Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

tenor.gif

Hadi inşallah 🤲 ucuz çubuk testlerle bir gün geçse de çıkabilir. Ben onlardan toplu almıştım
Nerden almıştın kuzu bende trendyol da görüyorum da emin olamadım çok ucuz ay 40 tane test 60 lira 😅rüyamda tekrar hamile olduğumu görüp duruyorum Allah korusun şuan öyle bi ihtimalden evde test bulundurmam lazım benim

Evit:KK70:dündü bir kaç güne yaparım
Sen yumurtlamamı takip ettim erken diyordun bencede bekle tam gününde geliyor adetlerin senin heralde inşallah vardır rüyamda pozitif test gördüm inşallah sana ve bir mucizee bir mucizee me çıkar 🤲🏻🤲🏻💜💜🤗🤗

Nerden almıştın kuzu bende trendyol da görüyorum da emin olamadım çok ucuz ay 40 tane test 60 lira 😅rüyamda tekrar hamile olduğumu görüp duruyorum Allah korusun şuan öyle bi ihtimalden evde test bulundurmam lazım benim
Hayırdır inşallah 🤲 Trendyol olduğunu sanmıyorum, gittigd diye hatırlıyorum. Çubuk olduğu için ucuzdur yani kaset kısmı yok , maliyettendir😃 ben tarihi geçmiş testle yaptım çıktı yine de, ilk hamileliktn kalmıştı, hâlâ bile var 😃 birine veririm dedim,denk gelmedi kaldı öyle

Siz kaç yaşındasını yzın hepiniz eğer 2 3 yaş varsa sorun yok ama daha fazlaysa apla diyebilirim:KK70::KK70:
Haha ben 35🙂 bı arkadaş var, 23 yaşında ve 45 yaşındaki arkadaşa ismiyle hitap ediyor, abla yok, hanım vb de yok. Genç duruyor diye alışmışız, yorum yapamadım şuan.

Tirbiyisiz bacak kadar boyuyla utanmıyon mu appanı saymamaya 🤨
Kızzz cücük adetin geçtimi 🤗💜
Cücük test yapsın söle de 🤣
Sen yumurtlamamı takip ettim erken diyordun bencede bekle tam gününde geliyor adetlerin senin heralde inşallah vardır rüyamda pozitif test gördüm inşallah sana ve bir mucizee bir mucizee me çıkar 🤲🏻🤲🏻💜💜🤗🤗
Ay inşallah kuzum ya🤗
Haha ben 35🙂 bı arkadaş var, 23 yaşında ve 45 yaşındaki arkadaşa ismiyle hitap ediyor, abla yok, hanım vb de yok. Genç duruyor diye alışmışız, yorum yapamadım şuan.
Sen kankam olabiliğsin rosecum🤣

Tirbiyisiz bacak kadar boyuyla utanmıyon mu appanı saymamaya 🤨

Cücük test yapsın söle de 🤣

Ay inşallah kuzum ya🤗

Sen kankam olabiliğsin rosecum🤣
İstiyor musunuz apla dememi ? :KK70:Eğer çok istiyorsanız derim zaten bıkmışım hiç yaşıtım yok lojmanda herkese abla aşağı abla yukarı burda da deyiveririm napayım :olamaz:

İstiyor musunuz apla dememi ? :KK70:Eğer çok istiyorsanız derim zaten bıkmışım hiç yaşıtım yok lojmanda herkese abla aşağı abla yukarı burda da deyiveririm napayım :olamaz:
Yok yeaaahh benim kaç yaş küçük arkilerim bile demez gerek yok kasmaya mucize de yeter ehehehe 🤣

X