Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Temmuz annelerinin başrolüyüm, beklerim
Ben temmuzda ağustosta anca gebe kalırım galiba şeker
Henüz korunuyorum ocakta bıraksam üç ay arınması var o ilacın sanırım,arindiktan sonra da ha deyince de olmayacağını farzedersek Yaz sonu

Henüz korunuyorum ocakta bıraksam üç ay arınması var o ilacın sanırım,arindiktan sonra da ha deyince de olmayacağını farzedersek Yaz sonu
Yaa hay Allah,bende sende gelirsin diye sevinmiştim. Neyse hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de

MMM karalahana, normal beyaz lahana ikisini sardım rosecigim.

Ufaklık kaç yaşında
Şu baybay uyku damlalarından kullanilamazmi
Ooo lahana sarmasıni severim gaz damlası kullandık da, uyku damlası boşver şimdilik, genelde gece uyuyor bebeğim ama kızım uykusuz bırakiyor, MMM şu üç m yi ben de kullanmıştım bugün, sözlükten kaynaklı ufaklık 3 ay, kızim 2 yaş
Bende oğlak burcuyumne zaman giriyorsun yeni yaşına ve kaç yaşından rose
Vayy oğlak demek, önce sen söyle , aynı gün çıkarız falan , alıştıra alıştıra olsun, bence ayımız aynı 35 im sen 28
Hadi inşallah en yakın, hayırlı zamanda

İkisi de bebekelrmis daha

Yapmışsn bi yaramazlık ama bulamadm iyi Canm uzanıyorm uyusam mı diye düşünüyorum sen bitirdin mi dolmaları
Evet hepsi hazır eşim şimdi geldiği icin yeni yiyebilecegiz
Çok açım bir ayvayla geçiştirmeye çalıştım beklerken ama

İkisi de bebekelrmis daha

1 ocak
Aynen. Aramızda çok az bı gün var, söylersem tanınirim diye korkuyorum ne alaka dicen ama hem yasantimdan bahsediyorum falan, e doğum günüm, çocuk yaş ve sayıları, sonuçta yeni mesajlara tıklayınca burası çıkıyor, iş arkadaşlarım falan anlayabilirler

Tamam sır kalsın hadi elbet birgün ogrenecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…