• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Aynen kuzum sadece augmentin kullandım oda kulağımda ki zonklama gitsin diye enfeksiyon olmuş

Soğuk algınlığı grip öksürük kulak ağrısı 😔
Çok geçmiş olsun kuzum havalar buz gibi gidiyor dikkat et kendine dışarı çıkıncada ilaç kullanmışsın gribe iyi gelen bitki çayları felan iç bundan sonra da 🤗💜

Kızçelerrr isim değiştirme tarihim dolmuş önceden CherryQueen di nickim birisi daha vardı aynı nickli karıştırıyorlar diye değişmiştim sonra oda değişti seviyordum CherryQueen i ne yapsam kendi ismimi kullanmak istemiyorum ne yapayım sizce :KK73:
Fatmazell Fatmazell Matmazel yapayım mı bende:KK53:

Kızçelerrr isim değiştirme tarihim dolmuş önceden CherryQueen di nickim birisi daha vardı aynı nickli karıştırıyorlar diye değişmiştim sonra oda değişti seviyordum CherryQueen i ne yapsam kendi ismimi kullanmak istemiyorum ne yapayım sizce :KK73:
Yap tabii:KK70:bende ismimin kenarına 04 yazmıştım sevgili olma tarihimizdi meğer oda ağrının plakasıymış:KK70:

Funda çok fazla var ben karıştırıyordum önceden seni:KK70:bence de başka bir nick kullan

Back