- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #3.101
Yaa ne topiğin ismi görmedim benHe kız bi de alışveriş topigi açmış
Bebek kıyafetleri fala paylaşıyordu
Nasıl bir işsizse ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez forumda sahte hesap açıp millete yalan yanlış konuşmak
Bi daha ekşın görürseniz beni de etiketleyin
Çoluğu çocuğu bırakıp koşarım valla
Ne bilem nickinin rengini gıı şu an banlı yazınca çıkmıyor zaten ama 2022 temmuz anneleri topiğinin başlarına gittiğinde mesajlardan bulabilirsin dur sa atam ama profiline gidilmiyor işte
İşte bu hemen getirdim
Deli Kızzzİşte bu hemen getirdim
Evet o yaaİşte bu hemen getirdim
Muradına erdin miDeli Kızzz
ErdimMuradına erdin mi
Onu bilmeyomMihrimah var birde rose de o zannetti
Etiket yaptı ya rose yukarılarda var görürsünOnu bilmeyom
Başka konuyu buraya nasıl alıntılamisimE zor tabii ki. Kolay diyen çıkmaz. İşinizin zorluğu, kişiliğiniz çok önemli faktörler; çocuğunuzun karakteri de çok önemli. Tek bir değişken yok. Şu an en zor şey benim için çalışmak, çocuğumun yanında olmadığım için aşırı üzülüyorum. Beden yorgunluğu umrumda bile değil mesela.
Bir Arkadaşım la denedik, takip etti, bana bildirim geldi ve hemen takipten çıkardı , sonuç, beni takip ettiğini bildirir bildirime tıklayamadim kayboldu, haberi olmamış yani , söylememBenim de kapalıyoksa bana mı takip attın sen
Kız sabahtan beri bnim hakkımda mi knusuyoruz yoksa
Hayır bana takip atmadiysan da niye bana takip atmiyosunher türlü tribe hazırım.
Atarim fotoYokk bilmiyorum ney ki ?
Cidden çok detay vermemek gerekBenim arkadaşımın eşi sevgililer gününde bilezik doğum gününde küpe( altın bunlar)
Evlilik yıldönümünde çeyrek altın bilekligi alıyordu
Önce bı tuhaf geliyordu ama şimdi baktım ki çiçege giden para boşa
Kıyafet alsa istediğim tarz olmuyor ayıp olmasın diye giyiyorum .
Bana da altın alsın gayri
Altın değerli hem artık
Alnıma dolar da yapistirabiliiir.
Branşımi paylaşma konusunda biraz gizli kalmak istiyorum çiçeğim.
Buraya girdigini söyleyen bır akraba ve birkaç reelden arkadaşa sahibim.
İfsa olmak istemem o kadar bilgi vermişim ki kendime dair bu zamana dekmeger onlarda buraya uyeymis, bilmiyordum
Haha , kediliden sana yâr olmaZAynenn dediğine katılıyorum. Ve burada yaşıtım hiç yok hepsi 27 30 35 yaşları arasında o yüzden de belki kafam pek uyuşmuyor olabilir. Ama el mahkum mecbur takılıyorum
Ben de bı kere vermiştim hemen, sonra Yine biriktirdim, ev mev almadık, duruyor, ne ev alıyoruZ ne de ben biriktiriyorumAmaan 2 tane kaldı onlar duruyor öyle bayramdan bayrama onu da memlekete gidersek takarım burada bayramda berede takacaksın boşver araba olsun ev olsun vermek mantıklı
Benden mi kıskandın aplamm ben sizin bebeğiniz ben sizin yavrunuz
Şakasına yaa, kediliye bişey ler diyosun ya ondan ,,
Maşallah güzel alıntı yapmışsın toman gibi ama başka konudaki alıntıyı buraya nasıl getirmeyi becerdinBaşka konuyu buraya nasıl alıntılamisimneden yanınızda değil Diyecektim
Bir Arkadaşım la denedik, takip etti, bana bildirim geldi ve hemen takipten çıkardı , sonuç, beni takip ettiğini bildirir bildirime tıklayamadim kayboldu, haberi olmamış yani , söylemem
Atarim foto
Cidden çok detay vermemek gerek
Haha , kediliden sana yâr olmaZ
Ben de bı kere vermiştim hemen, sonra Yine biriktirdim, ev mev almadık, duruyor, ne ev alıyoruZ ne de ben biriktiriyorum
Şakasına yaa, kediliye bişey ler diyosun ya ondan ,,
Canım yaa , açıklayacaktim kızgın emojiyi ,Bana herkes kızıyor terkediyorum bu diyarı
Ay ay numaracı, kiyamayacagimi biliyorsunBeni de dövdü @Rose36
Acayip heyecanlandım, bu konuyu ayrı yazicam birazdanMihrimah var birde rose de o zannetti
Valla sorduğum soruyu bile unutmuşum kalmış , ben de anlamadım, hee vazgeçmiştim sormaktan, alintidan çıkarmamışım, buraya eklenmişMaşallah güzel alıntı yapmışsın toman gibi ama başka konudaki alıntıyı buraya nasıl getirmeyi becerdin
Allah seni onlara mı vaktın bi saatEylül anneleri alışveriş topigiydi canım
Sonra kazene mesaj atıp ben devraldım topiği kızlarla devam ettik
Üşenmedim gittim buldum valla
Internetten ekran görüntüsü alıp temmuz annelerinde paylaşmış.
Foyasini da 2021 temmuz annelerinden biri çıkarmış.
Eski bdv konularını falan linklemis neler neler
He kız uyuyamazdım kiAllah seni onlara mı vaktın bi saat
Düşünmedim desem yalan olurAcaba erkek miydi ?
Düşünmedim desem yalan olur
Ama bilmiyorum bi erkeğin bu kadar detay vermesi imkansız gibi
Bi konu açmış bdvye 3 cilt roman çıkar
Bir şey dicem böyle seylere denk geldikçe acaba benim de feyk olduğumu düşünüyorlar mıdır diye aklıma geliyor sürekli paranoyak miyim
Calcide de iyi göz var haBen buraya ilk üye olduğum günler bu peofil mesajı varya oraya burası ne acaba anlamadım diye mesaj yazmışım basıl yaptıysam sonra calcifer varya burada sürekli görüyorsundıe belki oda beni erkek zannetmişti halbuki profilimde yine başka bir fotoğrafım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?