- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.621
Temizliyor tabii kokusu da müthişşTemizliyor mu yaben beyaz sabunlu lifle keseleyip bepanthen suruyorum her akşam yatmadan evvel olacak tabi ama ben üşeniyorum iki güne bı yapıyorum galiba
Her hangi bir beyaz sabun olur mu hacı Şakirin var hamam keyifliBeyaz sabun cildi kurutuyor epey
Cildin yagliymis tavsiye ederim.
Açıklama yapmak lazım böyle olmaz kiDün biri yazdiklarimin neyine sasirdiniz acaba yazmış banaifadeyi öyle bıraktığım için.
11 yıllık evliymis bilmiyordum ona sasirmistim, kaos oldu
Hadi hayırlısı nasıl geçti peki bu opu da anestezi oluyor muGeldim geri dönüyorum
Evet kuzum bayılttılar elhamdülillah güzel olur inşallah iki yumim çıktı beklicez haber vereceklerHadi hayırlısı nasıl geçti peki bu opu da anestezi oluyor mu
Canım benim.Temizliyor tabii kokusu da müthişşşey var kabak lifli sabun sinozun onu da çok öneriyorlar da sabun ben yapamam ya vıcık vıcık yıkıyacam edecem tonik daha pratik geliyor birde sıcak su yok evde banyodan başka ev çok eski olduğu için ellerm donuyor haftada bi maske yaptığımda yüzümü yıkarken falan
Evet oooo.Her hangi bir beyaz sabun olur mu hacı Şakirin var hamam keyifli
Canım hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim olaya çok vakıf değilimEvet kuzum bayılttılar elhamdülillah güzel olur inşallah iki yumim çıktı beklicez haber verecekler
2 sene kalacağız diye sabrettik işte sıcak su tesisatı yok binalar belki 60 belki 40 senelik mutfak dolaplarımı falan bir görsen 4 gözCanım benim.
Hele su mutfaktan soğuk geliyorsa deli oluyorum .
Bulasikla ugrasiyosun sıcak gelmeli
Yaa dur sen yüzüme de sürem madem koltuk halı silerken kullanırım diye aldıydım 4 tablet var biri benim olduEvet oooo.
Dove move değil.
İl dedim ulen boşver,,İL olarak ç değil de izmir çandarlida filan misin ?
Sonuç için tedavi süreci, inşaallah bu sefer yakalamış olurCanım hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim olaya çok vakıf değilim
Ç ile il yok bana yakın olanİl dedim ulen boşver,,sanki buluşcez ama sana yakın olmak da güzel be kedili,, bı kere 9 Eylüle gelmiştik, dışarıda kısa ve beyaZ saçlı kadınlar dikkatimi çekmisti.
Sonuç için tedavi süreci, inşaallah bu sefer yakalamış olur
Kısa saçlı yaşlı süslü kadın çok pe,mbe saçlı bile varİl dedim ulen boşver,,sanki buluşcez ama sana yakın olmak da güzel be kedili,, bı kere 9 Eylüle gelmiştik, dışarıda saçı kısa ve beyaZ kadınlar dikkatimi çekmisti.
Sonuç için tedavi süreci, inşaallah bu sefer yakalamış olur
Bak koltuğa halıya kullanıldığıni bilmiyordumYaa dur sen yüzüme de sürem madem koltuk halı silerken kullanırım diye aldıydım 4 tablet var biri benim oldu
Şaka yapıyorsun tabi ki de, Türkiye'de 3 il var. Arama butonunda çıkmasın diye yazmıyorumÇ ile il yok bana yakın olan
Gerçekten tayin ol kurtul2 sene kalacağız diye sabrettik işte sıcak su tesisatı yok binalar belki 60 belki 40 senelik mutfak dolaplarımı falan bir görsen 4 gözçekmece bile yok hahahaha
Doğrudur,súslüye denk gelmedimKısa saçlı yaşlı süslü kadın çok pe,mbe saçlı bile var70 lik teyzoslar
Ha tamam Çanaklı comlekli tamammmmmmŞaka yapıyorsun tabi ki de, Türkiye'de 3 il var. Arama butonunda çıkmasın diye yazmıyorum
Benden susluler.Doğrudur,súslüye denk gelmedim
Cidden yeni mi anladın kedili?aaaHa tamam Çanaklı comlekli tamammmmmm