- 17 Ekim 2021
- 11.328
- 37.583
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.881
Günaydınlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yazmaya girdim sen yazmışsın, hani nerde arkadaşlar kızıcam ciddenNapıyorsunuz nasılsınız
Hepsi uyuyor sanırımTam yazmaya girdim sen yazmışsın, hani nerde arkadaşlar kızıcam cidden
O değil de abla funda vardı ya hatırladın mı biliyor musun bilmiyorum tee geçen hafta pazartesi girdi netim az idareli kullanıyorum diyordu bu kadar uzun süre girmemesi tuhaf umarım bir şey yokturKızlar, kızıcam hee. Hadi ama muhabbet edelim, 1_3 kişi ile olmuyor burası ,ki 3 kişinin aynı anda yazışmasi olsa razı olucam
Hatırlamam mi zaten, funda, mucize ve sen varsınız,sebbo da yeni katıldı. Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de gitmiştim. Neti ve parası yoksa bı hafta ok ama fazlası olmaması lazımO değil de abla funda vardı ya hatırladın mı biliyor musun bilmiyorum tee geçen hafta pazartesi girdi netim az idareli kullanıyorum diyordu bu kadar uzun süre girmemesi tuhaf umarım bir şey yoktur
Umarım yakın zamanda gelirHatırlamam mi zaten, funda, mucize ve sen varsınız,sebbo da yeni katıldı. Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de gitmiştim. Neti ve parası yoksa bı hafta ok ama fazlası olmaması lazım
İnşaallah, hayırlısı olsunUmarım yakın zamanda gelir
Evet. Sen napıyorsun ?İnşaallah, hayırlısı olsun
Ek gıda terörünöğrüyonuz
mavispreyboya
bebeklinick
Nosking
Fatmazell
@Rose36
S sebbo
her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
vah vahEk gıda terörü
Atak haftası
Uyumayan bebeler
Gelsin inşallahvah vah
kolay gelsin (canı gönülden de ki kolaysa başına gelsin beddua gibim et )
umarım bigün "hayaldi gerçek oldu" diye nağralarla buraya giriş yaparımGelsin inşallah
Biraz da sen dağıt saçı başı
yiğenim geldi ona bakıyorum siz napiyonuznöğrüyonuz
mavispreyboya
bebeklinick
Nosking
Fatmazell
@Rose36
S sebbo
Dışardan geldim akşama arkadaşlarla bizde yemekteyiz hemen bir hızla ev toplama ve yemek hazırlıkları sen napıyorsun ?nöğrüyonuz
mavispreyboya
bebeklinick
Nosking
Fatmazell
@Rose36
S sebbo