Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Aynen kuzum sadece augmentin kullandım oda kulağımda ki zonklama gitsin diye enfeksiyon olmuş

Soğuk algınlığı grip öksürük kulak ağrısı 😔
Çok geçmiş olsun kuzum havalar buz gibi gidiyor dikkat et kendine dışarı çıkıncada ilaç kullanmışsın gribe iyi gelen bitki çayları felan iç bundan sonra da 🤗💜

Kızçelerrr isim değiştirme tarihim dolmuş önceden CherryQueen di nickim birisi daha vardı aynı nickli karıştırıyorlar diye değişmiştim sonra oda değişti seviyordum CherryQueen i ne yapsam kendi ismimi kullanmak istemiyorum ne yapayım sizce :KK73:
Fatmazell Fatmazell Matmazel yapayım mı bende:KK53:

Kızçelerrr isim değiştirme tarihim dolmuş önceden CherryQueen di nickim birisi daha vardı aynı nickli karıştırıyorlar diye değişmiştim sonra oda değişti seviyordum CherryQueen i ne yapsam kendi ismimi kullanmak istemiyorum ne yapayım sizce :KK73:
Yap tabii:KK70:bende ismimin kenarına 04 yazmıştım sevgili olma tarihimizdi meğer oda ağrının plakasıymış:KK70:

Funda çok fazla var ben karıştırıyordum önceden seni:KK70:bence de başka bir nick kullan

X