- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.574
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.161
mavispreyboya son giriş 29 kasım uzgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun anlatmak isterse diye şey ettimGünaydın inşaallah huzurlu geçsin ben de işe ugrucam stresliyim biraz
Günaydın hayrolsun, oluyo böyle rüyalar
Günaydın
Yorma kızı hayırlısı olsun
Olsun olsun şakasına takıldımOlsun anlatmak isterse diye şey ettim
Uyanık o forumda geziyor
kahvaltı yapıyorum gel beraber olsunFatmazell 14 dk önce konuşmakla meşgul yine
İnşallah yakında gelirmavispreyboya son giriş 29 kasım uzgunum
Teşekkür ederim afiyet olsun kedili hep öyle de işte çaktırmaUyanık o forumda geziyor
kahvaltı yapıyorum gel beraber olsun
İnşaallahİnşallah yakında gelir
Evet kedili bazen etiketlere aldırış mı etmiyor görmüyor mu öyle geziyor mucize de çalışıyor ya o çoktan uyanmış işe gitmiştirTeşekkür ederim afiyet olsun kedili hep öyle de işte çaktırma
Hangi konuda konuşayımBize neler olduğunu anlatır mısın bir başka sultan
O malum konudaHangi konuda konuşayım
Sabah 6 buçukta kalktım ben kızım naberr
Kovid aşısı mıBugün aşı olmaya gidicez , tesadüf kızım ve oğlum aynı zamanda denk geldi
Yağmurlu hava dan selamlar
Ben toktor geldim gene ama geri işe gidicemUyanık o forumda geziyor
kahvaltı yapıyorum gel beraber olsun
Denizli’de mi gidiyorsun doktora ?Sabah 6 buçukta kalktım ben kızım naberr
Kovid aşısı mı
Ben toktor geldim gene ama geri işe gidicem
Denizli de takip çağırırlarsa İstanbul'da toplama transferDenizli’de mi gidiyorsun doktora ?
İstanbul’da gitmiyor muydun kız
Keşke benimde öyle büyüse çatlasa hemenDenizli de takip çağırırlarsa İstanbul'da toplama transfer
Yaa geri işe gidicem ilçeye 1 saatlik yol şimdi bunlar gel derse geri buraya gelip bissürü kan testi yaptırmam gerek Bi de iğneleri de almam gerek 18 ml olmuş ben koştururken bu yine çatlar zaten poff
Niye stres ediyon ki çatlar oKeşke benimde öyle büyüse çatlasa hemen
14 gün oldu bugün daha yumurtlama olmadı inşallah bugün yumurtlama olur vallahi stres oldum iyi be
Öbür adet tarihim geliyor çünkü 19 u bu ayki adet tarihim öbür aya sarkmasın erken yumurtlama olsun geçen ayki gibi istiyorum ama geçti artıkNiye stres ediyon ki çatlar o
Yaa boşver yumurtlama olsun da tutsun güzel güzel erken geç ne farkedeÖbür adet tarihim geliyor çünkü 19 u bu ayki adet tarihim öbür aya sarkmasın erken yumurtlama olsun geçen ayki gibi istiyorum ama geçti artık
İnşallah mucizemYaa boşver yumurtlama olsun da tutsun güzel güzel erken geç ne farkede
Evet, buna çok darıldım, kocaman mihrimah sultanı başkası ile karıştırdınızO malum konuda
Neler oldu seni onunla karıştırmışlardı değil mi ?
Sen nasıl temmuz anneleri topiğine dahil oldun da karıştırdılar seni orayı anlamadım çocuğun da yokmuşEvet, buna çok darıldım, kocaman mihrimah sultanı başkası ile karıştırdınız