- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
CoK uckagitcisin anaaa.İnşallahhNe güzel bir duadır buu
Sana ne demistim.. temmuz annelerinde de seni görelim artık
Kabul olan dualardan olsun inşallahİnşallahhNe güzel bir duadır buu
Sana ne demistim.. temmuz annelerinde de seni görelim artık
Temmuzdakiler suan yeni yeni anlıyorlar hamiş olduklarını o yüzden dedim minnoşCoK uckagitcisin anaaa.
Haziran annelerinde demistingit gide artiriyosun sebeeeep hani işime de geliyo da gerçi
Kabul olan dualardan olsun inşallah
Temmuzdakiler suan yeni yeni anlıyorlar hamiş olduklarını o yüzden dedim minnoş
Ben temmuzda ağustosta anca gebe kalırım galiba şekerTemmuz annelerinin başrolüyüm, beklerim
Yaa hay Allah,bende sende gelirsin diye sevinmiştim. Neyse hayırlısı olsun sağlıkla gelsin deBen temmuzda ağustosta anca gebe kalırım galiba şeker
Henüz korunuyorumocakta bıraksam üç ay arınması var o ilacın sanırım,arindiktan sonra da ha deyince de olmayacağını farzedersek Yaz sonu
Ooo lahana sarmasıni severimMMM karalahana, normal beyaz lahana ikisini sardım rosecigim.
Ufaklık kaç yaşında
Şu baybay uyku damlalarından kullanilamazmi
Vayy oğlak demek, önce sen söyle , aynı gün çıkarız falan , alıştıra alıştıra olsun, bence ayımız aynıBende oğlak burcuyumne zaman giriyorsun yeni yaşına ve kaç yaşından rose
Hadi inşallah en yakın, hayırlı zamandaBen temmuzda ağustosta anca gebe kalırım galiba şeker
Henüz korunuyorumocakta bıraksam üç ay arınması var o ilacın sanırım,arindiktan sonra da ha deyince de olmayacağını farzedersek Yaz sonu
İkisi de bebekelrmis dahaOoo lahana sarmasıni severimgaz damlası kullandık da, uyku damlası boşver şimdilik, genelde gece uyuyor bebeğim ama kızım uykusuz bırakiyor, MMM şu üç m yi ben de kullanmıştım bugün, sözlükten kaynaklı ufaklık 3 ay, kızim 2 yaş
Vayy oğlak demek, önce sen söyle , aynı gün çıkarız falan , alıştıra alıştıra olsun, bence ayımız aynı35 im sen 28
Hadi inşallah en yakın, hayırlı zamanda
Yapmışsn bi yaramazlık ama bulamadmNe yapmışım bennapiyosun çiçek ?
Evet hepsi hazır eşim şimdi geldiği icin yeni yiyebilecegizYapmışsn bi yaramazlık ama bulamadmiyi Canm uzanıyorm uyusam mı diye düşünüyorum sen bitirdin mi dolmaları
Çocuklu birisiysen bulduğun her fırsatta uyu vallaYapmışsn bi yaramazlık ama bulamadmiyi Canm uzanıyorm uyusam mı diye düşünüyorum sen bitirdin mi dolmaları
Aynen. Aramızda çok az bı gün var, söylersem tanınirim diye korkuyorumİkisi de bebekelrmis daha
1 ocak
Tamam sır kalsın hadiAynen. Aramızda çok az bı gün var, söylersem tanınirim diye korkuyorumne alaka dicen ama hem yasantimdan bahsediyorum falan, e doğum günüm, çocuk yaş ve sayıları, sonuçta yeni mesajlara tıklayınca burası çıkıyor, iş arkadaşlarım falan anlayabilirler
Afiyet olsun sizeEvet hepsi hazır eşim şimdi geldiği icin yeni yiyebilecegiz
Çok açım bir ayvayla geçiştirmeye çalıştım beklerken ama
Hâl hatır sorduk, nerelere geldikYapmışsn bi yaramazlık ama bulamadmiyi Canm uzanıyorm uyusam mı diye düşünüyorum sen bitirdin mi dolmaları
Uuu beybiAfiyet olsun sizeyemeğin üstüne eritmek için iyi sağlam bi spor da lazım olur şimdi
Çocuk yok istediğim kadar uyuyorum ya olana kadar tadını çıkarcamÇocuklu birisiysen bulduğun her fırsatta uyu valla
Saaat o saatler ben ne yapayımHâl hatır sorduk, nerelere geldik
O zaman geceleÇocuk yok istediğim kadar uyuyorum ya olana kadar tadını çıkarcam