- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
- #2.921
gitme tabiki bize lazımsın canim
İnşallah
Sağol,en çok sen yazdın bu sefer
Tamam kalıyorumtesekkur ederim
Sağol inşaallahHep böyle görmek isterim seni ablacımm
Seviliyorsun
Nasılsın ? Bebişler napıyorSağol inşaallah
gitme tabiki bize lazımsın canim
Ayağımda sallıyorum şuan, kızıma da yemek yediriliyor, ayrıntı vermeyeyimNasılsın ? Bebişler napıyor
Ohh afiyet şifa olsunAyağımda sallıyorum şuan, kızıma da yemek yediriliyor, ayrıntı vermeyeyim
Ben oy hakkımı çaydan yana kullanırdımInanır mısınız daha kıçım şimdi yer gördü.
Bi tutarlar bu ara ne oldu çözemedim diş de yok.
Hemen yatıp uyumak istiyorum ama çay da içmek istiyorum
Ben anca kızları evlendirip tatile gidince dinlenirim bacımBen oy hakkımı çaydan yana kullanırdım
Yorgunluğunu alır hem
AminOhh afiyet şifa olsunikisinin de arasında kaç yaş var abla ?
Ne güzel arkadaş gibi büyürler. Bende öyle düşünüyorum arkadaş gibi büyümeleri için arka arkaya aralarında en çok 2 veya 3 yaş olacak şekildeAmin2 yaş sayılır
Rose gitmemişNoldu kızneye vay
Bana göre çok zor ama arayı açmadığıma pişman olmam hiç. 2_3 iyi evet,ben arada 11 ay olmasını mantıklı bulmuyorum mesela, çünkü bebek emiyor sonucta. Sütü hiç kesemem özellikle! senin yaşın da baya uygun 2-3 yaş olsun bence. Yani" en çok" 2_3 diil, mantıklı olan "en az" 2-3 bence. Düşünsene 2 aylık bebeğin kucağında, yine hamile oluyorsun, bildiğim kadarıyla süt de gidiyor. İkinci olay da süt koruyor genelde evet, istisnalar kaideyi bozmaz, e ben şimdi ikinci çocuk hemen olsun diye süt vermeyi mi bırakayım, Allah korusun. Yaşım genç olmamasına rağmen sonuna kadar direttim sútú. Sút bitince de hamilelik oldu .Ne güzel arkadaş gibi büyürler. Bende öyle düşünüyorum arkadaş gibi büyümeleri için arka arkaya aralarında en çok 2 veya 3 yaş olacak şekildeacaba zor oluyor mu ki
Desene neye vay dediğiniRose gitmemiş
Şimdilik yok ama az kaldı olmasına, işe başlayınca. O sendrom haftaici bile oluyor banapazartesi sendromu yaşayan varmı.kizlar
Maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallahBana göre çok zor ama arayı açmadığıma pişman olmam hiç. 2_3 iyi evet,ben arada 11 ay olmasını mantıklı bulmuyorum mesela, çünkü bebek emiyor sonucta. Sütü hiç kesemem özellikle! senin yaşın da baya uygun 2-3 yaş olsun bence. Yani" en çok" 2_3 diil, mantıklı olan "en az" 2-3 bence. Düşünsene 2 aylık bebeğin kucağında, yine hamile oluyorsun, bildiğim kadarıyla süt de gidiyor. İkinci olay da süt koruyor genelde evet, istisnalar kaideyi bozmaz, e ben şimdi ikinci çocuk hemen olsun diye süt vermeyi mi bırakayım, Allah korusun. Yaşım genç olmamasına rağmen sonuna kadar direttim sútú. Sút bitince de hamilelik oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?