- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bu değil mahidevran sultan olan geliyordu buraya şimdi etiketini görünce açıklama yapar zaten bu başka sultan hahahaTamam işte onu etiketledim
Evet evet ablacımO başka diyosun yani? Fatmazell
Valla ben de bı şeyler farketmiş tim, kediliye cevap veremedim yaa, dur bı dakika2022 temmuz anneleri topiğinde görmüştüm tüm söyledikleri yalanmış banlanmış kazen abi falan sinirlenmiş bu kadarını biliyorum
Hadi ver kediliciğineValla ben de bı şeyler farketmiş tim, kediliye cevap veremedim yaa, dur bı dakika
Neden kızdın bu mesajıma kız abla ?Anladım. Evdesin o zaman. Sıkıldığın zamanlarda neler yapıyorsun veya evde bir hobin yaptığın bir şeyler var mı ? Ben çok sıkılıyorum ve yapcak bir şey bulamıyorum çoğu zaman
Herkes beni sevebilir var ruhumda sikintilarOh iyi valla, bı sürü kişi sevsin seni öyle mi
Yasak elma izliyorum sen nörüyon cicişbir mucizee nerelerdesin bakem ?
Ohaa sultan sülümanMahidevrandan bahsediyorsun galiba o siteden atılmış yalanmış tüm söyledikleri
Lovebir mucizee sen benim etiketime neden cevap vermiyorsun giriyorsun da ?
Love youu mucizemmYasak elma izliyorum sen nörüyon ciciş
Ohaa sultan sülüman
Love
Benim böyle seylerden hiç haberim olmuyor ha2022 temmuz anneleri topiğinde görmüştüm tüm söyledikleri yalanmış banlanmış kazen abi falan sinirlenmiş bu kadarını biliyorum
Beni de dövdü @Rose36Bana herkes kızıyor terkediyorum bu diyarı
Ya bi insan neden böyle bir şey yapar anlam veremedimboş işsiz demekki ki böyle şeyler yapıp insanları salak yerine koyuyorBenim böyle seylerden hiç haberim olmuyor ha
He o en son ben duyuyorum
Geçen sene de eylül annelerinde biri vardı
Onun da benzer bi muhabbet olmuştu
Erkek çıkmış falan banlanmış sonra
Taaaa aylar sonra duydum olanlari
Mahi devran sultan değil miydi o muyduLove youu mucizemm
Bende burada takılıyorum. Evet sultan sülüman oldiii
İki cocuhla nirden haberin olsun ben de son dk durumlardan yakalıyorum bazenBenim böyle seylerden hiç haberim olmuyor ha
He o en son ben duyuyorum
Geçen sene de eylül annelerinde biri vardı
Onun da benzer bi muhabbet olmuştu
Erkek çıkmış falan banlanmış sonra
Taaaa aylar sonra duydum olanlari
Evet mahidevranMahi devran sultan değil miydi o muydu
İki cocuhla nirden haberin olsun ben de son dk durumlardan yakalıyorum bazen
Sultan var mıydı dur bakemEvet mahidevran
He kız bi de alışveriş topigi açmışYa bi insan neden böyle bir şey yapar anlam veremedimboş işsiz demekki ki böyle şeyler yapıp insanları salak yerine koyuyor
Bi daha ekşın görürseniz beni de etiketleyinMahi devran sultan değil miydi o muydu
İki cocuhla nirden haberin olsun ben de son dk durumlardan yakalıyorum bazen
He kız bi de alışveriş topigi açmış
Bebek kıyafetleri fala paylaşıyordu
Nasıl bir işsizse ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez forumda sahte hesap açıp millete yalan yanlış konuşmak
Bi daha ekşın görürseniz beni de etiketleyin
Çoluğu çocuğu bırakıp koşarım valla