinterestte takılıyorsun
Anladım kuzum çok güzel olmuş umarım gerçeklerini de çekmek nasip olurSağol kuşum bi ara takılıyordum şifremi unuttum girmedim ama bu resmi google'da pinterestten buldum
İnşallah bir gün profillerimizdekinin gerçeğini çekebiliriz
Aminnn inşallah kuzum şimdi oldumu olacak mı konuşuyoruz yakın zamanda hayırlısı ile inşallah bebişlerimizi konuşuruzİnşallah bir gün profillerimizdekinin gerçeğini çekebiliriz
Anlıyorum. Sen inanmış gibi yapıp bı süre izle,yoksa inanmayarak devam edersen yüz göz olursunuz.Kızz yok öyle değil hani profil resminin altında durum paylaşıyoruz ya kimi söz yazıyor felan biz ta nişanlıyken düğün tarihi belli olunca ikimiz aynı gün durum yaptık 3 yıl olacak hep kalacak demiştik o durum silinmiş merhaba ben wp kullanıyorum yazıyor yemin ediyor ben yapmadım diye ona sinir oldum şimdi geri yazsa orda şu yıl atıldı diye tarih yazmayacak belki bilmiyorum saçma gelebilir ama sürekli resim paylaşan mıç mıç insanlar değiliz sevmem zaten bi wp resimi bide durumu vardı onu da hiç etmiş
İnşallah kuzum inşallahAminnn inşallah kuzum şimdi oldumu olacak mı konuşuyoruz yakın zamanda hayırlısı ile inşallah bebişlerimizi konuşuruz
Nerelerdesin ? Sen de mi çalışıyordun rose aplaAnlıyorum. Sen inanmış gibi yapıp bı süre izle,yoksa inanmayarak devam edersen yüz göz olursunuz.
Kendimi derslere verdim bennn okuyup büyük adam olcam Ahh bide anlasamm
Yaa gördún mú, insan in biraz morali bozulunca da yazmak istiyor, iyi geliyor dimi,Grubun geri kalanı nerde Fatmazell ve @bir mucizee üçümüz sohbet döndürüyoruz bizimde bebekten başka derdimiz yok zaten @Rose36 nerelerdesin canım selam hep senmi soracan bizi
Telefon böyle olmasa da kaldırsaydı mahvederdim onuAnlıyorum. Sen inanmış gibi yapıp bı süre izle,yoksa inanmayarak devam edersen yüz göz olursunuz.
Haha kirk yılda bir sesim çıkmadı şimdilik evdeyim,belki uzun zaman çalışmam, bilmiyorumNerelerdesin ? Sen de mi çalışıyordun rose apla