- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #3.121
Doğrudur. Daha sonra herkes yükleniyor bana dedim en son alın bu instagram ismim girin bakınCalcide de iyi göz var ha
O da bulup çıkartıyor
Feyk olsak calcinin gözünden kaçmazdı
Kız benim instam da yokDoğrudur. Daha sonra herkes yükleniyor bana dedim en son alın bu instagram ismim girin bakın
Benim cin göz aplammKİZlar nasıl kandırdığını bilmiyorum ama profilinde bekar anne yazan ne sultan geç işte, heh mahidevrandan şüphe duydum ben.neden olduğunu söyleyeyim. Profilinde bekar anne yazıyordu ya, ikizlere de hamileydi, ama eşim diye bahsediyordu hatırladığım kadarıyla.icimden dedim ki, hem eşi yok hani ayrılmış,neden eşim diye bahsediyor dedim, yazacaktim dedim boşver. Doğru olmayan şeyler sezinlendim. Başka olayını bilmeme rağmen nasıl anlamışım .
Facebook da olur Twitter da bende hepsi var her türlü kendimi aklarım vala hepsinde de ismim aynı zatenKız benim instam da yok
Biri erkek sansa banı yedim yani
Kendimi atsam ifşa olurum napsam ki
Kadın olduğumu nasıl kanitlayabilirim fatmaaa
Ooo herkes tanıyor o zaMan artij seniDoğrudur. Daha sonra herkes yükleniyor bana dedim en son alın bu instagram ismim girin bakın
Normalde emin ol en saf benimdir şurada ama hislerimden ve yaZim tarZindan, şu konuya yaZdiklarindan bile anladıysam, temmuz annelerinde olsam ooo... Var ya yanlış şeyler varsa illa ortaya çıkıyor,nettt!Benim cin göz aplammvala iyi sezinlemişsin 2022 temmuz anneleri topiğindeki herkeste şüpheleinmiş bazı hareketlerinden ama ben hiç şüphelenmemiştim aptal saf ben
ZannetmiyorumOoo herkes tanıyor o zaMan artij seni
Kadınlar kulübü vatsap hattı varKız benim instam da yok
Biri erkek sansa banı yedim yani
Kendimi atsam ifşa olurum napsam ki
Kadın olduğumu nasıl kanitlayabilirim fatmaaa
Haklısın kesinlikle ortaya çıkıyor ama öyle ama böyle.Normalde emin ol en saf benimdir şurada ama hislerimden ve yaZim tarZindan, şu konuya yaZdiklarindan bile anladıysam, temmuz annelerinde olsam ooo... Var ya yanlış şeyler varsa illa ortaya çıkıyor,nettt!
Bende hiçbiri yokFacebook da olur Twitter da bende hepsi var her türlü kendimi aklarım vala hepsinde de ismim aynı zaten
Ay bunu bilmiyordum icim rahatladı kızKadınlar kulübü vatsap hattı var
Oradan kazen e kendini kimliğini ve o anki fito video mu neyse ne işte bı şekilde ispatliyosun
Şerefsiz bitmiş gitmiş sanane değil mi ?Bende hiçbiri yok
Anca zoomdan link atarim
Ama telefondaki uygulamaların ekran görüntüsünü atsam ikna olursunuz bence
Eski sevgilim psikopati bana ulasamasin diye her yerden hesaplarımı kapatmıştım
Sonra da geri açmadım
Evlendim çoluk çocuğa karıştım derken baktim böyle daha mutluyum
Eminim hala girip adımı aratiyordur her yerde şerefsiz
Ulasamadi mi pekiBende hiçbiri yok
Anca zoomdan link atarim
Ama telefondaki uygulamaların ekran görüntüsünü atsam ikna olursunuz bence
Eski sevgilim psikopati bana ulasamasin diye her yerden hesaplarımı kapatmıştım
Sonra da geri açmadım
Evlendim çoluk çocuğa karıştım derken baktim böyle daha mutluyum
Eminim hala girip adımı aratiyordur her yerde şerefsiz
Ulaşamadı inşallah da ulaşamazUlasamadi mi peki
İyi geceler RoseKızlar yavaş yavaş yattım ben , iyi geceler Allah rahatlık versin
İyi geceler ablacımKızlar yavaş yavaş yattım ben , iyi geceler Allah rahatlık versin
Bunlar niye böyle yaUlaşamadı inşallah da ulaşamaz
Ölü taklidi yaparak kurtuldum resmen
Akil noksanlikalri var heraldeUlaşamadı inşallah da ulaşamaz
Ölü taklidi yaparak kurtuldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?